Σελήνη 01-02/06 Στο όνομα της αγάπης

γαμος-zwdia

Σελήνη Αστρολογία Παρασκευής 01/06, η Σελήνη διασχίζει τον Αιγόκερω

Η γνώση χειρισμού των ηλεκτρονικών συσκευών είναι ζωτικής σημασίας για την επαγγελματική σας ανέλιξη.

Αν έχετε ελλείψεις, μπορείτε να τις καλύψετε με ιδιαίτερα μαθήματα – αν έχετε την οικονομική δυνατότητα.

Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχουν πολλές σχετικές ιστοσελίδες με κατατοπιστικά βίντεο. Εκμεταλλευτείτε τις!

zodia-zvdia-22

Κάθε εργασία βελτίωσης στο σπίτι σας, θα έχετε θετική εξέλιξη. Η αναβάθμιση της λειτουργικότητας και της εικόνας του, θα αυξήσει και την τιμή του.

Αν είστε αδέσμευτοι και ερωτοχτυπημένοι με ένα άτομο χωρίς να το γνωρίζει, μην χρονοτριβείτε. Ομολογήστε το, σας αναμένει ενθουσιώδης ανταπόκριση!

Η περίοδος αυτή ευνοεί τις δεσμεύσεις και τους γάμους. Μην κάνετε περίτεχνους προγραμματισμούς με το ταίρι σας, κλεφτείτε!

zwdia - love

Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να κληθείτε να πάρετε μια δύσκολη απόφαση στο όνομα της αγάπης. Αν προτείνουν στο ταίρι σας μια επαγγελματική θέση στο εξωτερικό και την αποδεχθεί, σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να το ακολουθήσετε.

Η ενέργεια της ημέρας: Δεν χρειάζεστε αφορμή για να κάνετε ένα δώρο στο ταίρι σας!

Αστρολογία Σαββάτου 02/06, η Σελήνη περνά στον Υδροχόο

Όσοι βρίσκεστε σε φάση μετακόμισης σε ένα καινούργιο σπίτι, αγοράστε και καινούργια αντικείμενα και έργα τέχνης για να το στολίσετε. Θα ανανεώσετε την ενέργειά σας!

zwdia

Αν βρίσκεστε σε ταξίδι στο εξωτερικό, αφιερώστε χρόνο για να θαυμάσετε και την αρχιτεκτονική της πόλης. Θα μαγευτείτε και θα ανακαλύψετε πολλούς «θησαυρούς»!

Μήπως ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που βλέπουν μόνο τα ελαττώματα στο ταίρι τους και ασκούν συνεχώς κριτική; Είναι άδικο και ανώφελο να συγκρίνετε τους ανθρώπους, με κάποιο πρότυπο που έχετε στο μυαλό σας – από το παρελθόν, ίσως;

Ξέρετε, κανείς δεν είναι τέλειος και αυτό περιλαμβάνει και εσάς. Αν αντιστραφούν οι όροι, νιώθετε ασφαλείς ότι δεν θα τρώτε στο εξής μόνοι;

zwdia shmera

Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε στην καθημερινότητα, όμως κάποιοι από εσάς διανύετε μια περίοδο αλλαγών στο σπιτικό σας.

Σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε εντελώς καινούργια δεδομένα, τόσο στον τρόπο όσο και στις συνθήκες ζωής σας!

Κάποιοι έχετε την τάση να διατηρείτε παράλληλες σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις, από προσωπική επιλογή. Είστε βέβαιοι ότι το γνωρίζουν όλες οι πλευρές και ότι το αποδέχονται;

Η ενέργεια της ημέρας: Σκεφτείτε την προοπτική να ασχοληθείτε επαγγελματικά με τον τομέα του τουρισμού και των ταξιδιών.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy