Σελήνη 29-30/07 Περισσότερες ευκαιρίες

σχεσεις-χωρισμος

Αστρολογία Σελήνη 29 – 30/07

Αστρολογία Κυριακής 29/07, η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες

Οι λέξεις θα βγαίνουν ανεξέλεγκτα από το στόμα σας σήμερα!

Προσέξτε πολύ, να μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε ή να μην υπερβάλετε για πρόσωπα και πράγματα.

zodia-zvdia-22

Ενίοτε, οι λέξεις πληγώνουν ή προσβάλλουν περισσότερο από τις πράξεις, ειδικά αν λέγονται απερίσκεπτα. Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα να μιλάτε πιο αργά και συνετά!

Η ατμόσφαιρα στο σπιτικό σας μπορεί να γίνει συναρπαστική σήμερα, από κάποια είδηση ή ένα «κουτσομπολιό» που θα αφήσει τους πάντες με ανοικτό το στόμα!

Κάποιοι θα έχετε σήμερα αφορμές να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο, μέσα σε μια ομάδα ή μια φιλανθρωπική δραστηριότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Αστρολογία Σελήνη 29 – 30/07

Αν είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το μελλοντικό σας ταίρι, δώστε σημασία σε μια γνωριμία που θα κάνετε στη διάρκεια μιας ψυχαγωγικής εκδήλωσης!

Αν τρέφατε αισθήματα για ένα ιδιαίτερο άτομο για πολύ καιρό, είναι πιθανό σήμερα να σας προσεγγίσει εκείνο και να σας δηλώσει τον έρωτά του. Υπέροχη εξέλιξη, αν είστε αδέσμευτοι. Αν έχετε ζευγαρώσει στο μεταξύ, τι γίνεται;

Η ενέργεια της ημέρας: Διερευνήστε την πιθανότητα να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση. Όχι μόνο θα προωθήσετε το αντικείμενό σας, θα αυξήσετε αρκετά το εισόδημά σας!

taro-tarw

Αστρολογία Δευτέρας 30/07, η Σελήνη διασχίζει τους Ιχθύες

Κάποιοι θα ξυπνήσετε ενθουσιασμένοι σήμερα, φωνάζοντας «Εύρηκα»! Η φαεινή ιδέα σας θα είναι εξαιρετικά καινοτόμα, γι’ αυτό φροντίστε να την μετατρέψετε σε επιχειρηματικό εγχείρημα το συντομότερο δυνατόν!

Άλλοι θα λάβετε έναν λογαριασμό ή μια τραπεζική ειδοποίηση, με δυσάρεστα στοιχεία που θα σας κάνουν δυστυχείς. Εξαιτίας αυτού, θα ακυρώσετε τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι ή μια κοινωνική εκδήλωση. Να ξέρετε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απαισιόδοξα όσο φαίνονται με την πρώτη ματιά.

zwdia-66

Αστρολογία Σελήνη 29 – 30/07

Μήπως για πολλά χρόνια είχατε επιλέξει να ζείτε πολύ ανέμελα και πολύ ασύδοτα; Τώρα θα αποφασίσετε να αφήσετε πίσω σας αυτές τις πρακτικές, για να αποκατασταθείτε και να συνετιστείτε.

Αν είστε αδέσμευτοι και παρευρεθείτε σε έναν γάμο σήμερα, να ξέρετε ότι θα συναντήσετε το έτερό σας ήμισυ! Σύντομα θα βρίσκεστε εσείς στη θέση των νεόνυμφων, γι’ αυτό ορμήστε να πιάσετε την ανθοδέσμη!

Η ενέργεια της ημέρας: Οι περισσότερες ευκαιρίες παρουσιάζονται μία φορά στη ζωή, δεν επαναλαμβάνονται. Αδράξτε τη δική σας τώρα, χωρίς καθυστέρηση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia