Σελήνη 08-09/07 Mια αγάπη του παρελθόντος

ζωδια-ερωτικο-σαββατοκυριακο-zwdia

Αστρολογία Σελήνη 08-09/07

Αστρολογία Κυριακής 08/07, η Σελήνη διασχίζει τον Ταύρο

Η οικονομική κατάσταση ενός ανθρώπου του στενού σας κύκλου σας στενοχωρεί και σας βάζει σε σκέψεις.

Ευτυχώς, πολύ σύντομα θα εντοπίσει μια αίσια βραχυπρόθεσμη λύση, που θα βελτιώσει αρκετά τις συνθήκες της καθημερινότητάς του και μακροπρόθεσμα.

zodia-zvdia-22

Περνώντας στα δικά σας οικονομικά, τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας έναντι ενός δανείου που έχει υπερβολικά υψηλούς τόκους. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα μακροπρόθεσμα, αν είστε συνεπείς στους όρους της συμφωνίας σας.

Παράλληλα, αποφύγετε με κάθε τρόπο τις προσπάθειες κάποιων επιτήδειων να σας υφαρπάξουν χρηματικά ποσά!

Η σημερινή μέρα δεν ενδείκνυται για να εμπλακείτε σε πολιτικούς διαλόγους, ούτε να δημοσιοποιήσετε τις προσωπικές σας πεποιθήσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες οργισμένες εξάρσεις από κάποια άτομα, γι’ αυτό είναι καλύτερα να είστε αμέτοχοι. Μην παρασυρθείτε στην προσπάθεια άλλων να αλλάξετε σκεπτικό, ούτε να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε κάτι ανάλογο!

zwdia - love

Αστρολογία Σελήνη 08-09/07

Αν η οικογένειά σας είναι μονογονεiκή, να ξέρετε ότι ο έρωτας σας προσεγγίζει με γοργά βήματα… Ωστόσο, σε αρχικό στάδιο θα είναι καλύτερο να κρατήσετε μυστική τη σχέση που θα δημιουργήσετε, προκειμένου να προστατεύσετε το παιδί ή τα παιδιά σας.

Αν και δικαιούστε χρόνο για τον εαυτό σας και το νέο ταίρι σας, η ιδιότητα του γονέα πρέπει να έχει προτεραιότητα. Δεν πρέπει να μειώσετε την επαφή σας με την καθημερινότητα των παιδιών, με τις ανάγκες και τα ζητούμενά τους!

taro-tarw

Να ξέρετε ότι η δυναμική της μέρας ενέχει πιθανότητες προσέγγισής σας από μια αγάπη του παρελθόντος. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί για τις κινήσεις που θα κάνετε, ειδικά αν δεν έχετε ξεπεράσει απόλυτα αυτό τον έρωτα – όσο παλιός κι αν είναι!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν πέσουν στα χέρια σας οι φωτογραφίες του γάμου σας και σας γεμίσουν υπέροχα συναισθήματα, πρόκειται για τα προεόρτια καινούργιων στιγμών ευτυχίας που σας φέρνει το σύμπαν!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Αστρολογία Δευτέρας 09/07, η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους

Η σημερινή μέρα δεν ευνοεί τις βιαστικές αποφάσεις!

Αν έχετε ανάγκη από μια αλλαγή στην καριέρα σας, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές σας και τις νέες κατευθύνσεις που θα στοχεύσετε.

Αν πρόκειται να βάλετε υπογραφές σε μια καινούργια συμφωνία, φροντίστε να έχετε μελετήσει με μεγάλη προσοχή όλα τα ψιλά γράμματα!

Κάποιοι σκέφτεστε να εγκαταλείψετε την επιτυχημένη επιχείρηση που εργάζεστε, προκειμένου να προχωρήσετε σε ένα ατομικό επαγγελματικό εγχείρημα. Πριν κάνετε αυτό το βήμα, μελετήστε τη σύμβασή σας στην τωρινή εργασία σας.

zwdia-taro-astra

Αστρολογία Σελήνη 08-09/07

Δεν θέλετε να έρθετε αντιμέτωποι με νομικές κυρώσεις, από ρήτρες που σας περιορίζουν επί του παρόντος!

Αν αποζητάτε περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα για τα επαγγελματικά σας, μπορεί να επιστρατεύσετε τη γοητεία σας για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Σε κάποιες περιπτώσεις, δεν αποκλείεται οι κινήσεις σας να οδηγήσουν σε ένα ρομάντζο με προοπτικές!

Αν είστε δεσμευμένοι, σκεφτείτε μήπως περνάτε περισσότερο χρόνο μακριά από το ταίρι σας για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σταδιακά, αυτό επιφέρει μεγάλη πίεση στη σχέση σας.

zodia-zvdia-yy

Αστρολογία Σελήνη 08-09/07

Κάποιοι ενδέχεται να αδημονείτε για την απόκτηση του καινούργιου μεταφορικού σας μέσου. Αν το αγοράζετε μεταχειρισμένο από φιλικό σας άτομο, πρέπει να ελέγξετε επισταμένως τη μηχανική του κατάσταση αλλά και την περίπτωση να έχει οικονομικές ή άλλες νομικές εκκρεμότητες!

Η ενέργεια της ημέρας: Φροντίστε σήμερα να μην δώσετε περισσότερες υποσχέσεις απ’ όσες μπορείτε να υλοποιήσετε. Αν απλώσετε το χέρι σας παραπάνω απ’ όσο φτάνετε, δεν αποκλείεται να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot