Σελήνη 12-14/07 Eνα κύμα που θα σας κατακλύσει!

zwdia-ζωδια-του-νερου-γλωσσα-του-ερωτα

Αστρολογία Πέμπτης 12/07, η Σελήνη διασχίζει τον Καρκίνο

Να είστε προετοιμασμένοι για ένα κύμα διαύγειας που θα σας κατακλύσει! Η Σελήνη από τον Καρκίνο ενισχύει τη σκέψη και ξεκαθαρίζει, γι’ αυτό εκφράστε τις ασυνήθιστες ιδέες σας. Θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε το εισόδημά σας.

Σήμερα ενδέχεται να προκύψει μια ευκαιρία να συνδυάσετε τη δουλειά με το συναίσθημα!

Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Αξιοποιήστε τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης ή τις προσωπικές ιστοσελίδες, ακόμα κι αν δεν έχουν αποδώσει στο παρελθόν. Αυτή τη φορά, θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

zodia-zvdia-22

Σήμερα ενδέχεται να βρεθούν στο περιβάλλον σας άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σας επιβάλουν τις απόψεις τους. Αγνοήστε τα διανοητικά τους παιχνίδια ή τον άρρωστο εγωκεντρισμό τους.

Η ενέργεια της ημέρας: Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να αναζητήσετε εξειδικευμένη βοήθεια, για όποιο επαγγελματικό θέμα σας απασχολεί. Το ίδιο ισχύει και για την υγεία σας.

zwdia-fotia

Αστρολογία Παρασκευής 13/07, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, αργότερα η Σελήνη περνά στον Λέοντα

Μια μερική Έκλειψη Ηλίου θα σημειωθεί σήμερα στον διαισθητικό, δημιουργικό αλλά και συναισθηματικό Καρκίνο. Η ώρα της εξαρτάται από το σημείο του πλανήτη που βρίσκεται ο καθένας.

Αυτές οι ηλιακές ακτίνες ενδέχεται να αφυπνίσουν σε πολλούς τη διάθεση να επιστρέψουν στα θρανία. Μπορεί να σας ενδιαφέρει να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο, είτε να ενισχύσετε τις επιλογές καριέρας.

Ενδώστε στην παρόρμησή σας να βρεθείτε με άτομα που έχετε ίδιες ιδέες και ενδιαφέροντα. Οι κοινές πεποιθήσεις σας θα σας ωθήσουν να στηρίξετε μια ανθρωπιστική δραστηριότητα, που θα ωφελήσει πολλούς ανθρώπους με προβλήματα.

chartomantia-087

Αν βρίσκεστε σε διαδικασία πώλησης της επιχείρησής σας, κάντε έναν επιπλέον έλεγχο στα λογιστικά και νομικά σας έγγραφα. Ίσως να σας έχει διαφύγει κάτι, που θα επιφέρει μεγάλα προβλήματα στις επόμενες κινήσεις σας.

Το ίδιο ισχύει και για όσους ανήκουν στο οικονομικό τμήμα της εργασίας τους. Αν η επιχείρηση έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις, ενδέχεται να υποστεί ελέγχους από τον δημόσιο τομέα!

Μήπως υπάρχει ένα ψυχρό κλίμα στη σχέση σας ή χάνετε το ενδιαφέρον σας για μια πρόσφατη γνωριμία; Η σημερινή Νέα Σελήνη θα σας ενθαρρύνει να αλλάξετε σκεπτικό και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Αντί να περιμένετε από την άλλη πλευρά να κάνει την πρώτη κίνηση, κάντε την εσείς και απολαύστε τις ευχαριστίες!

Η ενέργεια της ημέρας: Κλείστε τα ραντεβού που έχετε αμελήσει, για έναν έλεγχο στα δόντια σας και την γενικότερη κατάσταση της υγείας σας.

zwdia

Αστρολογία Σαββάτου 14/07, Σελήνη σε κενό πορείας  στον Λέοντα

Είστε αδέσμευτοι από προσωπική επιλογή να απέχετε από τη ρομαντική αρένα; Αυτές τις μέρες θα αφυπνιστεί η διάθεσή σας να μπείτε ξανά στο «παιχνίδι». Δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας!

Κάποιοι δεσμευμένοι, δεν θέλετε ακόμη να περάσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, αν η ανάγκη σας είναι να απολαύσετε λίγο ακόμη αυτό το στάτους.

Ασχολείστε με τη μόδα και θα θέλατε να βγάλετε επιπλέον χρήματα από αυτό το ενδιαφέρον σας; Μελετήστε την περίπτωση να δημιουργήσετε τη δική σας σειρά ρούχων ή αξεσουάρ, αντί να σπαταλάτε τα χρήματά σας στις ετικέτες των άλλων!

taro-zodia-76

Αυτή η περίοδος ευνοεί τη νίκη, αν μετέχετε σε κάποιον διαγωνισμό ομορφιάς ή τραγουδιού.

Αν σκέφτεστε να κάνετε μια σημαντική αγορά αυτή την εποχή, φροντίστε να ερευνήσετε όλες τις επιλογές σας πριν καταλήξετε. Αν επιμείνετε, θα βρείτε εκπληκτικές ευκαιρίες!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν είστε αδέσμευτοι, θα κάνετε μια ιδιαίτερη γνωριμία στη διάρκεια μιας δραστηριότητας πολιτισμικού χαρακτήρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75