Σελήνη 06-07/07 Επιστροφή ενός ανθρώπου από το παρελθόν.

ζωδια-χωρισμος-zwdia

Αστρολογία Παρασκευής 06/07,  Σελήνη στον Κριό

Οι ακτίνες του σημερινού Τελευταίου Τέταρτου της Σελήνης, θα σας θυμίσουν ότι δεν πρέπει ποτέ να κάνετε εκπτώσεις στα κριτήριά σας. Πάντα να στοχεύετε ψηλά και να μην επιτρέπετε στις απόψεις και τις θέσεις άλλων να επηρεάζουν τα δικά σας ζητούμενα!

Δεν αποκλείονται κάποιες εκπλήξεις, με την παρουσία και του ορμητικού Κριού στο προσκήνιο. Ίσως ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος να αποχωρήσει από τη ζωή σας, χωρίς καμία προειδοποίηση.

Αν σας ανακουφίζει σε κάτι, να ξέρετε ότι το σύμπαν θα αντισταθμίσει αυτό τον χωρισμό με την επιστροφή ενός ανθρώπου από το παρελθόν.

zodia-zvdia-22

Κάποιοι ενδέχεται να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα σήμερα, καθώς θα σας προσεγγίσει μια ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ο προβληματισμός σας θα αφορά την απομάκρυνση από το σπίτι σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ίδιο ισχύει και για τα κατοικίδιά σας, για όσους έχετε.

Αν πρόκειται να ταξιδέψετε σε χώρες που απαιτούν συνάλλαγμα, να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα χρήματά σας. Μην εμπιστευτείτε άτομα που δεν γνωρίζετε και μην αποδεχθείτε όποια ισοτιμία σας προταθεί, χωρίς να έχετε κάνει την έρευνά σας!

Ίσως σήμερα να αμφισβητήσετε κάποιες από τις φιλοσοφικές σας θέσεις για τη ζωή. Κάποιες συγκυρίες θα σας υποδείξουν ότι όσα πιστεύατε, δεν έχουν υπόσταση ή εφαρμογή.

Η ενέργεια της ημέρας: Αν βγείτε να διασκεδάσετε απόψε, φροντίστε να μην είστε μόνοι αν θα επιστρέψετε με ταξί στο σπίτι σας.

taro-zodia-76

Αστρολογία Σαββάτου 07/07, η Σελήνη περνά στον Ταύρο

Αν έχετε επαφές με άτομα από άλλες χώρες, μην διστάσετε να τις κάνετε στενότερες και πιο συχνές. Έχουν όλες τις προϋποθέσεις να αποδειχθούν καίριες και υποστηρικτικές και να εξελιχθούν σε αξιόπιστες φιλίες στο πέρασμα του χρόνου.

Αφιερώστε χρόνο σε άτομα του στενού σας κύκλου που είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Επισκεφθείτε τους όπου διαμένουν ή και στο νοσοκομείο αν νοσηλεύονται.

Δεν αποκλείεται να κάνετε μια απρόσμενη μετακόμιση ή και μετοίκιση. Αφορμή θα σταθεί ένα ακίνητο που θα δείτε στη διάρκεια των διακοπών σας, που θα το ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά!

zwdia

Μιλώντας για έρωτες, το φετινό καλοκαίρι θα φέρει σε πολλούς έντονα πάθη και ρομάντζα! Να απολαμβάνετε όσο περισσότερο μπορείτε την κάθε στιγμή, ακόμα κι αν για διάφορους λόγους δεν θα υπάρξει μέλλον σε αυτές τις σχέσεις. Δοθείτε ολόψυχα στο παρόν!

Η ενέργεια της ημέρας: Αντισταθείτε σε κάθε παρόρμηση να κάνετε τατουάζ. Οι καλοκαιρινές κραιπάλες και τα θερινά φλερτ, δεν είναι αξιόπιστα κριτήρια για κάτι τόσο μόνιμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot