Πώς να ρίξετε στο κρεβάτι έναν άντρα Δίδυμο

zwdia-zevgari-pathos

Κοινοποίηση:

Αυτός ο άντρας ξέρει πώς να μιλήσει! Οι Δίδυμοι είναι άψογοι συζητητές και ο άντρας Δίδυμος θα έχει την επιθυμία να συνδεθεί λεκτικά μαζί σας. Αν μπορέσετε να τον προσελκύσετε με το έξυπνο πνεύμα σας θα του τραβήξετε τη προσοχή. Θέλει να γνωρίσει κάποια με την οποία θα έχει μία ικανοποιητική συζήτηση. Αλλά το είδος της συζήτησης μπορεί να συνεχιστεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Ετοιμαστείτε να μιλήσετε για χιλιάδες θέματα χωρίς να φτάνετε ποτέ σε κάποιο συμπέρασμα… Και το πιο σημαντικό, ετοιμαστείτε να ακούσετε.

 

Το πρόβλημα με τους ανθρώπους που θέλουν να μιλάνε, είναι πως από έργα τίποτα! Ο άντρας Δίδυμος θα θέλει να ξεκινήσει μία ατελείωτη συζήτηση για το σεξ αλλά αν δεν κάνετε εσείς κάτι για να συμβεί, το μόνο που θα κάνετε τα βράδια σπίτι του είναι να μιλάτε. Δυστυχώς οι άντρες Δίδυμοι δεν είναι ιδιαίτερα ενεργητικοί όσον αφορά το σεξ. Μην σας παίρνει από κάτω. Πιάστε τον από το γιακά και μπείτε στο ψητό! Το εννοώ. Στο τέλος θα χαρείτε που το κάνατε, γιατί μόλις οι Δίδυμοι ξεκινήσουν, το σεξ θα γίνει απρόβλεπτο και διασκεδαστικό.

 

Η κύρια για τους άντρες Διδύμους είναι πως θέλουν να σας ικανοποιήσουν. Θέλουν να σας δώσουν την εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ, και βάζει την ίδια ποσότητα ενθουσιασμού στο κρεβάτι όσο και όταν συναντά νέους ανθρώπους ή ανακαλύπτει νέα μέρη. Είναι σαν ένα παιδί σε ζαχαροπλαστείο. Και του αρέσει να του λέτε τι σας αρέσει, τι θέλετε και που το θέλετε… μην σταματάτε να μιλάτε!

zodia-zvdia-22

 

Ο άντρας Δίδυμος λατρεύει την ποικιλία. Είναι ο άντρας που δεν βρίσκεται στο ίδιο σημείο ποτέ δυο φορές. Θέλει να ανακαλύπτει νέα μπαράκια, εστιατόρια, καφετέριες, ανθρώπους… Στη κρεβατοκάμαρα αυτό μεταφράζεται σαν πειραματισμός. Ετοιμαστείτε να δείξετε ενθουσιασμό δοκιμάζοντας ένα σωρό καινούρια πράγματα και θα σας λατρέψει για αυτό.

 

Αφήστε κάτω τα μαλλιά σας και ξεσαλώστε. Όσο περισσότερο περιπετειώδεις είστε τόσο περισσότερο ερεθίζεται ο άντρας Δίδυμος. Να είστε έτοιμες για οτιδήποτε προτείνει. Τις περισσότερες φορές ίσως δεν χρειαστεί να κάνετε οτιδήποτε από αυτά που θα προτείνει καθώς μπορεί να μιλάει για αυτά αλλά σπάνια τα κάνει.

 

Να είστε αυθόρμητες. Ο άντρας Δίδυμος θέλει να αισθάνεται το σεξ σαν να έρχεται από το πουθενά. Προσεγγίζει το σεξ όπως οτιδήποτε άλλο στη ζωή του, ορμάει πάνω του και περιμένει να δει που θα καταλήξει! Αν το σεξ είναι προβλέψιμο σύντομα θα το βαρεθεί.

 

Επειδή του αρέσει να μιλάει, μερικές φορές μόνο η αναφορά στο άγριο και υπέροχο σεξ, αρκεί για έναν άντρα Δίδυμο. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνετε κάτι παραπάνω για να τον καθοδηγήσετε. Καθοδηγήστε τη φαντασία του μέσα από μία απρόβλεπτη συζήτηση και θα έχετε το ίδιο απρόβλεπτο αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει πως ακόμα αν είστε οργανωτική γυναίκα που θέλει να είναι προετοιμασμένη και δεν της αρέσουν οι αλλαγές, μπορείτε και πάλι να προσελκύσετε έναν άντρα Δίδυμο. Απλά βγάλτε προς τα έξω τον άλλο σας εαυτό προφορικά και αφήστε τον να μαντεύει.

 

Οι Δίδυμοι ανάβουν εύκολα με την πνευματική καθοδήγηση. Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο θα έχετε προφορικές φαντασιώσεις στη διάθεσή σας, αλλά και πορνό! Θα του αρέσει αρκετά αν παρακολουθείτε πορνό μαζί του και θα τον κάνετε να σκεφτεί πάρα πολλές πονηρές καταστάσεις.

 

Οι Δίδυμοι έχουν τη φήμη πως είναι άπιστοι, και αυτό ίσως σας κάνει να μην θέλετε να ασχοληθείτε καν μαζί τους. Είναι αλήθεια πως οι Δίδυμοι είναι από φυσικού τους ερωτύλοι και έχουν πολλούς φίλους και ευκαιρίες για περιστασιακό σεξ. Το θετικό σε όλο αυτό είναι πως δεν έχουν πολλές προσδοκίες πίστης από το σύντροφό τους καθώς εκτιμούν την ελευθερία και την ρευστότητα σε μία σχέση. Θα πρέπει να είστε αρκετά ευέλικτες σε μία σχέση με έναν άντρα Δίδυμο. Δεν εννοώ πως θα ξενοκοιμάται, αλλά σίγουρα δεν θα θέλει να νιώθει δεμένος σε ένα σημείο.

 

Αν θέλετε να κρατήσετε τον άντρα Δίδυμο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναρωτηθείτε είναι πόσο χώρο μπορείτε να του δώσετε. Χρειάζεται το χώρο του, και αν αρνηθείτε να του το δώσετε θα τον πάρει από μόνος του και ίσως να χάσετε επαφή για λίγο διάστημα. Οι Δίδυμοι έχουν την τάση να χάνονται. Μπορεί εύκολα να σας μπερδέψει το γεγονός πως τη μία είναι 100% αφοσιωμένοι πάνω σας και την άλλη εξαφανίζονται και δεν μπορείτε να τους βρείτε ούτε στο κινητό τους ΑΛΗΘΕΙΑ. Θα πρέπει να τον βλέπετε σας πεταλούδα… θα πετάξει γύρω σας όσο δεν δίνετε ιδιαίτερη προσοχή, αλλά θα φύγει μακριά αν πιάσετε την απόχη στα χέρια σας. Μόλις την αφήσετε, τότε θα αρχίσει να έρχεται ξανά γύρω σας.

 

Θα πρέπει να έχετε την αυτοπεποίθηση να τον αφήνετε να κάνει αυτά που θέλει και να μην του δείχνετε πως σας ενοχλεί. Ο άντρας Δίδυμος θέλει την προσοχή σας, απλά με τους δικούς του όρους.

Δεν θέλει να σκέφτεται πως αποτελεί το κέντρο της προσοχής σας γιατί τον πιάνει κλειστοφοβία. Αν του βγάλετε το λουρί, θα συμπεριφερθεί σαν ένας σκύλος. Θα απομακρυνθεί με μεγάλη ταχύτητα και όταν δεν τον κυνηγάτε θα γυρίσει πίσω για να σας υπενθυμίσει πως υπάρχει και θέλει ακόμα να παίξετε!