Σελήνη 21-22/05 Ταλέντα που δεν φανταζόσασταν

Αστρολογία Δευτέρας 21/05, η Σελήνη σε κενό πορείας στον Λέοντα

Οι Κινέζοι λένε ότι «πίσω από ένα ταπεινό βελανίδι, υπάρχει μια αγέρωχη βελανιδιά». Σκεφτείτε αυτή τη σοφή παροιμία, αν σας γίνει μια πρόταση που αρχικά θα σας φανεί ανάξια λόγου.

Να ξέρετε ότι αν την βιαστείτε να την απορρίψετε, το πιο πιθανό είναι να περάσετε πολλά χρόνια βράζοντας από ζήλια – για το άτομο που την αποδέχθηκε και θριάμβευσε!

Μην εκπλαγείτε αν ένας πρώην εργοδότης σας προσεγγίσει, τάζοντάς σας τον ουρανό με τα άστρα για να επιστρέψετε στη θέση που είχατε.

zodia-zvdia-22

Αυτό που πρέπει να σκεφτείτε είναι κατά πόσο έχει αλλάξει συμπεριφορά, που ήταν και ο λόγος της αποχώρησής σας. Ζυγίστε καλά την πιθανότητα να βρεθείτε ξανά στο ίδιο δηλητηριώδες περιβάλλον.

Κάποιοι θα θελήσετε να αποδράσετε από τις εργασιακές υποχρεώσεις σας σήμερα. Η διάθεσή σας θα είναι να βγείτε στην αγορά και να κάνετε πολλά ψώνια!

Αν κάποιος σας προσφέρει την ευκαιρία να διευρύνει το γνωστικό σας πεδίο σε σχέση με το διαδίκτυο, αδράξτε τη χωρίς δεύτερη σκέψη!

zwdia-768

Όχι μόνο θα προσεγγίσετε όλα όσα αποτελούν το μέλλον, με αυτή τη διαδικασία θα ανακαλύψετε ταλέντα σας που δεν φανταζόσασταν. Ανοίξτε αυτή την πόρτα, που θα σας επιφέρει μια εργασία καλύτερη από τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους από σήμερα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21 Ιουνίου. Χρόνια Πολλά σε όλα τα διδυμάκια!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

 

Αστρολογία Τρίτης 22/05, Τέταρτο Σελήνης από την Παρθένο

Η προσωπική σας ζωή θα γνωρίσει επιτυχίες, μέσα από τον απέραντο κόσμο των γνωριμιών μέσω διαδικτύου. Αν ανήκετε σε αυτούς που έχουν κουραστεί από τις αποτυχημένες σχέσεις, κάντε αυτό το τόλμημα. Μέσα από τα ενδιαφέροντα άτομα που θα προσεγγίσετε και θα σας προσεγγίσουν, βρίσκεται το μελλοντικό σας ταίρι!

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και βγείτε να την επιδείξετε σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, πάρτυ και συναντήσεις με φίλους.

zwdia

Δεν είναι κακό να θέτετε κάποια άτομα σε βάθρο. Όλοι έχουν ανάγκη από πρότυπα, ειδικά στη νεανική ηλικία τους. Αυτό που διαφεύγει στους περισσότερους, είναι ότι αξίζουν να θέσουν τον εαυτό τους σε ένα βάθρο. Γιατί να μην δείξετε στον κόσμο ότι είστε πραγματικά άξιοι θαυμασμού;

Η ενέργεια της ημέρας: Αρχίστε να δίνετε περισσότερη σημασία στη διατροφή και την άσκησή σας, γιατί η εποχή απαιτεί αποτοξίνωση και ανανέωση. Φροντίστε το σώμα σας και την εμφάνιση σας γενικότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot