προβλεψεις: πανσεληνος – σεληνιακή έκλειψη 4/4

ερωτικος-συντροφος-ζωδια-σημερα-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

προβλεψεις: πανσεληνος – σεληνιακή έκλειψη 4/4

 

προβλεψεις κριος

Ο έβδομος οίκος των στενών και προσωπικών σχέσεων είναι αυτός που θα επηρεαστεί με την συγκεκριμένη έκλειψη. Θα υπάρξει μία συγκέντρωση στις σχέσεις, και όχι μόνο στις ερωτικές. Οι στενοί φίλοι, οι επαγγελματικοί συνεργάτες –ακόμα και οι ανταγωνιστές –μπορεί να αποτελέσουν θέματα αυτής της διαδικασίας. Ίσως επίσης υπάρξουν συμφωνίες που θα κλείσουν επιτέλους, ή κάποια συμμαχία πρόκειται να φτάσει στο τέλος της.

 

προβλεψεις ταυρος

Η πανσεληνος πέφτει στον έκτο οίκο σας, δηλαδή στο εργασιακό περιβάλλον, στους συνεργάτες, στα κατοικίδια, στην υγεία και στην καθημερινότητα. Αυτή η έκλειψη θα φέρει μία νέα αρχή ή κάποιο τέλος. Σηματοδοτεί το τέλος μίας κατάστασης σε έναν από τους παραπάνω τομείς. Αν σκέφτεστε να αφήσετε πίσω σας μία κακιά συνήθεια ή να επικεντρωθείτε στην υγεία σας, είναι η κατάλληλη στιγμή.

 

προβλεψεις διδυμοι

Η πανσεληνος λαμβάνει χώρα στον πέμπτο οίκο σας τον οίκο της δημιουργικότητας, των παιδιών, της διασκέδασης, του ρομάντζου και της κοινωνικής ζωής. Μπορεί να σημαίνει πως θα φτάσετε σε ένα πολύ καλό σημείο όσον αφορά κάποιο προσωπικό πρότζεκτ ή μία επένδυση. Μία κατάσταση με κάποιο παιδί πρόκειται να επιλυθεί. Είναι επίσης πιθανό να πάρετε κάποια απόφαση για μία ερωτική σχέση.

zodia-zvdia-22

 

προβλεψεις καρκινος

Ο τέταρτος οίκος είναι αυτός που θα επηρεαστεί για εσάς, δηλαδή της οικογένειας, του σπιτιού και οτιδήποτε αφορά την οικογενειακή ζωή. Κάποιο τέλος ή μία ολοκλήρωση σε αυτά τα θέματα είναι αναμενόμενο. Η ενέργεια θα σας επιτρέψει να δείτε τα πράγματα στην οικογένειά σας, με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

 

zodia-8024-2

 

προβλεψεις λεων

Η πανσεληνος θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας φέρνοντας στο επίκεντρο την ικανότητά σας να συνδέεστε με τους άλλους, τα αδέρφια, τους συγγενείς, τις μελέτες, τα ταξίδια, την τεχνολογία και την επικοινωνία γενικά. Καλό θα ήταν να προσέξετε το αυτοκίνητό σας, ειδικά αν έχετε κάποια προβλήματα με αυτό τελευταία. Η εκπαίδευση ή κάποιου είδους μάθηση ίσως πέσει στο τραπέζι.

 

προβλεψεις παρθενος

Η έκλειψη επηρεάζει τον δεύτερο οίκο σας, έτσι σας απασχολούν τα οικονομικά σας. Ίσως είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας. Θα υπάρξει οικονομική ολοκλήρωση και θα βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

 

προβλεψεις ζυγος

Η συγκεκριμένη έκλειψη λαμβάνει χώρα στο ζωδιο σας, πράγμα που σημαίνει πως η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα ισχυρή για εσάς. Θα εστιάσετε στην ταυτότητά σας, στο ποιοι είστε σαν άτομα και αυτό που θέλετε να αφήσετε στον κόσμο γύρω σας. Σαν αποτέλεσμα θα κλείσετε ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σας.

 

προβλεψεις σκορπιος

Η έκλειψη επηρεάζει τον δωδέκατο οίκο σας, δηλαδή οτιδήποτε είναι κρυφό ή κρυμμένο. Θα νιώσετε την επιρροή της ενέργειας σε εσωτερικό επίπεδο και ίσως σηματοδοτεί αποκαλύψεις του παρελθόντος. Είναι πιθανό να κατανοήσετε τον εαυτό σας σε βαθύτερο επίπεδο και να ανακαλύψετε τα κίνητρά σας. Προσέξτε να μην χάσετε το χαμόγελό σας.

 

 

zodia-astra-tarot

 

προβλεψεις τοξοτης

Η πανσεληνος λαμβάνει χώρα στον εντέκατο οίκο σας, δηλαδή τον οίκο των φίλων και των ομάδων στις οποίες ανήκετε. Αφορά επίσης τα κέρδη από την εργασία ή την καριέρα σας. Ίσως αποφασίσετε να πάρετε περισσότερες ευθύνες πάνω σας σε μία ομάδα ή σε μία φιλία. Ένα μεγάλο πρότζεκτ ίσως ολοκληρωθεί. Ο εντέκατος οίκος έχει να κάνει με τις ελπίδες και τα όνειρα, έτσι η έκλειψη αυτή ίσως σας οδηγήσει πιο κοντά σε κάτι που ποθείτε αρκετά.

 

προβλεψεις αιγοκερως

Η ενέργεια της πανσεληνου επηρεάζει τον δέκατο οίκο σας, δηλαδή την καριέρα σας. Η ενέργεια αυτή θα ενισχύσει την καριέρα σας, τη φήμη σας, το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Οι γονείς σας ή ο ρόλος σας σαν γονείς ίσως έρθει στο επίκεντρο. Να περιμένετε κάποια νέα εξέλιξη στην εργασία σας.

 

προβλεψεις υδροχοος

Η έκλειψη λαμβάνει χώρα στον ένατο οίκο σας. Η επιρροή του συγκεκριμένου τομέα του χάρτη σας δίνει έμφαση στα ταξίδια, σε μία εξωτερική φύση, σε μία θρησκευτική επιδίωξη, σε κάποια εκπαιδευτική εξέλιξη, ή ακόμα και σε κάποια νομική υπόθεση που σας απασχολεί.

 

προβλεψεις ιχθυες

Η πανσεληνος επηρεάζει τον όγδοο οίκο σας αυτή τη φορά. Ίσως λαμβάνετε βοήθεια από κάποιον και πλέον θα αποφασίσετε πως δεν την χρειάζεστε. Αυτός ο οίκος αφορά επίσης και τις επενδύσεις, έτσι ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιο σχέδιο. Επίσης, εδώ υπάγονται το διαζύγιο και ο χωρισμός. Η σεξουαλική οικειότητα έχει επίσης σχέση, και ίσως η έκλειψη αυτή να οδηγήσει τη σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

 

 διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw