Ερωτική Σεληνη 15 – 17/07

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Ερωτική Σεληνη   15 – 17/07

 

Η σεληνη  περνάει στον Καρκίνο από 15 Ιουλίου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Κριός  –  Θετικές επιρροές σεληνης: Σκορπιός

 

σεληνη –  Κριός:  Θα έχετε τις απαραίτητες ευκαιρίες για να βρεθείτε μόνοι με τον άνθρωπο που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και να συζητήσετε σε πιο ιδιαίτερο επίπεδο.

zodia-taro-45

CHECK POINT: Αντισταθείτε στους πειρασμούς

 

σεληνη – Ταύρος: Προσέξτε τις κυκλοθυμικές σας αντιδράσεις αυτές τις ημέρες, που τυχόν να τρομάξουν τον σύντροφο σας. Πολλά σας συμβαίνουν και είστε εκρηκτικοί.

CHECK POINT: Δηλώστε τις θέσεις σας

 

σεληνη – Δίδυμοι: Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι στον δρόμο και μέχρι τα τέλη του μήνα θα σας φανερωθεί. Πολύ και καλή και η τύψη για τους δεσμευμένους.

CHECK POINT: Μιλήστε λιγότερο

 

σεληνη – Καρκίνος: Θα κάνετε αυτές τις ημέρες ένα νέο ξεκίνημα με τον άνθρωπο σας που θα σας οδηγήσει μέχρι τα τέλη του Καλοκαιριού σε περαιτέρω δεσμεύσεις.

CHECK POINT: Αδιαφορήστε για τα σχόλια

σεληνη –  Λέων: Θα πρέπει μέχρι τα τέλη της εβδομάδας να κλείσετε μια παλιά σας υπόθεση, που ακόμα σας καθυστερεί από την εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής γενικότερα.

CHECK POINT: Μην ελπίζετε προς λάθος κατεύθυνση

 

σεληνη – Παρθένος: Μην αφήσετε αυτό το χρονικό διάστημα να πάει χαμένο, καθώς η ενέργεια του σύμπαντος είναι με το μέρος σας. Οι χωρισμένοι θα έχουν ευκαιρίες διαλόγου.

CHECK POINT: Κινηθείτε χωρίς ‘φασαρία’

 

σεληνη – Ζυγός: Θα βρείτε το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να ανανεωθείτε με το ταίρι σας… που πιθανόν να είναι και μέσα από τις δικές του προτάσεις. Όλα δείχνουν θετική εξέλιξη.

CHECK POINT: Μιλήστε για την αλήθεια σας

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός:  Οι μέρες θα σας φέρουν νέα πρόσωπα στο προσκήνιο… που θα είναι κοντά στις ιδιαίτερες προδιαγραφές σας. Οι δεσμευμένοι θα λύσουν αρκετές προτάσεις για ψυχαγωγία.

CHECK POINT: Αφήστε την παρελθοντολογία

 

σεληνη – Τοξότης: Θα σας αποδοθούν πολλές ευθύνες για τις λάθος κινήσεις που έχετε κάνει μέσα στον δεσμό σας. Πάρτε την απόσταση και αλλάξτε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε

CHECK POINT: Μην υπαινίσσεστε,

 

Σεληνη  -Αιγόκερως: Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σας φίλος αυτήν την εποχή που προσπαθείτε να ξεφύγετε από στατικές καταστάσεις, ίσως και από έναν άσχημο χωρισμό.

CHECK POINT: Μην πιστεύετε τα πάντα

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Ξεκινήσετε να σκέφτεστε τους ιδιαίτερους τρόπους που θα προσεγγίσετε το άτομο που έχετε αδικήσει στην ερωτική σας ζωή. Η ενέργεια του σύμπαντος είναι συμμαχική.

CHECK POINT: Αποφύγετε τις ‘κακές παρέες’

 

σεληνη – Ιχθύς:  Δέχεστε ισχυρή πίεση από τον άνθρωπο σας, για αλλαγές στην καθημερινότητα σας… ίσως και να υπάρχουν ενδόμυχες σκέψεις για άμεση δέσμευση.

CHECK POINT: Δεχτείτε την ήττα σας

tarw-erwtoskopio