Πώς να ρίξετε στο κρεβάτι έναν άντρα Ζυγό

Κοινοποίηση:

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ανάψετε έναν άντρα Ζυγό είναι να τους περιβάλετε με ομορφιά και αρμονία. Χωρίς δυνατή μουσική ή εκκεντρικές επιδείξεις στη κρεβατοκάμαρα. Σχεδόν όλο οι Ζυγοί είναι εραστές της ομορφιάς αλλά αυτή που ευχαριστεί τα μάτια και ηρεμεί τη ψυχή. Έτσι για την ιδιαίτερη βραδιά με έναν άντρα Ζυγό, μείνετε μακριά από τρανταχτά χρώματα ή πολύ βαρύ μακιγιάζ. Ντυθείτε κομψά σε απαλά χρώματα και με ένα φόρεμα που αναδεικνύει το σώμα σας. Αν θελήσετε να προσκαλέσετε τον άντρα Ζυγό στο κρεβάτι σας, σιγουρευτείτε πως έχετε καθαρίσει την ερωτική σας φωλιά και πως έχετε στο δωμάτιο κάποιες σοφιστικέ πινελιές όπως ένα κρυστάλλινο βάζο ή ένα μπουκέτο ορχιδέες. Μην το παρακάνετε όμως με επιδείξεις πολυτελείας. Αυτό μπορεί να ευχαριστήσει έναν Λέοντα αλλά θα τρομάξει έναν Ζυγό που ψάχνει για αρμονία και ισορροπία.

 

 

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ανάψετε έναν άντρα Ζυγό είναι να ξυπνήσετε τις αισθήσεις του όσον αφορά τη γεύση και τα αρώματα. Κομψά, λουλουδάτα ή φρουτώδη αρώματα θα κάνουν τη δουλειά, σε αντίθεση με δυνατά ξυλώδη αρώματα. Περιποιηθείτε τον με εξωτικά φρούτα ή χαβιάρι, καθώς οι Ζυγοί είναι το ζώδιο της κομψότητας. Μην ξεχάσετε το μπουκάλι με τη καλύτερη σαμπάνια που μπορεί να αγοράσει η τσέπη σας, μιας και επιδρά αφροδισιακά στους Ζυγούς.

 

 

Οι Ζυγοί είναι αρκετά δύσκολοι σε αυτό το τομέα καθώς πρέπει τα πάντα να είναι στο σωστό επίπεδο και τη σωστή στιγμή. Αν τα φιλιά σας είναι πρόχειρα ή είστε άτσαλες στις κινήσεις σας είναι σίγουρο πως θα χάσει το ενδιαφέρον του σύντομα. Οι περισσότεροι άντρες Ζυγοί θέλουν να έχουν τον έλεγχο στο κρεβάτι. Έτσι θα πρέπει να του δώσετε τη πρόκληση να σας κυνηγήσει. Εξαιτίας των ντελικάτων ευαισθησιών του, θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη την επιθετικότητα ή τη σεξουαλική σας ένταση στο κρεβάτι.

zodia-zvdia-22

 

 

Πίσω από αυτή την εξωστρεφεια και την ήρεμη προσωπικότητα, οι περισσότεροι άντρες Ζυγοί δεν είναι αρκετά σίγουροι για τις σεξουαλικές τους ικανότητες. Έτσι θα πρέπει να διαβεβαιώνετε στον Ζυγό εραστή σας πως σας ικανοποιεί απόλυτα. Το σεξ, σε αντίθεση με έναν Σκορπιό ή Λέοντα, δεν είναι το κυριότερο για να νιώσει ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος ένας Ζυγός. Έτσι μην βιάζεστε και ανταποκριθείτε σε αυτά που νιώθει ή επιθυμεί. Μιας και θέλει ισορροπία παντού, οτιδήποτε του κάνετε στο κρεβάτι, να είστε σίγουρες πως θα το ανταποδώσει!