Ερωτική σεληνη 19/06 -21/06

zodia-ermis-ydroxoos

Ερωτική σεληνη   19/06 -21/06

 

Η σεληνη  περνάει στον Λέοντα από 19 Ιουνίου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Ταύρος –  Θετικές επιρροές σεληνης: Ιχθύς

 

σεληνη –  Κριός:  Δημιουργικές και ελπιδοφόρες οι επόμενες μέρες, όπου θα κληθείτε να απορρίψετε κόσμο από το παρόν σας…. δημιουργώντας χώρο για κΆτι καινούργιο.

zodia-taro-45

SEX TIP:  Προσπαθήστε περισσότερο

 

σεληνη – Ταύρος: Ειδήσεις, όχι ευχάριστες όμως θα πέσουν την αντίληψη σας γύρω από θέματα πίστης στον ερωτικό σας δεσμό.

SEX TIP:  Απομακρυνθείτε από το παρελθόν.

 

σεληνη – Δίδυμοι: Απομακρυνθείτε από άτομα που παρά τις προσπάθειες σας δεν αντιλαμβάνονται τις προσθέσεις σας. Μην καθυστερείτε πια χωρίς νόημα.

SEX TIP:  Κινηθείτε λιγότερο

 

σεληνη – Καρκίνος: Οι ερωτικές σας ‘ μετοχές’ θα αυξηθούν κατακόρυφα τις προσεχείς ημέρες, και το άτομο των συναισθηματικών σας προσδοκιών θα εμφανιστεί.

SEX TIP:  Ακούστε και μην ανταποκρίνεστε ακόμα

σεληνη –  Λέων:  Δεν δικαιούστε να πιέζετε για άμεσες απαντήσεις για θέματα που ανάγονται στο ξεχασμένο σας παρελθόν. Και ιδίως αν αυτές συσχετίζονται με την τότε ζωή του συντρόφου σας.

SEX TIP: Επιμεληθείτε της εξωτερικής σας εμφάνισης

 

σεληνη – Παρθένος: Θα απελευθερώσετε τον λόγο σας και αυτό θα φέρει πιο κον΄τα τον αγαπημένο σας άνθρωπο που έχει την διάθεση να πάει την ερωτική σας σχέση πιο  πέρα.

SEX TIP: Ψάξτε βαθύτερα και αναλυτικότερα

 

σεληνη – Ζυγός: Μιλήστε με ειλικρίνεια για τα συναισθήματα σας στον άνθρωπο που υπάρχει στο παρόν σας… ακόμα και αν αυτά πια έχουν ξεθωριάσεις.

SEX TIP:  Ευνοούνται οι μετακινήσεις

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Δεν έχετε ισορροπήσει ακόμα την προσωπική σας ζωή, και αυτό οφείλεται στην διασπορά των σκέψεων και των δράσεων σας σε τρίτα άτομα.

SEX TIP:  Δικαιώστε τον εαυτό σας

 

σεληνη – Τοξότης: Υπερβάλετε για να κρατήσετε το συντροφικό σας ταίρι σε ερωτική κινητικότητα προς το πρόσωπο σας. Η λάθος τακτική αυτή έχει αποδυναμώσει εσάς.

SEX TIP: Μην ανταποδώσετε λόγια.

 

σεληνη -Αιγόκερως:  Έχετε παρερμηνεύσει τις συμπεριφορές του ανθρώπου που σας έχει πλησιάσει σε επικοινωνιακό επίπεδο τον τελευταίο καιρό.

SEX TIP: Αποφύγετε τις εντάσεις

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Είσαστε κάτω από μεγάλη πίεση χρόνου, προκειμένου να πάρετε τις τελικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτική σας σχέσης …ακούστε πρώτα και την άλλη πλευρά.

SEX TIP: Δεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις

 

σεληνη – Ιχθύς:  Θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν σας… δεν σας προσδίδουν τίποτα πια. Αφήστε εκεί οτιδήποτε δεν έχει δημιουργικό μέλλον.

SEX TIP: Αντιμετωπίστε τον φόβο σας.