Σελήνη Τελευταίο Τέταρτο – Να είστε προκλητικοί.

skylos-antras

 Σελήνη στο ζώδιο του  Κριού

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 

Η μαχητική Σελήνη στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στον στοργικό Καρκίνο. Στην αστρολογία, τα τετράγωνα αντιπροσωπεύουν σταυροδρόμια ή σημεία αποφάσεων. Τα τελευταία τέταρτα της Σελήνης καθαρίζουν τον δρόμο για τη Νέα Σελήνη / τον νέο κύκλο της Σελήνης.

Η Σελήνη μπαίνει αρχικά στον Κριό το βράδυ της 4ης Ιουλίου και σηματοδοτεί την αρχή της φάσης του τετάρτου. Σε αυτό το σημείο θα νιώσουμε μια σημαντική αλλαγή στην ενέργεια, λες και ξυπνάμε από τον ύπνο.

zodia-zvdia-22

Αυτό το τέταρτο απευθύνεται σε ασυμφωνίες ανάμεσα στα συναισθήματα και τις πράξεις, οι αρχαίες δυνάμεις του νερού και της φωτιάς. Μαζί, ο Κριός και ο Καρκίνος διδάσκουν την ειρήνη, τη συνεργασία και την ανοικτή επικοινωνία. Από τον Κριό μαθαίνουμε να είμαστε ατρόμητοι και άφοβοι και από τον Καρκίνο μαθαίνουμε τη συμπόνια.

Ο Καρκίνος είναι η μητρική φιγούρα, ο Κριός ο πρωτότοκος γιος. Ο Καρκίνος μας δείχνει την υγιή ευαισθησία και την άνευ όρων αγάπη. Ο Κριός μας δείχνει την κίνηση, την θέρμη, το σθένος.

Ο Κριός είναι παράτολμος και κυκλοθυμικός την μια στιγμή, ενθουσιώδης και συναισθηματικός την επόμενη. Στα χειρότερά του, εγκλωβίζει το καβούρι και το μετατρέπει από δυναμικό θεό σε ευάλωτο παιδί.

zwdia-taro-astra

 Σελήνη στο ζώδιο του  Κριού

Σε αυτόν τον φλογερό κόσμο, πολλοί προτιμούν τον Κριό από τον Καρκίνο, μιλώντας μεταφορικά, καθώς είμαστε μαθημένοι να εκτιμούμε περισσότερο τα χαρακτηριστικά του Κριού παρά του Καρκίνου.

Οι ντροπαλοί ή οι ανασφαλείς άνθρωποι θεωρούνται αδύναμοι και αποτυχημένοι, αλλά δεν εκφράζουμε όλοι τον εαυτό μας με τον ίδιο τρόπο και δεν θα έπρεπε κιόλας. Κάποιοι μιλούν αργά, κάποιοι σαν αστραπή. Κάποιοι μιλούν ήρεμα, κάποιοι είναι ειλικρινείς με τρόπο σκληρό.

Όλοι μαθαίνουμε με τον καιρό να εκφραζόμαστε με τον σωστό τρόπο. Δεν είναι καιρός να είμαστε πράοι ούτε αγενείς. Να είστε προκλητικοί, να είστε ο εαυτός σας, αλλά μην εκφοβίζετε τους άλλους και μην τους αφήνετε να σας εκφοβίσουν.

taro-tarw

 Σελήνη στο ζώδιο του  Κριού

Είναι ο κατάλληλος καιρός να σκεφτούμε την παθητικότητα. Είστε άτομο του νερού ή της φωτιάς ή μήπως του αέρα και αιωρείστε ενδιάμεσα; Τι μπορούμε να διδάξουμε ο ένας στον άλλο;

Τα άτομα της φωτιάς συχνά πληγώνουν τα συναισθήματα των ανθρώπων του νερού, καθώς ενοχλούνται εύκολα από τον αργό, ονειροπόλο ρυθμό και την οπτική των ατόμων του νερού.

Με τον ίδιο τρόπο, οι τύποι του νερού συχνά προσβάλλονται εύκολα, αλλά και εμπνέονται και εκφοβίζονται από την σκληρή σοβαρότητα των τύπων της φωτιάς. Έχουμε διαφορετικές ευθύνες βάσει της προδιάθεσής μας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 Σελήνη στο ζώδιο του  Κριού

Αν είστε περισσότερο τύποι του νερού, ορθώστε το ανάστημά σας, ακούστε την καρδιά σας. Φλογεροί άνθρωποι, κόψτε ταχύτητα, πάρτε μια βαθιά ανάσα, μαλακώστε τα λόγια σας.

Αυτή είναι μια εποχή μεγάλης κινητικότητας και συνδεσιμότητας. Οι καλοκαιρινοί μήνες μας φέρνουν κοντά για να επικοινωνήσουμε, να μοιραστούμε, να μάθουμε, να διδάξουμε, να επεκταθούμε.

Και εδώ έρχεται ο Κριός, να τρέμει από ανυπομονησία. Ένα κόκκινο του αίματος στόμα στέλνει διαπεραστικές κραυγές μέσα στο κυανό. Αόρατοι καταρράκτες φλέγονται, όχι πλέον αθόρυβοι. Ο Κριός ρίχνει μάγμα στον ήσυχο ωκεανό του Καρκίνου και τα ήρεμα νερά του αρχίζουν ξαφνικά να βράζουν.

zwdia

Ο θυμός του Κριού είναι αδιαπέραστος ακόμα και από τον πιο έντονο χορό και την πιο έντονη άσκηση. Πιστέψτε με, ο μόνος τρόπος να απελευθερώσετε τη φωτιά είναι να τη φτύσετε από μέσα σας. Εκθέστε τα συναισθήματά σας! Μιλήστε από την καρδιά σας!

Όταν η Σελήνη είναι στον Κριό, είναι η ιδανική εποχή για να φάτε, να μαζέψετε και να διατηρήσετε (κόκκινα) φρούτα. Είναι επίσης εξαιρετική εποχή για μασάζ ή βελονισμό. Φορέστε ενεργητικούς πολύτιμους λίθους, όπως αιματόπετρα, ρουμπίνι, ίασπις, καρνεόλη ή πορτοκαλή καλσίτη. Στον διαλογισμό, οραματιστείτε το μυαλό να καθαρίζεται από ψυχρές, μπλε φλόγες.

Το φθίνον φως της Σελήνης σηματοδοτεί την επιστροφή στη μήτρα. Καθώς μειώνεται η διαθέσιμη ενέργεια, δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για ύπνο και σκέψη. Οχυρώνετε τα ενεργειακά τείχη σας καθημερινά και μείνετε ενυδατωμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76