Σελήνη 10-11/07 Καινούργιες Προτάσεις

ζωδια-πρωτη-ημερα-καλοκαιριου-ζωδια-zodia

Αστρολογία Τρίτης 10/07, Σελήνη σε κενό πορείας  στους Διδύμους

Η σημερινή μέρα σας καλεί να ελαττώσετε την ταχύτητά σας και να κάνετε μια ανασκόπηση για τον τελευταίο μήνα. Αναλογιστείτε τα δεδομένα σας κατά τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 13 Ιουνίου.

Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και οραματιστείτε ποια πορεία θέλετε να πάρετε στη συνέχεια.

Στήστε το καινούργιο σας πλάνο και κάντε τα νέα βήματα μετά τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, που θα σχηματιστεί την Παρασκευή στις 13 του μήνα.

zodia-zvdia-22

Σήμερα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα προσεγγίσετε τους άλλους. Υπάρχει κίνδυνος να ακουστείτε επικριτικοί, παρά τη διάθεσή σας να είστε εποικοδομητικοί με τα σχόλια σας. Ενίοτε, δεν αρκεί η καλή πρόθεση – πρέπει να συνοδεύεται και από τη σωστή απόδοσή της!

Η μέρα είναι ιδανική για να αποδεχθείτε καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις. Φροντίστε μόνο να ανταποκρίνονται στα ζητούμενά σας, για καλύτερες απολαβές αλλά και συνθήκες εργασίας.

Αν θέλετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση αλλά δεν καταφέρνετε να πάτε στο γυμναστήριο, σκεφτείτε την περίπτωση να απευθυνθείτε σε έναν προσωπικό γυμναστή.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Συζητήστε το με την παρέα σας, ενδέχεται να έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Μην αποκλείεται την περίπτωση να οργανώσετε μαζί μια ομάδα, στις συνθήκες που σας βολεύουν!

Αν θέλετε πραγματικά να αποκτήσετε απόγονο, να αναμένετε ευχάριστες ειδήσεις αυτές τις μέρες. Αν δεν έχετε τέτοια πρόθεση, φροντίστε να πάρετε προφυλάξεις!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα με συνεργάτες ή φίλους σας, διατηρήστε θετικό σκεπτικό και προχωρήστε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Σελήνη 10-11/07

Αστρολογία Τετάρτης 11/07, η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο

Εσείς και το ταίρι σας είστε τόσο πιεσμένοι από το εργασιακό σας πρόγραμμα, που δεν βρίσκετε αρκετό χρόνο ο ένας για τον άλλο;

Κάτι θα κάνουν τα άστρα για εσάς αυτή την περίοδο, αλλάζοντας κάπως τις συγκυρίες ώστε να συμπλεύσουν τα περιθώριά σας!

Να ξέρετε ότι το κλίμα θα είναι τόσο ευνοϊκό, που ενδείκνυται ακόμα και για να προετοιμαστείτε να αποκτήσετε απογόνους!

Για όσους έχουν ήδη παιδιά, η στιγμή αυτή είναι ιδανική για να σκεφτείτε την εκπαίδευσή τους στο μέλλον. Μελετήστε τις επιλογές σας, όσο αφορά τις σχετικές μακροπρόθεσμες επενδύσεις.

zwdia

Σελήνη 10-11/07

Αν η δική σας σχέση βρίσκεται σε κάποια αναταραχή αυτή την περίοδο, εναπόκειται σ’ εσάς να την ξεπεράσετε. Τα άστρα σας καλούν να ξεχάσετε όσα σας έχουν απογοητεύσει και να θυμηθείτε πώς ήσασταν όταν πρωτογνωριστήκατε… Ο έρωτας έχει τη δυναμική να αναπτερώνει το ηθικό, γι’ αυτό αφεθείτε στα χέρια του και ερωτευτείτε ξανά ο ένας τον άλλο!

taro-oroskopio-54

Αν είστε αδέσμευτοι, ενδέχεται να κάνετε μια ανέλπιστη γνωριμία καθώς θα στρίβετε σε μια γωνία. Πάρτε την πρωτοβουλία και προσεγγίστε εσείς αυτό το άτομο που θα τραβήξει την προσοχή σας!

Αν αναμένετε μια προαγωγή ή αύξηση στον εργασιακό σας χώρο, η περίοδος αυτή ευνοεί περισσότερο τις γυναίκες από τους άντρες!

Η ενέργεια της ημέρας: Μια καινούργια αρχή στη σχέση σας, θα ανανεώσει και θα ξεκαθαρίσει τα συναισθήματα και των δύο πλευρών.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot