Σελήνη 01-02/07 Η αγάπη προτιμά το υγρό στοιχείο

ωροσκοπιο-zodia

Αστρολογία Σελήνη 

Αστρολογία Κυριακής 01/07, η Σελήνη διασχίζει τον Υδροχόο

Μήπως το παρακάνετε στον «επικοινωνιακό» τομέα, με ένα άτομο που δεν είναι το ταίρι σας – ενώ διατηρείτε μια μόνιμη σχέση;

Αλήθεια, αν ήσασταν εσείς στη θέση του έτερού σας ήμισυ, πώς θα νιώθατε; Να είστε βέβαιοι ότι αυτές οι πρακτικές θα σας δημιουργήσουν προβλήματα.

zodia-zvdia-22

Ενημέρωση προς αδέσμευτους: η αγάπη θα προτιμά το υγρό στοιχείο σήμερα! Αν βρεθείτε στη θάλασσα ή σε πισίνα, μην αμελείτε να ρίχνετε ματιές στον περιβάλλοντα χώρο. Οι ματιές που θα ανταλλάσετε με ενδιαφέροντα άτομα, δεν θα σας απογοητεύσουν καθόλου!

Ενδέχεται να χρειαστεί να ταξιδέψετε αυτή την περίοδο, για τις διακοπές σας ή για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, ελέγξτε τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα για να βεβαιωθείτε ότι είναι έγκυρα!

Όσο δελεαστική κι αν φαντάζει μια κρυφή σχέση, μην παραβλέπετε τα προβλήματα που μπορεί να επιφέρει. Μεταξύ αυτών, υπάρχει και η αμαύρωση της φήμης και του κύρους σας. Θέλετε να το ρισκάρετε;

zwdia - love

Αστρολογία Σελήνη 

Κάποιοι άλλοι ενδέχεται να δείτε σήμερα την επιστροφή ενός ανθρώπου που είχατε σχέση παλαιότερα. Φυσικά θα προσπαθήσει να σας πείσει ότι έχει «μεταλλαχτεί» και μπορείτε να κάνετε άλλη μια προσπάθεια. Θα πειστείτε, άραγε;

Αν ανήκετε σε αυτούς που δημιουργούν πράγματα με τα χέρια τους, η στιγμή είναι ιδανική για να προωθήσετε τη δουλειά σας. Προσεγγίστε τα ανάλογα καταστήματα για να διαθέσετε τα αντικείμενά σας προς πώληση. Μην διστάσετε καθόλου να πάτε και σε υπαίθριες αγορές! Αν έχετε τη δυνατότητα, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να στήσετε μια δική σας ιστοσελίδα για τον ίδιο σκοπό.

Η ενέργεια της ημέρας: Η διάθεσή σας για δουλειά μπορεί να είναι μειωμένη αυτές τις μέρες.

zodia-098

Αστρολογία Δευτέρας 02/07, η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες

Οι περισσότεροι άνθρωποι λένε με ευκολία ότι θα εγκαταλείψουν την παρούσα εργασιακή τους θέση, αν τους προκύψει κάτι καλύτερο. Με τις ευκαιρίες που ελλοχεύουν αυτή την περίοδο, κάποιοι θα προκληθούν από το σύμπαν να αποδείξουν ότι εννοούν τα λεγόμενά τους!

Κάποιοι άλλοι, θα πρέπει να ωριμάσουν περισσότερο και να μάθουν να δέχονται την εποικοδομητική κριτική. Ειδικά αν είστε προικισμένοι με δημιουργικά ταλέντα, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης επί του αντικειμένου σας. Αξίζει τον κόπο να γίνετε πιο δεκτικοί στις απόψεις και τις ιδέες των ανθρώπων που νοιάζονται για εσάς, διαφορετικά είναι πιθανό να χάσετε μια αξιόλογη ευκαιρία!

zwdia-zodia-astrologia-65

Αστρολογία Σελήνη 

Αν είστε γονείς, πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά σας. Η συνεχής ενασχόλησή σας με τη δουλειά, σας έχει απομακρύνει από τα δικά τους θέματα και την οικογένεια γενικότερα.

Είναι πιθανό σήμερα να σας δοθεί το ερέθισμα να θυμηθείτε κάποια μεγαλεπήβολη ιδέα σας, σε σχέση με εργασία σε άλλη περιοχή ή και

χώρα. Υπάρχει λόγος γι’ αυτή την υπενθύμιση, γιατί σας προσεγγίζει μια ανάλογη επαγγελματική πρόταση!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν νιώθετε να έχει μπλοκάρει η δημιουργική σας έμπνευση, συζητήστε το με κάποιο άτομο που έχει ανάλογη εμπειρία. Να ξέρετε ότι συχνά αρκεί μια αλλαγή περιβάλλοντος, για να απελευθερωθεί και πάλι η φαντασία σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot