Σελήνη 24-25/07 Λογική πάνω απο ολα

ζωδιο-ωροσκοπιο-zwdia

Σελήνη 24-25/07.

Αστρολογία Τρίτης 24/07, η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω.

Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές συνδιαλλαγές σας σήμερα. Ενδέχεται να βρεθείτε κάπου που θα σας χρεώσουν παραπάνω απ’ όσο πρέπει ή να σας δώσουν λιγότερα ρέστα. Ξέρετε ότι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται!

Αν ταξιδεύετε αυτή την περίοδο, φροντίστε να βάλετε κάποιον μηχανισμό εντοπισμού στις αποσκευές. Είναι πιθανό να ξεχάσετε κάτι σε κάποιο μέσο μεταφοράς. Επειδή δεν αποκλείεται ένας έντιμος άνθρωπος να το παραδώσει στο σχετικό τμήμα απολεσθέντων, απευθυνθείτε πρώτα εκεί πριν κάνετε οποιαδήποτε άλλη κίνηση.

zodia-zvdia-22

Είστε στα πρόθυρα να περάσετε μια πλατωνική σας σχέση σε πιο ειδυλλιακά επίπεδα; Σκεφτείτε καλά την πιθανότητα να μην πετύχει αυτό το βήμα… Πρέπει να είστε βέβαιοι ότι δεν θα χάσετε μια καλή φιλία, γι’ αυτό συζητήστε εκ των προτέρων όλα τα ενδεχόμενα!

Αν ένα άτομο που σας αντιπαθεί, σας δηλώσει ότι κοιμήθηκε με το ταίρι σας, μην βιαστείτε να αντιδράσετε. Πρέπει να μάθετε όλα τα στοιχεία πρώτα, γιατί ενδέχεται να μην είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Εξάλλου, έχετε απέναντί σας ένα άτομο που δεν θέλει το καλύτερο για εσάς! Κάθε ιστορία έχει δύο πλευρές.

Η ενέργεια της ημέρας: Δεν αποκλείεται να αντιληφθείτε ότι σας φλερτάρει ένα άτομο, στην τράπεζα που συνηθίζετε να πηγαίνετε. Ίσως δεν πρέπει να είστε επιφυλακτικοί προς όλους και όλα, είναι μεγάλη η πιθανότητα να ενδιαφέρεται για εσάς και όχι για τον τραπεζικό σας λογαριασμό!

taro-zodia-76

Αστρολογία Τετάρτης 25/07, η Σελήνη διασχίζει τον Αιγόκερω

Σήμερα ανορθώστε περισσότερο την καλή σας διάθεση. Περάστε χρόνο με τους φίλους σας ή άλλους ανθρώπους που έχετε κοινές απόψεις και ενδιαφέροντα. Μιλήστε έστω τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου με όσους δεν μπορείτε να συναντηθείτε.

Ποιος τύπος ανθρώπου έλκει περισσότερο εσάς τους αδέσμευτους; Μπορεί να αναζητάτε μια πατρική / μητρική φιγούρα για να μοιραστείτε τη ζωή σας, μπορεί να στρέφεστε σε άτομο μικρότερης ηλικίας από τη δική σας. Οι προτιμήσεις είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, γι’ αυτό η ποικιλία είναι το αλάτι της ζωής!

zwdia

Μια σημαντική ευκαιρία καριέρας ενδέχεται να σας προσεγγίσει αυτή την περίοδο. Αν ετοιμάζεστε για γάμο, η επιλογή θα είναι να τον αναβάλετε επί του παρόντος ή να χάσετε τη θέση των ονείρων σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν ψάχνετε για δουλειά, φροντίστε να ενημερώσετε τον φιλικό σας κύκλο και τα δίκτυα μαζικής σας δικτύωσης. Ενδέχεται να αποκατασταθείτε σε χρόνο ρεκόρ!

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot