Ερωτική σεληνη   21/06 -24/06

astrologia-anadromos-ermis-zygos

Ερωτική σεληνη   21/06 -24/06

 

Η σεληνη  περνάει στην Παρθένο από 21 Ιουνίου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Λέων  –  Θετικές επιρροές σεληνης: Ζυγός

 

σεληνη –  Κριός:  Αποφύγετε σήμερα κι αύριο να έρθετε σε ευθεία σύγκρουση με άτομα της οικογενείας ή του προσωπικού σας περιβάλλοντος.

zodia-taro-45

SEX TIP: Σκεφτείτε θετικά

 

σεληνη – Ταύρος: Η σκέψη γύρω από σοβαρή δέσμευση, αν δεν θα ενθουσιάζει, καλό θα ήταν να μην την δεχτείτε, καθώς όλα δείχνουν ότι το ταίρι σας, θα προχωρήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

SEX TIP:.Μην μιλάτε για τη προσωπική σας ζωή.

 

σεληνη – Δίδυμοι: Μην περιμένετε άδικα κάποιον που δεν έχει δώσει κάποια δείγματα ότι ενδιαφέρετε για εσάς και αυτά που μπορείτε να του δώσετε. Προχωρήστε.

SEX TIP:  Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς

 

σεληνη – Καρκίνος: Πολλές και διαφορετικές οι γνώμες που θα ακούσετε σήμερα. Αποφύγετε να υιοθετήσετε κάποια που είναι έξω από τον χαρακτήρα σας.

SEX TIP: Μιλήστε με θάρρος

σεληνη –  Λέων: Αδιαφορείτε για τις εκκλήσεις του συντροφικού σας έτερου. Πολλά θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν λύση  οριστικά.

SEX TIP: Δείξτε τα προσόντα σας

 

σεληνη – Παρθένος: Θα βγουν στην επιφάνεια πολλά από τα δικά σας λάθη και τα αμαρτωλά παραστρατήματα. Μην δώσετε εξηγήσεις που θα αποπλανήσουν.

SEX TIP:  Επικοινωνήστε περισσότερο

 

σεληνη – Ζυγός: Θα δεχτείτε έντονη κριτική από το ταίρι σας, αλλά και θα ασκήσετε, καθώς πλέον ο συναισθηματικός ας δεσμός δεν έχει κάτι να αποδώσει.

SEX TIP:  Δεχτείτε την συγνώμη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Θ έρθετε σε πλήρη ρήξη με άτομο ου οικείου σας κύκλου, για κάτι παρελθοντολογικό. Μην δεχτείτε να σας προσβάλουν ή να σας βάλουν σε επικοινωνιακούς παραλογισμούς.

SEX TIP: Αφήστε το παρελθόν μακριά από το παρόν σας

 

σεληνη – Τοξότης: Οι μέρες είναι καλές και παραγωγικέ ς για όσους επιθυμήσουν να πάνε την σχέση τους κάποια βήματα πιο πέρα … σε δέσμευση – γάμο .

SEX TIP: Κρατήστε τα σχόλια εκτός

 

σεληνη -Αιγόκερως:  Αφήστε τα τρίτα σχόλια και τις υποδείξεις των τρίτων εκτός της συναισθηματικής ας ζωής Προστατέψτε το ταίρι σας και την συναισθηματική σας επένδυση.

SEX TIP: Κλείστε τα αυτιά σας

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος:  Έχετε αφεθεί … και μαζί με αυτό έχετε αφήσει στην άκρη και την προσωπική σας ζωή, που έχει τελματώσει. Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο.. μην το αφήσετε να χαθεί.

SEX TIP: Αποφύγετε τις υπερβολές

 

σεληνη – Ιχθύς:  Οι μέρες σας καλούν για δράση και επικοινωνία με τον άνθρωπο σας, για την οργάνωση των Καλοκαιρινών σας διακοπών.

SEX TIP:  Μιλήστε με αποδείξεις