Σαββατοκύριακο 07-08/07 Ευκαιριες πριν την Καταιγιδα

ραντεβου-zwdia-zodia

Σαββατοκύριακο 07-08/07

Πόσες λαμπρές ιδέες μπορείτε να έχετε μέσα σε ένα σαββατοκύριακο;

Όσες κι αν είναι, αυτό το διήμερο φροντίστε να τις καταγράψετε και να αγκαλιάστε σφικτά τη νεογέννητη δημιουργικότητά σας…

Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε, είναι να τις δείξετε ή να τις δημοσιοποιήσετε σε κάποιον – όχι ακόμη, τουλάχιστον!

zodia-zvdia-22

Ο Ερμής προσεγγίσει ένα τετράγωνο με τον Δία, η σύνδεση Λέοντα με Σκορπιό δείχνει σταθερότητα. Γι’ αυτό οι ιδέες σας θα είναι εξαιρετικές, αλλά ακόμη διάσπαρτες και στα σπάργανά τους. Ο Ήλιος ετοιμάζεται για μια αντίθεσή του με τον Πλούτωνα, που θα γίνει ακριβείας μέσα στη νέα εβδομάδα μαζί με την έκλειψη της Νέας Σελήνης.

Θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια αγωνία, μια μάχη ανάμεσα στον εργασιακό και τον οικιακό χώρο. Η υποχρέωση θα κοντράρεται με την σεξουαλικότητα, σα μια αντίσταση ή απώθηση της μιας προς την άλλη… Αυτή η ένταση θα κορυφωθεί με την έκλειψη!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Σαββατοκύριακο 07-08/07

Ο Ήλιος από τον Καρκίνο στηρίζεται επαρκώς από ένα μεγάλο τρίγωνο στο στοιχείο του Νερού, που το σχηματίζει με τον Δία και τον Ποσειδώνα. Γι’ αυτό, όποια κι αν είναι η αιτία κάποιας αστάθειάς σας, να ξέρετε να εξυπηρετεί έναν ανώτερο σκοπό. Έχει την πρόθεση να σας προωθήσει, να κατευθύνει τα βήματά σας προς την οπτική της ευρύτερης εικόνας!

Καίριο ρόλο θα παίξει και η Ήρα από τον Ταύρο. Η ασθενική συνάντησή της με τον Ουρανό, θα σχηματίσει ένα αίσιο τρίγωνο με τον Κρόνο που κινείται ανάδρομος μέσα στον Αιγόκερω. Αυτό πιστοποιεί περισσότερο το γεγονός ότι τα πάντα ανεβάζουν θερμοκρασία, χωρίς να χάσουν την κατεύθυνσή τους μακροπρόθεσμα.

Θα θέλετε να μετακινήσετε τις στιβαρές σας σχέσεις προς την απόλαυση, χωρίς να χάνετε τα συναισθηματικά σας πατήματα. Όλα θα κινούνται αργά και ίσως να νιώθετε ότι δεν φτάνετε τον στόχο της ικανοποίησης… Αφήστε τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του, όλα θα αποκτήσουν σταθερότητα.

taro-tarw

Σαββατοκύριακο 07-08/07

Η Αφροδίτη, η κυβερνήτης του Ταύρου, θα διανύει τις τελευταίες μοίρες του Λέοντα μέσα στο σαββατοκύριακο. Αν δεν έχετε συντονιστεί με τη δημιουργική σας πλευρά, αν δεν έχετε ζωηρέψει τους ρυθμούς της ζωής σας, αν δεν έχετε καλλωπίσει τη χαίτη σας, έχετε ακόμη λίγο χρόνο. Ακόμα κι αν βρίσκετε τρόπο να αναδείξετε τα ταλέντα σας, να ξέρετε ότι η έμπνευση έχει αποκτήσει πλέον άρτια υποστήριξη!

Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο, προκαλώντας το τρίγωνο της Ήρας με τον Κρόνο και τονίζοντας την ανάγκη για σταθερότητα και απόλαυση. Στη συνέχεια θα προσεγγίσει το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή, για να σχηματίσει ένα ισχυρό μεγάλο τετράγωνο με την προσθήκη μιας αντίθεσης της Σελήνης με τον Δία.

zwdia

Σαββατοκύριακο 07-08/07

Ο στόχος είναι καλοπροαίρετος, παρά τις αναταράξεις που έχει η διαδρομή. Οι συνθήκες δεν θα είναι εύκολες, θα είναι προκλητικές και φλύαρες. Αυτό θα σας αναζωογονήσει ή τουλάχιστον θα σας ενθουσιάσει… Δεν προβλέπεται να υπάρξει ανία, εκτός αν αποφασίσετε συνειδητά να αποστασιοποιηθείτε αυτό το βράδυ!

Την Κυριακή το πρωί θα υπάρχουν ακόμη ψήγματα του μεγάλου σταυρού, αν και η Σελήνη θα αφήνει πίσω της το τετράγωνο με τον Άρη.

zwdia-tarw-1

Θα πορεύεται να συναντήσει το μεγάλο τρίγωνο του Νερού, θα στηθούν κάποια εξάγωνα με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, και θα καταλήξει σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Όλο αυτό θα σας χαρίσει ικανοποίηση εκ βαθέων!

Αφήστε πίσω σας τις ανησυχίες των σταθερών τετραγώνων: όλες τις ενοχλήσεις, τις δύστροπες επικοινωνίες και τις υπερφίαλες φλυαρίες.

Αποτελούν μόνο το χάος του δράματος πριν επέλθει η λύση, τη στιγμή πριν αρχίσουν όλα να συνενώνονται ξανά. Θα αρχίσετε πλέον να επαληθεύετε βαθιά μέσα σας ότι όλα βρίσκουν τη θέση τους, ενώ οι εκλείψεις πλησιάζουν!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot