Σελήνη 26 – 28/07 Η πλέον ευνοϊκή στιγμή

σχεσεις-zwdia-ωροσκοπιο-αστρολογια-zodia

Αστρολογία Σελήνη 

Αστρολογία Πέμπτης 26/07, κενό πορείας Σελήνης στον Αιγόκερω

Εξαιρετικό κλίμα θα επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο σήμερα, από την καλή διάθεση τη δική σας αλλά και των συναδέλφων.

Ίσως έχετε κάτι να γιορτάσετε όλοι μαζί, από μια προαγωγή ή άλλου είδους οικονομικό κέρδος μέχρι τη γνωστοποίηση για έναν αρραβώνα ή γάμο!

zodia-zvdia-22

Αν ετοιμάζεστε για το επόμενο βήμα στη σχέση σας, να ξέρετε ότι η σημερινή μέρα είναι η πλέον ευνοϊκή στιγμή για μια συγκατοίκηση ή γάμο!

Υπό αυτή την αίσια ατμόσφαιρα, ενδείκνυται να προσφέρετε όποια βοήθεια μπορείτε προς συνανθρώπους, γνωστούς ή αγνώστους σας. Συμβάλετε οικονομικά ή δώστε πρακτική στήριξη.

Με τον Ερμή στην έναρξη ενός ακόμη ανάδρομου κύκλου του, δώστε περισσότερο χρόνο σε κάθε μετακίνηση που πρόκειται να κάνετε. Ενδέχεται να υπάρξουν εμπόδια ή δυσχέρειες στα σχέδιά σας.

taro-zodia-76

Αστρολογία Σελήνη 

Ανάμεικτα μπορεί να γίνουν και τα μηνύματα που θέλετε να «στείλετε» προς ένα άτομο που σας ενδιαφέρει… Τόσο οι λέξεις όσο και η γλώσσα του σώματος, μπορεί να μην αποδίδουν τα συναισθήματα που θέλετε να δείξετε. Εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του πλανήτη της επικοινωνίας, ίσως τώρα η σιωπή να αποδειχθεί χρυσός!

Η ενέργεια της ημέρας: Η αναστροφή στην πορεία του Ερμή ενδέχεται να επιφέρει γενικότερες καθυστερήσεις και αναβολές. Ας είστε προετοιμασμένοι για μια μέρα με αναστατωμένο πρόγραμμα. Αν έχετε το περιθώριο, θα είναι καλύτερα να μείνετε στο σπίτι και να περάσετε χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους.

zwdia

Αστρολογία Σελήνη 

Αστρολογία Παρασκευής 27/07, Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί στον εργασιακό σας χώρο σήμερα. Ενδέχεται συνάδελφοι να θελήσουν να παρεκτρέψουν την προσοχή σας ή να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τη διοίκηση, για ίδιον όφελος.

Συνεπείς και άρτιοι στα επαγγελματικά σας καθήκοντα πρέπει να φανείτε κι εσείς σήμερα… Μην λείψετε από το πόστο σας για να χαρείτε τον έρωτά σας, το αντικείμενο του πόθου σας θα σας περιμένει και όταν σχολάσετε!

Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως να μην ξέρετε πώς να χειριστείτε σήμερα τη λίμπιντό σας που θα χτυπήσει κόκκινο! Μια πρόταση είναι να διοχετεύσετε όλη αυτή την ένταση σε κάποιο άθλημα, μια άλλη πρόταση είναι να κάνετε όσο πιο πολλά κρύα ντουζ μπορείτε. Αν είστε σε διακοπές, περάστε τη μέρα μέσα στη θάλασσα ή την πισίνα.

zwdia

Αστρολογία Σελήνη 

Επίσης, μην παραμελείτε την υγεία σας αλλά και το δέρμα σας αυτή την περίοδο που ο Ήλιος βρίσκεται στον Λέοντα. Μην ξεχνάτε το αντηλιακό σας αν βγείτε, μην μένετε κάτω από τον ήλιο χωρίς καπέλο και για πολλή ώρα!

Οι δυναμικές ακτίνες αυτής της Πανσελήνου θα δώσουν σε όλους σας σημαντική ώθηση για προσωπική επιτυχία, που θα επηρεάσει τη διάθεση και τη συμπεριφορά σας με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

zwdia-765

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η παράλληλη Έκλειψη Σελήνης σήμερα, δεν ευνοεί τις μεγάλες και ξαφνικές αλλαγές. Ειδικά όσο αφορά τις σχέσεις σας, να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις και τα λόγια σας, γιατί θα μετανιώσετε αργότερα.

Εξίσου συνετά να επιλέξετε και τις κινήσεις σας στην αρένα της καριέρας… Υπάρχει ο σωστός τρόπος να φτάσετε στην κορυφή, υπάρχουν και οι λανθασμένες πρακτικές.

Η ενέργεια της ημέρας: Πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τα νεύρα και τον εκρηκτικό σας χαρακτήρα. Κανείς δεν θα επιλέξει να βρίσκεται στο περιβάλλον σας, ξέροντας ότι είστε ευέξαπτοι ή εριστικοί.

zodia-astra-tarot

Αστρολογία Σαββάτου 28/07, η Σελήνη διασχίζει τον Υδροχόο

Αυτή η μέρα ενδείκνυται για να αναζητήσετε τα κατάλληλα άτομα, ου μπορούν να σας βοηθήσουν να εξελίξετε την καριέρα σας. Μην χάνετε την επαφή σας με τα κοινωνικά σας δίκτυα και ανάλογους οργανισμούς.

Οι αδέσμευτοι να ξέρετε ότι έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα μέσα από αυτές τις επαφές!

Ωστόσο, πρέπει όλοι να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τους ανθρώπους που εντάσσετε στα μέσα μαζικής σας δικτύωσης. Μην παραγκωνίζετε το γεγονός ότι πρόκειται για παντελώς άγνωστά σας άτομα, όσο κι αν έχετε «συζητήσει» μέσω διαδικτύου… Δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις, γι’ αυτό και είναι διατεθημένοι να αφιερώσουν τόσο χρόνο για να προσεγγίσουν άτομα που δεν τους γνωρίζουν!

zwdia

Αστρολογία Σελήνη 

Μην είστε τόσο εύπιστοι, ώστε να στέλνετε χρήματα σε αγνώστους με κάθε αίτημα που σας απευθύνουν. Ποτέ δεν ξέρετε αν ο σκοπός τους είναι αγαστός, ούτε μπορείτε να το ελέγξετε!

Η ενέργεια της ημέρας: Σήμερα θα υπάρχει μια ιδιαίτερη ενέργεια στην ατμόσφαιρα, που ευνοεί τα τηλεπαθητικά χαρίσματα. Αν νιώθετε ότι μπορεί να τα διαθέτετε, δοκιμάστε τα σήμερα.

Αν έχετε την ανάγκη να ονειροπολήσετε και να αφήσετε τη φαντασία σας να ταξιδέψει, ενδώστε στην παρόρμηση. Είναι σαββατοκύριακο!

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66