Σελήνη 22-23/07 Γαμήλιες Καμπάνες

γαμος-zwdia

 

Αστρολογία Κυριακής 22/07, η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη και ο Ήλιος περνά στον Λέοντα

Ευτυχισμένη γενέθλια περίοδο, αγαπητοί Λέοντες!

Καλωσήρθατε όλοι στην εποχή του λιονταριού!

Η σημερινή μέρα είναι η ιδανική για να κάνετε πολλά δώρα στο ταίρι σας. Δεν αποκλείεται ένα από αυτά να είναι δακτυλίδι αρραβώνων, αν η σχέση σας βρίσκεται σε τέτοιο στάδιο!

zodia-zvdia-22

Στο πλαίσιο της γενναιοδωρίας του σύμπαντος, κάποιοι σήμερα θα λάβετε μια ανέλπιστη οικονομική βοήθεια από ένα άτομο που σας αγαπά και σας νοιάζεται. Να ξέρετε ότι αυτά τα χρήματα ενδέχεται να μην μείνουν πολύ καιρό στα χέρια σας, μιας και έχετε να κλείσετε αρκετές «τρύπες»… Όπως λέει και η έκφραση, από τη μία τα παίρνετε και στην άλλη τα δίνετε!

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα κοινωνική, γι’ αυτό θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βρεθείτε με την παρέα σας και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Αν έχετε καιρό να μιλήσετε με κάποια άτομα του φιλικού σας κύκλου, επικοινωνήστε μαζί τους και κανονίστε μια συνάντηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Κάποιοι θέλετε να οργανώσετε μια οικογενειακή συγκέντρωση, προκειμένου να συζητήσετε σημαντικά θέματα σε σχέση με νεότερα άτομα της οικογένειας. Μπορεί να αφορά αδέλφια ή την εκπαίδευση των παιδιών σας.

Κάποιοι θα έχετε σήμερα διάθεση να βάλετε περισσότερη περιπέτεια στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να λάβετε το έναυσμα από κάποια τηλεοπτική ταξιδιωτική εκπομπή… Αν έχετε την ευχέρεια (χρόνου και χρήματος), μην καθυστερείτε καθόλου να ξεκινήσετε για νέες εξερευνήσεις!

Μήπως υπάρχουν άτομα στον ευρύτερο κύκλο σας, που είναι μόνα; Θα ήταν υπέροχο αν σήμερα τα επισκεπτόσασταν και τους αφιερώνατε λίγο ποιοτικό χρόνο!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν έχετε ταλέντο στη φωτογράφιση, σκεφτείτε την περίπτωση να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα!

zodia-543

Αστρολογία Δευτέρας 23/07, η Σελήνη διασχίζει τον Τοξότη

Αν έχετε πολλές επαφές με άτομα από διαφορετικές κουλτούρες ή άλλες χώρες, είναι πιθανό να δυσκολεύεστε να κατανοήσετε κάποιες πτυχές της ζωής τους. Δώστε λίγο χρόνο σε αυτές τις σχέσεις, θα σας ευνοήσει πολύ στο μέλλον η μάθηση των εθίμων και των συνηθειών τους.

Σήμερα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και υπομονετικοί, ειδικά αν αναχωρείτε για τις διακοπές σας. Ενδέχεται να προκύψουν κάποιες αναποδιές, γι’ αυτό να ελέγχετε συνεχώς τα έγγραφά σας και τις κρατήσεις σας σε όλη την πορεία της διαδρομής σας. Αν τα πράγματα στρεβλώσουν τελείως, φροντίστε να διεκδικήσετε παχυλές αποζημιώσεις από τους υπευθύνους!

zwdia

Επειδή ο κόσμος είναι γεμάτος αδίστακτα και ανήθικα άτομα, προσέξτε λίγο περισσότερο τους ηλικιωμένους ή ανήμπορους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Ενδέχεται κάποιοι να τους αποσπούν χρήματα με δόλιες πρακτικές.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να συνεισφέρετε σε κάθε φιλανθρωπικό σκοπό που ακούτε ή σας προτείνουν. Σεβαστείτε λίγο περισσότερο τα χρήματα που κερδίζετε με τόσο κόπο, γιατί κάποιοι θέλουν να σας τα αποσπάσουν για προσωπικό τους όφελος!

Η ενέργεια της ημέρας: Πώς θα αντιδράσει ο οικογενειακός σας κύκλος, όταν μάθει ότι βρήκατε τον έρωτα σε ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot