Πως θα καταφέρεις να σε πάρει τηλέφωνο

zwdia

Κοινοποίηση:

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα στοιχεία για αυτό το ξόρκι:

Κάτι που χρησιμοποιείτε για επικοινωνία . Παράδειγμα: το κινητό σας , τηλέφωνο σπιτιού ή ακόμα και το laptop ή netbook.

Ένα μικρό κομμάτι χαρτί στο μέγεθος ενός γραμματοσήμου.

zodia-zvdia-22

Ένα στυλό.

Βότανα:

Άνηθο

Ρίγανη

Κύμινο

Αυτό δεν είναι απλά ένα ξόρκι αγάπης, είναι μια βοήθεια επιτάχυνσης για όλες εκείνες τις φορές που περιμένετε ένα μήνυμα , τηλέφωνο και σας τρώει η αγωνία ,είτε είναι ερωτικό , είτε επαγγελματικό

Χρειάζεστε ένα η περισσότερα μέσα επικοινωνίας Γράψτε στο μικροσκοπικό κομμάτι χαρτί, είτε τα αρχικά του ατόμου που θέλετε να σας καλέσει ή το όνομα του τόπου, αν περιμένετε ένα τηλεφώνημα από μια δουλειά και δεν ξέρετε το όνομα του ατόμου που θα σας καλέσει . Βάλτε αυτό το κομμάτι χαρτί κάτω από το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας και τοποθετήστε σιγά-σιγά τα βότανα σε μια δεξιόστροφη κατεύθυνση γύρω από τη συσκευή.Φτιάξτε στο μυαλό σας την εικόνα του προσώπου που θέλετε να σας να πάρει τηλέφωνο να σηκώνεις το τηλέφωνο του και να σας καλεί η να σας γράφει ένα μήνυμα. Τι θέλετε από αυτό το άτομο να ακούσετε;;;Τι θέλετε να σας προτείνει;;; Σκεφτείτε το και συγκεντρωθείτε.

Πείτε:

«ΒΟΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ , ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΑΒΩ»

ή μπορείτε να αλλάξετε τη λέξη «κλήση» για να «κείμενο» ή «e-mail», επειδή ζούμε στο σύγχρονο κόσμο και τα γραπτά μηνύματα έχουν αντικαταστήσει τα τηλεφωνήματα . Μην ανησυχείτε.

Αφήστε το τηλέφωνό σας με τα βότανα διάσπαρτα γύρω από αυτό ενώ κοιμάστε, είναι μια καλή ιδέα να το κλείσετε όχι για κάποιο άλλο λόγο , αλλά είναι καλό να επικεντρωθείτε σε σας , αντι να είστε συνεχώς ανήσυχοι. Όχι στο πρόσωπο που θέλετε να σας καλέσει ή στο αποτέλεσμα που θέλετε, αλλά επικεντρωθείτε σε σας.

Ενεργοποιήστε το τηλέφωνο το πρωί. Μην αφήσετε τα να σας καταλάβουν συναισθηματα για την κατάσταση , συνεχίστε ουδέτερα την ημέρα σας και θα πάρετε την κλήση σας / κείμενο / επιστολή / email.

 

 

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την κοινή λογική για όλες τις οδηγίες σε αυτή τη σελίδα. Μην κάνετε κάτι το οποίο δεν φαίνεται ασφαλές. Αν υποψιάζεστε ότι το περιεχόμενο αυτής της σελίδας είναι σκόπιμα παραπλανητικό παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.