Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Δίδυμο

Κοινοποίηση:

Αν σχεδιάζετε να αποπλανήσετε μια γυναίκα Δίδυμο, θα πρέπει να μπορέσετε να ακολουθήσετε τη δυαδική της φύση. Μπορεί να είναι γεμάτη πάθος τη μία στιγμή και τελείς ψυχρή την επόμενη, εξαιτίας της τάσης τους να είναι διστακτικοί σε ό,τι αφορά την αγάπη.

Η γυναίκα Δίδυμος μπορεί να κάνει σχετικά γρήγορα σεξ, αλλά το να προχωρήσει η σχέση πέρα από το σεξουαλικό θέλει χρόνο και υπομονή. Αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση βασισμένη στην αγάπη και στην εμπιστοσύνη. Στην πραγματικότητα, αν η γυναίκα Δίδυμος βρει κάποιον που να μπορεί να ικανοποιήσει τις πνευματικές και σεξουαλικές της επιθυμίες, είναι αυτή που θα του ζητήσει να σταματήσουν τα ραντεβού και να ξεκινήσουν μια κανονική σχέση. Ο άντρας που θα αποφασίσει να φλερτάρει μία γυναίκα Δίδυμο θα βρεθεί ανακατεμένος με μια γυναίκα που μπορεί να τον ανάψει γρήγορα και να τον τρελάνει με τη ζηλοτυπία της το ίδιο γρήγορα.

Αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στην ανάγκη της να ανακαλύπτει διαρκώς νέες διανοητικές και σεξουαλικές προκλήσεις, θα έχετε έναν σταθερό σύντροφο δίπλα σας. Το σεξ δεν θα είναι ποτέ βαρετό με μια γυναίκα Δίδυμο, και αντί να χρειαστεί να την αποπλανήσετε, θα σας αποκαλύψει από μόνη της τις σεξουαλικές της επιθυμίες. Η γυναίκα Δίδυμος είναι και υποτακτική αλλά και κυριαρχική και το σεξ μαζί της είναι διασκεδαστικό και μοναδικά προκλητικό. Αν θέλετε να κερδίσετε τη καρδιά της, κερδίστε πρώτα το μυαλό της και το σώμα της. Οι Δίδυμοι βάζουν την εξυπνάδα πάνω από όλα, για αυτό αν της μάθετε κάτι που δεν το ξέρει ήδη, θα την εντυπωσιάσετε και θα αυξήσετε τις πιθανότητες να σας ερωτευτεί. Προσέξτε να μην πληγώσετε μία Δίδυμο, διότι είναι περισσότερο ευαίσθητες από ότι φαίνεται και θα τα αφήσουν όλα πίσω αν αισθανθούν πως ο σύντροφός τους δεν αξίζει την εμπιστοσύνη τους.

zodia-zvdia-22