Ποια λάθη πρέπει να αποφεύγουμε για τέλειο eyeliner

Λάθος №1

Οι περισσότερες όταν κάνουν eyeliner δεν κοιτάζουν ευθεία μπροστά στον καθρέφτη, κοιτάζουν από την μια πλευρά. Πιστεύουν ότι με αυτό το βλέμμα στον καθρέφτη το eyeliner θα εμφανιστεί πιο ομαλό και πιο σωστό. Κοιτάζοντας στον καθρέφτη μπροστά τους μετά, βλέπουν ότι eyeliner δεν έχει την μορφή την οποία θα πρέπει να έχει. Φυσικά από τη μια πλευρά μπορεί να φαίνονται όλα τέλεια, αλλά συνήθως κοιτάζουμε τους ανθρώπους κατ ‘ευθείαν στο πρόσωπο, και όχι από τα πλάγια.

Κάνοντας eyeliner κοιτάζετε τον καθρέφτη ευθεία!

zodia-zvdia-22

Λάθος №2

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να ξεκινήσετε να κάνετε eyeliner: από τη εξωτερική γωνία του ματιού ή από το κέντρο του ματιού προς τα έξω. Οι περισσότερες ξεκινούν από τη εξωτερική γωνία, και αυτός ο τρόπος είναι ο πλέον δύσκολος και υπάρχει φόβος λανθασμένης γραμμής. Καλύτερα και ευκολότερα να ξεκινήσετε από το κέντρο και να ενώσετε τη γραμμή στην γωνιά. Με αυτό το τρόπο πετυχαίνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σχεδιάστε τη γραμμή eyeliner από το κέντρο προς τα έξω.

Λάθος №31372320766703

Πολλές προσπαθούν να σχεδιάσουν το eyeliner με τα μάτια κλειστά, κάνοντας την ουρά του eyeliner κατά μήκος της φυσικής ανάπτυξης των βλεφαρίδων! Ναι, ένας μακιγιέρ μπορεί, αλλά αν είστε αρχάρια, δεν θα είναι τόσο εύκολο. Φυσικά, μπορείτε να το επαναλάβετε, αλλά το αποτέλεσμα το eyeliner μπορεί να πάει πιο ψηλά η πιο κάτω από ότι πρέπει.

Η ουρά του eyeliner γίνετε με ανοιχτά ματιά, το σχήμα της ουράς του eyeliner θα συνεχίζει την πορεία της κάτω βλεννογόνου, οπτικά στην άκρη του ματιού!

Λάθος №4

Τελειώνοντας παρατηρείτε ότι μεταξύ βλεφαρίδων και γραμμής υπάρχει κενό.

Πριν να ξεκινήσετε να κάνετε eyeliner μπορείτε συμπληρώσετε τα κενά των βλεφαρίδων με το μολύβι, και μόνο μετά να αρχίζετε να σχεδιάσετε το eyeliner.

Επιτέλους, πρώτα από όλα πριν να ξεκινήσετε να κάνετε eyeliner προσέξτε το σχήμα των ματιών σας. Για κάποια μάτια είναι κατάλληλο ή λεπτή γραμμή eyeliner, για κάποια πιο παχιά, για αλλά με μεγαλύτερο μήκος.

Προσέξτε, για να είστε όμορφες πάντα!

Γράφει η Ειρήνη Νικολάου