Σελήνη Πρώτο Τέταρτο 19/07 Επανασυνδέσεις και δάκρυα χαράς

σχεσεις-χωρισμος

Πρώτο Τέταρτο  Σελήνη στο ζώδιο του  Ζυγού

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Ζυγό. Τα τέταρτα της Σελήνης προτρέπουν τις οριστικές αλλαγές. Αντιπροσωπεύουν ένα σημείο καμπής.

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που αναπαρίσταται από τη ζυγαριά, αντιπροσωπεύοντας την ισότητα, την ισορροπία, τον συμβιβασμό και την πραγματική αγάπη. Ο Ζυγός είναι αυτός που μας μεταμορφώνει από θυμωμένους, ξεροκέφαλους ανθρώπους σε ειρηνικούς διπλωμάτες.

zodia-zvdia-22

Οι φάσεις της Σελήνης στον Ζυγό αφορούν την κοινωνική ζωή μας. Συνήθως, αλλά όχι πάντα, περιλαμβάνουν τις ερωτικές σχέσεις μας. Αν είστε αδέσμευτοι, σημαίνει σχέσεις με φίλους, συμμαθητές ή συναδέλφους.

Καθώς η καρδιά βουτά στα νερά του υπερφυσικού ωκεανού, ψάξτε την άνεση. Περάστε χρόνο με εκείνους που σας κάνουν να νιώθετε οικεία. Εκπνεύστε τη γλυκύτητα της οικειότητας. Βρείτε καταφύγιο από την αβεβαιότητα, γιατί δεν κρύβεται εκεί ο θησαυρός του Ζυγού.

Σε αυτό το τέταρτο της Σελήνης ο Καρκίνος και ο Ζυγός αναδεύουν τη συναισθηματική ανατομία μας, καλλιεργούν σπόρους αγάπης στα πιο ευαίσθητα μέρη. Βλέπω επανασυνδέσεις και τρυφερά δάκρυα χαράς.

zwdia - love

Πρώτο Τέταρτο  Σελήνη στο ζώδιο του  Ζυγού

Βλέπω ανθρώπους να αγκαλιάζονται. Επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους και συγγενείς. Δείτε τους ως έναν καθρέπτη που αντανακλά τη δική σας λάμψη. Μιλήστε με αστραφτερό βλέμμα, επικοινωνήστε τα σχέδιά σας, τα όνειρα και τα συναισθήματά σας. Μακάρι οι αγαπημένοι σας να ακούσουν ειλικρινά και να σας προσφέρουν πολύτιμη σοφία. Μακάρι να σας υπενθυμίσουν το ποιοι είστε και κάνοντας το αυτό να ρίξουν φως στις ανάγκες σας. Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί. Χαλαρώστε στη μουσική των οικείων φωνών, στα κελαηδήματα της παιδικής σας ηλικίας ή όποιας ηλικίας νιώθατε ασφαλείς και ότι σας αγαπούν.

Μερικές σημειώσεις από το ημερολόγιό μου από μερικά χρόνια πριν: Ξεκινήστε από την αρχή –με ευγένεια– και συνεχίστε από εκεί. Μην παραπονιέστε για την έλλειψη σύνδεσης, μπορείτε πάντα να την βρείτε. Βρεθείτε εκεί που είστε, καλλιεργείστε εκεί την αγάπη, δείτε αν μπορείτε μαζί να ανυψωθείτε στο επόμενο επίπεδο.

zwdia-zodia-astrologia-65

Πρώτο Τέταρτο  Σελήνη στο ζώδιο του  Ζυγού

Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό αργά το βράδυ της ίδιας μέρας. Η Σελήνη γεμίζει, μαζεύει ορμή για την Πανσέληνο. Αυτό το τέταρτο οδηγεί σε μια μεγάλη έκλειψη της Σελήνης στις 27 Ιουλίου. Ανάμεσα σε αυτές τις δύο φάσεις, θα ξεκινήσουν η σεζόν του Λέοντα και ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή. Οι 24 και 26 Ιουλίου θα είναι ιδιαίτερα πολυτάραχες ημέρες, αλλά η έκλειψη φαίνεται πολλά υποσχόμενη.

Όταν η Σελήνη είναι στον Ζυγό, είναι η ιδανική εποχή για να φάτε, να φυτέψετε και να μαζέψετε λουλούδια. Στην γιόγκα, δοκιμάστε στάσεις ισορροπίας. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο ιερό τσάκρα. Ο Ζυγός φημίζεται για το υπέροχο στυλ του, γι’ αυτό φορέστε τα καλά σας. Δημιουργήστε ζεστή ατμόσφαιρα με τέχνη, μουσική, ποτό και ένα μεγάλο γεύμα για να το μοιραστούν όλοι. Απολαύστε το γέλιο και τις ιστορίες! Δώστε και λάβετε με ανοικτή καρδιά! Και θα σας δω στην πίστα! Κρατήστε τη σύνδεση ζωντανή με καλή συζήτηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot