ερωτικη σεληνη Σαββάτο 22-25/08

panselinos-zwdio-ydroxoos

ερωτικη σεληνη   Σαββάτο 22-25/08

 

Η σεληνη  περνάει στον Ζυγό από 22 Αυγούστου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Λέων  –  Θετικές επιρροές σεληνης: Αιγόκερως

 

σεληνη –  Κριός:  Πολλά και ποικίλα τα θέματα που καλείστε να ρυθμίσετε μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, καθώς η άρνηση  συναισθηματικού διαλόγου έχει επιφέρει μεταξύ σας την ανασφάλεια.

zodia-taro-45

CHECK POINT: Κινητοποιηθείτε

 

σεληνη – Ταύρος: Η αυτοπεποίθηση σας είναι το μόνο δυνατό όπλο,  που έχετε για να φέρετε πιο κοντά τον άνθρωπο,  που σας έχει ταλαιπωρήσει με τα όποια πείσματα και τις αντιρρήσεις του.

CHECK POINT: Επιλύστε τις εκκρεμότητες

 

σεληνη – Δίδυμοι: Πολύ καλές οι αστρολογικές συνθήκες σε όσους θα προσπαθήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα, να περάσουν σε δεσμεύσεις που συνδέονται με γάμο – συμβίωση- παιδί.

CHECK POINT: Εξωστρέφεια

 

σεληνη – Καρκίνος:  Θα υπάρξουν αρκετές και καλές ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κοινωνικό – φιλικό σας κύκλο, και μέσα από εκεί να προσπαθήσετε να κάνετε νέες / ουσιαστικές γνωριμίες.

CHECK POINT: Μην αντιδράτε βιαστικά

σεληνη –  Λέων: Έντονα φορτισμένες  θα είναι οι επόμενες ημέρες και εσείς καλείστε να μην παρασυρθείτε από υπερβολές λόγων.. δικών σας αλλά και των άλλων.

CHECK POINT: Αναζητήστε λύσεις

 

σεληνη – Παρθένος:  Εύστοχες και θετικές αποφάσεις θα παρθούν για να προχωρήσετε την ερωτική σχέση σας μακριά από την σκληρή κριτική…. των γνωστών – φιλικών και των συγγενών.

CHECK POINT: Μην αλλάζετε τα λόγια σας

 

σεληνη – Ζυγός: Η σημερινή μέρα θα βοηθήσει τα ζευγάρια  των αέρηδων  να ανανεώσουν τον έρωτα τους μέσα από κοινές δραστηριότητες, ή έστω διακοπές.

CHECK POINT:Εκφραστείτε με καυστικότητα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός:  Σκαμπανεβάσματα έντονα θα υπάρχουν στην διάθεση καθώς η προσωπική ζωή έχει αποσταθεροποιηθεί…. και αυτό έχει δημιουργήσει παρεξηγήσεις παντού και στους πάντες.

CHECK POINT: Ελέγξετε τα νεύρα σας

 

σεληνη – Τοξότης: Πολλές οι εκκρεμότητες που καινε…και που καλείστε να επιλύσετε μέσα στην εβδομάδα. Οι χωρισμένοι σύντροφοι  θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο.

CHECK POINT: Ονειρευτείτε νέες προοπτικές

 

σεληνη -Αιγόκερως: Έχετε καταφέρει να φέρετε ένα κλίμα χαράς -αρμονίας και χαλαρότητας μέσα στην σχέση σας, και αυτό λίαν συντόμως θα σας παρουσιάσει ευχάριστες εκπλήξεις.

CHECK POINT: Ανοίξτε τον κύκλο

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Δώστε μια προτεραιότητα σε όλα τα σοβαρά θέματα που κατά καιρούς σας ανοίγει ο σύντροφος σας. Μιλήστε και βρείτε κοινές και αποδεχτές λύσεις… που θα σας ικανοποιήσουν.

CHECK POINT: Αφήστε τις υπερβολές

 

σεληνη – Ιχθύς:  Ο ανεδαφικός εγωισμός σας είναι σε  βαθμό εκτός ορίων, και αυτό έχει ήδη δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Δείτε τι μπορείτε να περισώσετε.

CHECK POINT: Πολλές απαιτήσεις