Ρίξιμο χαρτιών Ταρω. Το Σ/Κ αυτό φέρνει αποκαλύψεις

zwdia-tarw

Κοινοποίηση:

Ρίξιμο Χαρτιών Ταρώ. Τα μελλούμενα αποκαλύπτονται

Αυτές οι μέρες είναι έντονα φορτισμένες με την ενέργεια της Αφροδίτης. Μια εποχή που θα δώσει άπειρες ευκαιρίες για να βρεθούν οι λύσεις και οι ισορροπίες … σε όλα τα ζώδια και την προσωπική τους ζωή.

Αναλυτικές προβλέψεις ζωδίων :

Κριός : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

zodia-zvdia-22

Εσείς που έχετε χαθεί ανάμεσα σε σκέψεις και δράσεις, αλλά δεν έχετε δει χειροπιαστά κάποια κίνηση – εξήγηση … από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, μην απογοητεύεστε. Ωστόσο, μην κάνετε κάτι περισσότερο. Υπάρχουν λόγοι που όλα συντελούνται, κατά αυτόν τον τρόπο. Αν κάνετε λίγη υπομονή, θα δείτε ότι τις απαντήσεις θα τις πάρετε, το άδοξο παρελθόν, θα υποχωρήσει… και πια οι συνθήκες θα είναι γόνιμες … για να είστε μαζί και ποιοτικά! Αφήστε τους άλλους να κάνουν … κάτι για εσάς λοιπόν.
Τα οικονομικά σας, έχουν θεαματική άνοδο, μέσα από ένα τυχερό – ξαφνικό γεγονός.
Εύνοια από ζώδια του Νερού

Ταύρος : ΤΟ ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ

Ο σκοπός σας είναι αυτές τις ημέρες, είναι να βρεθείτε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να μιλήσετε, να ξεκαθαρίσετε τι ζητά τελικά ο ένας … από τον άλλον. Αυτό θα είναι σχετικά εύκολο, αλλά απλά θα χρειαστεί να δείξετε χαλαρό ύφος στην άλλη πλευρά, και όχι κάποια άσχημη –αισθηματική ψυχολογία. Όλα τα άλλα θα τα βρείτε, καθώς η αγάπη και το πάθος είναι ακόμη ενεργά.
Μια θετική ανακοίνωση θα σας έρθει από τον εργασιακό σας χώρο. Επιτυχία σε σπουδές και εξετάσεις.
Εύνοια από ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia-33

Δίδυμοι : Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Έχετε χαθεί ανάμεσα σε τόσες προσφορές έρωτα και ενδιαφέροντος … που λαμβάνετε αυτό το χρονικό διάστημα. Σίγουρα αυτό σας βοηθάει και σε μια πιο καλή ψυχολογία, αλλά μην κάνετε το ίδιο λάθος, με τις προηγούμενες φορές, να ανοίξετε το πράσινο φως σε όλους. Δεν έχετε λόγο να το κάνετε. Αυτό που αναζητά αυτήν την εποχή, το ζώδιο σας, είναι μια ερωτική εξήγηση και πράξεις από τον παρόντα σύντροφο, ή ένα καλό δείγμα συμπεριφοράς, από μια καινούργια επαφή. Θα την έχετε.
Υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες – συνάδελφοι γύρω σας, που κατά καιρούς σας εκνευρίζουν. Προσπεράστε το.
Εύνοια από ζώδια της Γης

Καρκίνος : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Αν είσαστε πάνω σε κάποια αμφιβολία … για τα επόμενα σχέδια του ανθρώπου σας, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τον ρωτήσετε ειλικρινά. Δεν έχει άλλωστε να σας κρύψει κάτι. Οι μέρες θα δώσουν σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, λύσεις και πολλή αγάπη, από εκεί που δεν το περιμένετε. Ακόμη και τα ζευγάρια – γνωριμίες … που αυτόν τον καιρό έχουν παγώσει, σίγουρα θα βρουν, τους τρόπους για να έρθουν και πάλι σε κοινή πορεία.
Ένα μεγάλο ποσό – εμπορική επιτυχία, σας πλησιάζει γοργά.
Εύνοια από ζώδια του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Είστε αυτοί, που αυτόν τον μήνα, θα έχετε και τις μεγαλύτερες και θεαματικότερες εξελίξεις στα ερωτικά σας θέματα, σε όποιο άσχημο – αδιέξοδο σημείο και να βρίσκονται. Να θυμάστε πάντα, ότι δεν είναι μόνο αυτό που επιθυμείτε και προσπαθείτε εσείς… είναι και οι ενέργειες από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ακόμη και άτομα που έχετε καιρό να δείτε, θα βρεθείτε μπροστά τους, θα σας έρθουν ειδήσεις… που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.
Τα οικονομικά σας δεδομένα σταθεροποιούνται
Εύνοια από ζώδια της Φωτιάς

Παρθένος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Κοιτάτε το μέλλον σας, και το σχεδιάζετε με κάποιον που όμως, αυτήν την εποχή, ίσως και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν είναι κοντά σας. Ίσως και να είναι το δυνατό σας ένστικτο, που σας φωνάζει ότι αυτός ο κύκλος αγάπης, ακόμη δεν έχει κλείσει. Να είστε σίγουροι, ότι με το σύμπαν να σας υποστηρίζει , εσείς μέσα στις επόμενες ημέρες, και ξαφνικά θα βρεθείτε πάνω σε διλήμματα, που θα σας εκπλήξουν.
Ένα μεγάλο δώρο, ή ένα χρηματικό ποσό πέφτει στα χέρια σας.
Εύνοια από ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός : Ο ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Οι μέρες που περιμένετε… να σας έρθουν μαζί με κάποια νέα αγάπη, ή την επιστροφή κάποιου παλιού σας έρωτα, πλησιάζουν. Δεν είναι και κάτι, που το είχατε ξεχάσει! Όλο αυτό το κενό χρονικό διάστημα, οι καταστάσεις έγιναν πιο γόνιμες, και στο τώρα σας πλησιάζουν προτάσεις, σε όποια φάση ζωής και να είστε. Αυτό σημαίνει, εύκολες επανασυνδέσεις, για τους άδικα χωρισμένους και κεραυνοβόλους έρωτες, για τους μόνους.
Οι απαιτήσεις οι οικονομικές που έχετε, θα καλυφθούν.
Εύνοια από ζώδια του Νερού

zodia-zvdia-oroskopio-11

Σκορπιός : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ

Μια ιδιαίτερη περίοδος, που η υπομονή της έχει λήξει …από τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια, που κατά κύριο λόγο, έρχονται από την μεριά του συντρόφου σας και του παρελθόντος του. Αυτό είναι κάτι που το έχετε επισημάνει, άρα μην κάνετε το λάθος, να το φέρετε και πάλι στην επιφάνεια. Όλα θα γίνουν όπως εσείς επιθυμείτε …και φυσικά που δεν ενοχλούν και κανέναν. Μια ‘τεχνητή’ σας αδιαφορία, ίσως και να σας έφερνε πιο κοντά στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Σε αυτό το μοτίβο, μπορούν να κινηθούν και οι νέο – ερωτευμένοι.
Κάποιος που σας χρωστάει χρήματα, θα σας τα επιστρέψει.
Εύνοια από ζώδια του Αέρα

Τοξότης : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ

Αν όλα αυτά που σας προσφέρει ο άνθρωπος σας, σας φαίνονται λίγα, μάλλον θα πρέπει να του μιλήσετε άμεσα. Το να περιορίζεστε στα ελάχιστα, κάτω από τον φόβο μην χάσετε την παρουσία του, ή τον δυσαρεστήσετε, σίγουρα και μέχρι τώρα, δεν σας έχει φέρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Οι καταστάσεις, μόνο μέσα από την δική σας προσπάθεια και διάλογο, θα σας κάνουν και πάλι ευτυχισμένους. Μην είστε επιθετικοί, απλά εκφραστείτε.
Εργασιακές εξελίξεις, ή ξαφνικό χρήμα, σας λύνουν τα χέρια.
Εύνοια από ζώδια της Γης

zvdia-098

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως : Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΤΩ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Είσαστε μέσα σε έναν λαβύρινθο σκέψεων και συναισθημάτων. Από την μια μεριά, μια ζωή με καταστάσεις και άτομα, που δεν σας ταιριάζουν ή πια σας έχουν κουράσει, και από την άλλη … ένα ερωτικό παρελθόν, που δεν έχει τελειώσει από την καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που σας υπόθεση – κατάσταση, υπάρχει και …στον πρώην σας. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα λάβετε ένα μήνυμα – μια επικοινωνία, που θα σας φέρει και πάλι τετ – α – τετ και λόγια / προθέσεις θα σας αποκαλυφθούν.
Η οικονομική σας ζωή, ανθίζει ασταμάτητα.
Εύνοια από ζώδια του Αέρα

Υδροχόος : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μπορεί να έχετε αποκλείσει … μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, ότι αυτό το άτομο, που σας ενδιαφέρει, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, θα εμφανιστεί ξανά, ή έστω θα σας κάνει κάποια πρόταση, αλλά το σύμπαν και η καλή σας η τύχη, έχει άλλα σχέδια για την ερωτική σας ζωή. Σε λίγες ημέρες, θα δεχτείτε μια διπλωματική επικοινωνία, που θα μιλά για συνάντηση και επανένωση, υπό νέους όρους. Πολλά έχουν αλλάξει, και εσείς θα τα μάθετε.
Οι εξελίξεις που περιμένατε στα οικονομικά σας, σας χτυπούν την πόρτα.
Εύνοια από ζώδια της Γης

Ιχθείς : Η ΕΚΓΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Αυτός για τον οποίοι ενδιαφέρεστε, μπορεί αυτήν την εποχή με την περίεργη του στάση, να σας προκαλεί ή έστω να σας ταλαιπωρεί, αλλά είναι μέρος μια στρατηγικής του, προς εσάς. Ξέρει ότι τον θέλετε, ξέρει ότι τον σκέφτεστε … και κάνει τα σχέδια του. Πριν να φύγει η επόμενη εβδομάδα, θα έχετε νέα του, ίσως και μέσα από κοινούς φίλους – περιβάλλοντα. Μην κάνετε κάτι παρορμητικό. Δεν χρειάζεται να ξέρει την αναμονή και την λαχτάρα σας. Μάλλον προμηνύονται εύκολες και μόνιμες… επανασυνδέσεις.
Μην χαλαρώνετε, το χρήμα που έχετε επενδύσει, επιστρέφει στο πολλαπλάσιο και σας ανοίγει τις ευκαιρίες.
Εύνοια από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.