Πώς να ρίξετε στο κρεβάτι έναν άντρα Λέων

Είναι πολύ δύσκολο για έναν άντρα Λέων να βρει σύντροφο καθώς έχει πολύ υψηλές προσδοκίες. Ψάχνει για πίστη και θαυμασμό και απεχθάνεται τους συκοφάντες. Θέλει να τον λατρεύουν αλλά ταυτόχρονα έλκεται από ελεύθερα πνεύματα όπως είναι και εκείνος. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κερδίσετε τη προσοχή του και να τον ανάψετε στο κρεβάτι!

Το να κερδίσετε τη προσοχή ενός άντρα Λέων δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά χρειάζεται κάποια προσπάθεια. Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά ενός άντρα Λέων τα οποία θα πρέπει να προσέξετε.

Ο αφελής εγωισμός του –Όχι με τον άσχημο τρόπο, αλλά το γεγονός πως ο άντρας Λέων λατρεύει να τον θαυμάζουν, να τον έχουν σαν παράδειγμα και να τον ακολουθούν. Δεν θεωρεί πως αυτό είναι κάτι κακό, και σίγουρα δεν έχει πρόθεση να βλάψει άλλους στο πέρασμά του. Έτσι γεννήθηκε. Γεννήθηκε βασιλιάς και μόνο αυτό γνωρίζει. Γιατί να πληγώσετε τον εγωισμό του τη στιγμή μπορείτε να φερθείτε με ευαισθησία στις ανάγκες του και να κερδίσετε τη προσοχή που θέλετε από αυτόν;

zodia-zvdia-22

Το τεράστιο εγώ –Θέλει να είναι το επίκεντρο όλων των φαντασιώσεών σας για αυτό μην δειλιάσετε. Πείτε του τα πάντα με λεπτομέρειες και θα σας φροντίσει με τρόπο που μόνο ένας βασιλιάς μπορεί. Χρησιμοποιήστε το στη κρεβατοκάμαρα καθώς λατρεύει να του λέτε αυτά που σας αρέσουν πάνω του, αυτά που φαντάζεστε πως σας κάνει, πως νιώθετε μαζί του… και φαντάζομαι μπήκατε στο νόημα.

Θέλει να κυριαρχεί –Όχι πως αυτό αποτελεί έκπληξη. Ο Λέων θέλει να έχει τον έλεγχο στο τι γίνεται κάτω από τα σεντόνια. Επίσης θέλει έναν δυνατό σύντροφο που μπορεί να σταθεί δίπλα του και να τον υποστηρίξει. Υπάρχει λίγος χώρος για πάρε δώσε, ειδικά κάτω από τα σεντόνια. Φερθείτε του σαν να είναι λιοντάρι, δώστε του τη πρόκληση και όσο περισσότερο χρειαστεί να σας κυνηγήσει τόσο πιο όμορφα θα περάσετε!

Ο πιο εύκολος τρόπος να καταλάβετε τον άντρα Λέων είναι να τον συγκρίνετε με ένα αρσενικό λιοντάρι. Ξέρω πως είναι λίγο κλισέ, αλλά θα σας βοηθήσει αρκετά. Για να καταλάβετε τι εννοώ:

Είναι ο αρχηγός της αγέλης –αν προκαλέσετε την εξουσία του ή ανταποκριθείτε στον σαρκασμό του με σαρκασμό, θα καταλάβει πως προσπαθείτε να τον μειώσετε και θα αρχίσουν να ξεπετάγονται εμπόδια. Αν θέλετε να τον γοητεύσετε μην τον κάνετε να αισθάνεται σαν ηλίθιος, κάντε το αντίθετο. Πρέπει να νιώθει πως τον θαυμάζεται για να νιώθει ασφάλεια και για να είναι το περήφανο λιοντάρι που γεννήθηκε.

Η χαίτη του είναι το εγώ του –Χωρίς αυτό δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο, σωστά; Λοιπόν, είτε είναι σωστό είτε όχι, αυτό είναι που φοβάται περισσότερο από όλα. Έτσι κάτω από το νταηλίκι του θα υπάρχει πάντα μια ανασφάλεια που τον κάνει ευαίσθητο. Πείτε κάτι λάθος και θα αρχίσει να αμύνεται. Φερθείτε ευγενικά σε αυτά τα ευαίσθητα θέματα και θα ανοίξει τον εαυτό του, πράγμα που θα σας αρέσει στη κρεβατοκάμαρα!

Μια ισχυρή Λέαινα –Ψάχνει για μια γυναίκα που να ταιριάζει στο δυναμισμό του, και μπορεί να σταθεί δίπλα του, να τον υποστηρίζει και να τον κάνει να φαίνεται ωραίος! Αυτό σημαίνει πως πρέπει να γίνετε η γυναίκα για την οποία θα είναι περήφανος. Δεν έχει σημασία αν θα έχετε το τέλειο σωματότυπο, αν είστε ψηλή ή κοντή, αν είστε ξανθιά ή μελαχρινή. Αυτό που έχει σημασία και αυτό που θα ανάψει τον άντρα Λέων είναι να είστε υπερήφανες για την εμφάνισή σας και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας.

Ένας στοργικός σύντροφος –Μπορεί να είναι ένα μεγάλο σκληρό λιοντάρι εξωτερικά, αλλά εσωτερικά είναι μία μεγάλη γάτα που θέλει να βρίσκεται με τον σύντροφό του και να τον φροντίζει με αγάπη άνευ όρων και στοργή. Όλος αυτός ο θαυμασμός θα σας ωφελήσει όταν αυτή η μεγάλη γάτα επανέλθει και σας το ανταποδώσει.

Ζώο αγέλης –Ο Λέων είναι μυστικά αρκετά παραδοσιακός. Τους αρέσει η ιδέα του γάμου και της οικογένειας, αλλά έχουν ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες και θέλουν ο σύντροφός τους να είναι τέλειος. Αν μπορέσετε να καταλάβετε τις απαιτήσεις του Λέοντα, τότε σίγουρα θα τον κάνετε ευτυχισμένο.

Καθώς έχει ανάγκη να τον θαυμάζουν, ο Λέων θα δώσει μία φοβερή παράσταση στη κρεβατοκάμαρα. Ενώ τείνει να είναι παραδοσιακός, έχει επίσης τη τάση να κάνει επίδειξη! Το μόνο που έχετε να κάνετε για να τον ανάψετε είναι να τον θαυμάζετε. Να τον κάνετε να νιώσει πως είναι Ο ΆΝΤΡΑΣ.

Αν είστε ντροπαλές, ακόμα καλύτερα! Θα του άρεσε. Ορίστε μερικές συμβουλές για να ξεκινήσετε…

Βρείτε τρόπους για να τον κολακεύσετε στο κρεβάτι, αλλά φροντίστε να είστε αυθεντική! Μην σκέπτεστε μόνο αυτά που σας αρέσουν πάνω του αλλά και αυτά που σας κάνει να νιώθετε.

Να είστε περήφανη για αυτόν. Δείτε του πόσο περήφανη είστε προσπαθώντας να κάνετε επίδειξη μαζί του. Πείτε του για το γεγονός που θέλετε να παρευρεθείτε και ζητήστε του να σας συνοδέψει.

Ο άντρας Λέων λατρεύει τις υπερβολές, για αυτό βγάλτε τη σαμπάνια ή υπερβολικά δώρα που μπορείτε να απολαύσετε μαζί στη κρεβατοκάμαρα.