προβλεψεις: ηλιακή έκλειψη στους ιχθυες 20/3

προβλεψεις: ηλιακή έκλειψη στους ιχθυες 20/3

 

προβλεψεις: η νέα σεληνη στο ευαίσθητο ζωδιο των ιχθυων στις 20 Μαρτίου 2015, αποτελεί ολική έκλειψη ηλίου, και μας αναγκάζει να σκεφτούμε πως υπάρχουν περισσότερα μέσα στη ζωή από όσα βλέπουμε στην επιφάνεια. Κάθε νέα σεληνη είναι ένας σπόρος, μία στιγμή κατά την οποία φυτεύουμε τις προθέσεις μας για τον επόμενο μήνα. Όμως η ηλιακή έκλειψη, ταρακουνά την ενέργεια, φέρνει κρυφά θέματα στην συνείδησή μας και σηματοδοτεί μία απίστευτη κοσμική ενέργεια. Η έκλειψη επηρεάζει την φαντασία μας και οραματιζόμαστε παντού πιθανότητες. Ανυπομονούμε όλοι να κάνουμε το επόμενο βήμα, καθώς λίγο μετά την έκλειψη, η σεληνη θα περάσει στο παρορμητικό ζωδιο του κριου.

 

Αυτή η καταπληκτική νέα σεληνη λαμβάνει χώρα την πρώτη μέρα της άνοιξης. Ο στόχος μας θα είναι ο περιορισμός του εαυτού, όμως δεν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, καθώς ο ήλιος περνά επίσης στο ισχυρογνώμον ζωδιο του κριου. Το παράδοξο της ημέρας υποδηλώνει πως θα αντιμετωπίσουμε λήξεις καταστάσεων και νέα ξεκινήματα ταυτόχρονα.

 

προβλεψεις ωροσκοπιο κριος

Η ηλιακή έκλειψη στο ζωδιο του κριου λαμβάνει χώρα στον 12ο οίκο σας, τον οίκο του τέλους, για αυτό απελευθερώστε τα συναισθήματα της ενοχής. Είναι σαν να φτάσατε στο καλύτερο εστιατόριο της πόλης λίγα λεπτά πριν κλείσει, ανυπομονώντας να φάτε. Μπορεί να σας σερβίρουν αυτό που επιθυμείτε, αλλά η κακή στιγμή θα αφήσει μία πικρή γεύση στο στόμα σας. Αν και εξαρτάται από τους άλλους να σας πουν πως ξεπεράσατε τα όρια, μπορείτε να προλάβετε μία ντροπιαστική στιγμή, με το να σκεφτείτε πριν δράσετε ασυνείδητα. Προχωρήστε με προσοχή στην επιδίωξη της ευχαρίστησης.

zodia-taro-45

 

προβλεψεις ωροσκοπιο ταυρος

Η ηλιακή έκλειψη στο ζωδιο των ιχθυων, ταρακουνά τον 11ο οίκο σας, τον οίκο των φίλων, σηματοδοτώντας πως καλό θα ήταν να εξετάσετε τη δική σας στάση πριν περάσετε τον αρνητισμό σας στους άλλους. Τα κίνητρα θα επηρεαστούν από το πάθος, για αυτό μην υποθέσετε πως γνωρίζετε τι αισθάνονται οι άλλοι, εκτός αν σας το πουν με λεπτομέρεια. Η αναθεώρηση των στόχων σας και η σκέψη εναλλακτικών στρατηγικών, είναι πιο παραγωγική από μία δυσάρεστη σκηνή. Το τέλος, κανείς δεν έχει ευθύνη για την συναισθηματική σας ανταπόκριση πέρα από εσάς.

 

προβλεψεις ωροσκοπιο διδυμοι

Η ηλιακή έκλειψη στο ζωδιο των ιχθυων, επηρεάζει τον 10ο οίκο σας, τον οίκο της κοινωνικής σας κατάστασης. Αν ανησυχείτε για κάποιον, ήρθε η ώρα να αντιδράσετε στην πραγματικότητα, αντί να δημιουργήσετε ένα πρόβλημα μόνοι σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι στα άκρα και ίσως οδηγήσουν σε μία άβολη κατάσταση, εκτός αν πρώτα λύσετε τις ανασφάλειές σας. Αν οι προσπάθειές σας υποβαθμίζονται, τότε υιοθετήστε αμυντική στάση. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε για πράγματα που ίσως να μην συμβούν ποτέ.

 

προβλεψεις ωροσκοπιο καρκινος

Θα θελήσετε να κάνετε μακροχρόνια σχέδια, καθώς η νεα σεληνη στο ζωδιο των ιχθυων ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας, τον οίκο των οραμάτων. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει νόημα να σχεδιάσετε την επόμενή σας περιπέτεια, όταν έχετε ακόμα τόσες πολλές δουλειές να τακτοποιήσετε. Αν νιώθετε κουρασμένοι, μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα. Δεν υπάρχει χώρος για να χάσετε το θάρρος σας αν εστιάσετε εκεί που πρέπει. Να είστε ευγενικοί με όλους, ειδικά με τον εαυτό σας.

 

 

προβλεψεις ωροσκοπιο λεων

Ακόμα και αν δεν είστε ζηλιάρηδες, οι πράξεις κάποιου ίσως σας κάνουν πράσινους, με την νεα σεληνη στο ζωδιο των ιχθυων να επηρεάζει τον 8ο οίκο σας, τον οίκο της οικειότητας. Φυσικά, η συναισθηματική κτητικότητα δεν θα σας οδηγήσει κάπου που να αξίζει, αλλά αν γνωρίζετε πως είναι μη παραγωγική δεν θα αλλάξει απαραίτητα τα συναισθήματά σας. Μην κολλήσετε σε έναν φαύλο κύκλο. Το πιο αξιόπιστο μονοπάτι για την ευτυχία είναι να αφήσετε τον έλεγχο.

 

προβλεψεις ωροσκοπιο παρθενος

Η συναισθηματική κατάσταση κάποιου θα σας αναστατώσει, ειδικά αν νιώθετε υπεύθυνοι για την αστάθεια στη σχέση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε την συμπόνιά σας για κάποιον που αγαπάτε, από την επιθυμία να διορθώσετε τα λάθη, όσο η νέα σεληνη επηρεάζει τον 7ο οίκο σας, τον οίκο των σχέσεων. Ωστόσο, το να ακούτε απλά και να καταλαβαίνετε αυτά που σας λένε, είναι ό, τι πιο ευγενικό μπορείτε να κάνετε. Να θυμάστε πως δεν μπορείτε να αλλάξετε τις αντιδράσεις των άλλων.

 

προβλεψεις ωροσκοπιο ζυγος

Θα είναι πιο δύσκολο από ότι συνήθως να αποφασίσετε με την νεα σεληνη να επηρεάζει τον 6ο οίκο σας, τον οίκο της καθημερινότητας. Αν και έχετε πολλά να κάνετε, δεν έχετε ξεκάθαρη κατεύθυνση προτεραιοτήτων. Όπως και να έχει, νιώθετε την πίεση να κάνετε μία επιλογή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ίσως εκπλαγείτε  όταν καταλάβετε πως δεν έχει σημασία το σημείο από το οποίο θα αρχίσετε. Απλά αποφασίσετε τον προορισμό.

 

προβλεψεις ωροσκοπιο σκορπιος

Θέλετε να εκφράσετε τον εαυτό σας με αυθόρμητους τρόπους όσο η νεα σεληνη επηρεάζει τον 5ο οίκο σας, τον οίκο της δημιουργικότητας, αλλά δεν βρίσκετε το χρόνο να κάνετε τη δήλωσή σας. Νιώθετε ικανοποιημένοι με τη ζωή σας, αλλά κάποιες αμφιβολίες σας αποσπούν την προσοχή από τη διασκέδαση και τα παιχνίδια. Η πραγματική ερώτηση δεν είναι τι πρέπει να κάνετε, αλλά τι θέλει η καρδιά σας.

 

zwdia-zodia-tarw

 

προβλεψεις ωροσκοπιο τοξοτης

Η άβολη ενέργεια στον τομέα του σπιτιού δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ακόμα, καθώς η νέα σεληνη λαμβάνει χώρα στον τέταρτο οίκο σας, τον οίκο της ασφάλειας. Δεν θα ξέρετε τι να κάνετε με όλες αυτές τις αγχώδεις δυναμικές. Ίσως είναι η στιγμή να αποδεχθείτε πως μερικά πράγματα είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Μην προσπαθήσετε να κάνετε τα πράγματα καλύτερα για τους άλλους επειδή νιώθετε εσείς άβολα. Πάρτε την ευθύνη για την κατάσταση του μυαλού σας, αυτή πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Η μυθική σας αισιοδοξία είναι αυτό που χρειάζεστε.

 

προβλεψεις ωροσκοπιο αιγοκερως

Ακόμα και τα πιο λογικά σας σχέδια μπορούν να γίνουν μπάχαλο με την νέα σεληνη στον τρίτο οίκο σας, τον οίκο του άμεσου περιβάλλοντος. Προτιμάτε να έχετε σχεδιασμένη όλη σας τη μέρα με λεπτομέρειες, όμως το πρόγραμμά σας δεν θα αντέξει τις πιέσεις των αλλαγών. Κάποια λανθασμένα μηνύματα θα οδηγήσουν σε καθυστερήσεις ή σε ακυρώσεις γεγονότων, και θα χρειαστεί να σκεφτείτε πώς να περάσετε τον κενό σας χρόνο. Ακολουθήστε τα αναπάντεχα κύματα της αλλαγής και θα καταφέρετε να μετατρέψετε οποιαδήποτε δυσκολία σε συναρπαστική ευκαιρία.

 

προβλεψεις ωροσκοπιο υδροχοος

Κάποιες δυσκολίες σας αναγκάζουν να σκεφτείτε τους παλιούς τρόπους με τους οποίους διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, καθώς η νεα σεληνη προσγειώνεται στον δεύτερο οίκο σας. Σε βαθύτερο επίπεδο, η σχέση σας με τα λεφτά είναι περισσότερο δεμένη με αυτό που νιώθετε πως σας αξίζει. Αν παλεύετε με θέματα αποδοχής του εαυτού σας, μία θετική αλλαγή στην συμπεριφορά θα επηρεάσει άμεσα την αξία σας. Όταν εκτιμάτε την συνεισφορά σας με αυτοπεποίθηση, οι άλλοι έχουν τη θέληση να σας πληρώσουν αναλόγως.

 

προβλεψεις ωροσκοπιο ιχθυες

Εξαρτάται από εσάς να πείτε τέλος σε πρόσφατα γεγονότα, να προχωρήσετε μπροστά και να αποδεχθείτε το μέλλον. Η νέα σεληνη επεκτείνει την ενέργεια στον πρώτο οίκο σας, τον οίκο του εαυτού, σηματοδοτώντας ένα τέλος σε μία σημαντική φάση της ζωής σας. Μην διστάσετε να νιώσετε την ένταση μίας συναισθηματικής πληγής, ειδικά αν σας βοηθήσει να λύσετε κάποια δύσκολα θέματα. Να θυμάστε πως ένα τέλος είναι μία απαραίτητη διαδικασία για να υπάρξει νέα αρχή.

 

διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-astra-tarot