Σελήνη 14-16/06 Κάντε την Πρώτη Κίνηση

ζωδια-ερωτικες-προβλεψεις-zwdia

Κοινοποίηση:

Αστρολογία Πέμπτης 14/06, η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο

Αναρωτιέστε γιατί η πεθερά σας έγινε ξαφνικά μελιστάλαχτη απέναντί σας; Ίσως έμαθε ότι προγραμματίζετε τις οικογενειακές σας διακοπές!

Όσοι δεν έχετε ασχοληθεί με την θερινή σας ανάπαυλα, ενδέχεται να σας δοθεί η ευκαιρία μέσω ενός παλιού φίλου που θα έρθει από μακριά.

Όταν σας προτείνει να ταξιδέψετε μαζί, αποδεχθείτε χωρίς δεύτερη σκέψη… Αυτές θα είναι οι διακοπές που θα θυμάστε μια ζωή!

zodia-zvdia-22

Γύρω στο μεσημέρι, η ατμόσφαιρα θα είναι ιδανική για να στήσετε τα πιο στιβαρά θεμέλια σε θέματα καριέρας και επαγγελματικών εγχειρημάτων.

Ακόμα κι αν δεν έχετε έφεση στη γραφή, προσπαθήστε να καταγράψετε τα συναισθήματά σας. Αυτή η ενασχόληση μπορεί να οδηγήσει σε μια ανέλπιστη έκδοση σε βάθος χρόνου!

Προς το τέλος της ημέρας, είναι πιθανό κάποιοι να νιώθετε πίεση, ένταση, κακοκεφιά ή και θλίψη. Θα σας βοηθήσει πολύ αν αποτραβηχτείτε από όλους και περάσετε λίγη ώρα μόνοι σε έναν σκοτεινό χώρο.

Η ενέργεια της ημέρας: Αν νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά, το πιο πιθανό είναι να έχετε δίκιο. Απομακρυνθείτε από ό,τι και όποιον σας προκαλεί αυτό το συναίσθημα.

zwdia - love

Αστρολογία Παρασκευής 15/06, κενό πορείας της Σελήνης στον Καρκίνο

Να είστε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ίσως να σας παρασύρουν σε μέρη ή καταστάσεις που δεν θα εμπλεκόσασταν από μόνοι σας.

Υπάρχουν άνθρωποι στο επαγγελματικό ή προσωπικό σας περιβάλλον, που σας εκνευρίζουν ή/και σας αρρωσταίνουν; Έχει φτάσει η στιγμή να χειριστείτε το θέμα ρεαλιστικά, ακόμα κι αν φτάσετε στα άκρα. Δεν έχετε κανένα λόγο να ανέχεστε κάποιας μορφής κακοποίηση, από άτομα που απέχουν από τη λογική σας… Η αντιμετώπισή τους ή η απομάκρυνσή σας, θα αποδειχθεί η πιο συνετή κίνηση που έχετε κάνει!

zodia-543

Σελήνη 14-16/06

Αν βρίσκεστε στην έναρξη μιας νέας γνωριμίας, μην αμελήσετε να διερευνήσετε όλες τις πτυχές της προσωπικότητας του άλλου ατόμου. Θα σας ωφελήσει να ξέρετε τις πολιτικές αλλά και πολιτισμικές αντιλήψεις του, πριν η σχέση σας γίνει πιο σοβαρή.

Αν ένας καλλιτέχνης σας προσεγγίσει για να γίνετε το μοντέλο του, σκεφτείτε πολύ σοβαρά την πρόταση. Δεν αποκλείεται να είναι μια ισόβια ενασχόλησή σας!

Τολμήστε να δοκιμάσετε σήμερα την τύχη σας, με ένα μικρό ποσό σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.

Η ενέργεια της ημέρας: Αν είστε αδέσμευτοι και έχει τραβήξει την προσοχή σας ένα ιδιαίτερο άτομο, μην περιμένετε να κάνει την πρώτη κίνηση. Κάντε την εσείς, πριν χάσετε την ευκαιρία!

zwdia-66

Αστρολογία Σαββάτου 16/06, η Σελήνη περνά στον Λέοντα

Η μέρα δίνει έμφαση στις σχέσεις, υπάρχουσες και μελλοντικές.

Κάποιοι πρέπει να επανεξετάσετε την ανάγκη σας, να παίρνετε όλες τις αποφάσεις μέσα στη σχέση σας. Κάποιες φορές, θα πετυχαίνετε πολλά περισσότερα αν είστε επιβάτες αντί για οδηγοί στο κοινό σας «όχημα»!

Αν το ταίρι σας ζηλεύει γενικά, δεν αποκλείεται να νιώσει απειλή από τις επαγγελματικές σας επιτυχίες. Σκεφτείτε ρεαλιστικά τι θα κάνατε, αν σας ζητούσαν να επιλέξετε ανάμεσα στη σχέση και την καριέρα σας… Το πιο πιθανό είναι να διαλέξετε την καριέρα!

zwdia-taro-astra

 

Αν είστε αδέσμευτοι, έχετε αίσιες προοπτικές να κάνετε μια ιδιαίτερη γνωριμία στη διάρκεια μιας εκδήλωσης. Το εν λόγω άτομο σας φάνταζε άπιαστος στόχος ως τώρα!

Ένα άτομο με οικονομική επιφάνεια ενδέχεται να σας προσεγγίσει σήμερα, δείχνοντας το ενδιαφέρον του για εσάς. Αν είστε αδέσμευτοι, όλα είναι επιτρεπτά. Αν είστε δεσμευμένοι, τι θα κάνετε;

Μην ρισκάρετε τα χρήματα που έχετε αποκτήσει με πολύ κόπο, σε αμφίβολες κινήσεις κέρδους ή επαγγελματικά εγχείρημα.

zwdia

Αυτή την περίοδο, η εμπλοκή σας σε καινοτομίες θα σας φέρει μόνο άγχος και θα μετανιώσετε πολύ σύντομα. Προτιμήστε να μείνετε σε αναμονή, γιατί τα καλύτερα έπονται!

Είναι πιθανό να υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις σήμερα, αν αναμένετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα ή ηλεκτρονικό μήνυμα. Μην σπάσετε το τηλέφωνό σας, θεωρώντας ότι χάλασε!

Η ενέργεια της ημέρας: Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπατε στο ταίρι σας πόσο το αγαπάτε;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy