Ερωτική Σεληνη 14/05 -16/06

zwdia-nea-selini-lewn

Ερωτική Σεληνη   14/05 -16/06

 

Η σεληνη  περνάει στους Διδύμους από 14 Ιουνίου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Καρκίνος  –  Θετικές επιρροές σεληνης: Τοξότης

 

σεληνη –  Κριός:  Δοκιμάστε τα όρια του εαυτού σας, και μην προσπαθήσετε να παραμυθιάσετε και πάλι το μυαλό σας. Το ένστικτο σας χτυπάει κόκκινο… το ίδιο και η διάθεση σας.

zodia-taro-45

SEX TIP: Μιλήστε πολύ λιγότερο

 

σεληνη – Ταύρος: Διατηρήστε τις ελάχιστες ελπίδες σας μέχρι και την Τρίτη,  για την επιστροφή ατόμου που έχει απομακρυνθεί με πολύ άσχημο τρόπο.

SEX TIP: Αποφύγετε τις όποιες εντάσεις.

 

σεληνη – Δίδυμοι: Μην πυροδοτήσετε καμία δύσκολη και ενοχλητική συζήτηση με τον άνθρωπο σας. Η μέρα είναι ιδανική για χαλάρωση και αρκετή ψυχαγωγία.

SEX TIP:  Ανακοινώστε τις αποφάσεις σας

 

σεληνη – Καρκίνος: Δεν είστε μόνοι. Ο κόσμος σας δεν κυκλώνει μόνο τον άνθρωπο σας. Υπάρχουν και τρίτα άτομα που επιθυμούν την καλή σας παρέα και παρουσία.

SEX TIP: Τολμήστε την αλλαγή

σεληνη –  Λέων: Μην δίνετε και πολλή σημασία σε σχόλια και υποσχέσεις νέων γνωριμιών… που το ένστικτο σας λεει ότι δεν θα υπάρξουν για μεγάλο διάστημα στην συνέχεια.

SEX TIP: Βελτιώστε την εξωτερική εικόνα σας

 

σεληνη – Παρθένος: Θα εντυπωσιαστείτε από τον αγαπημένο σας, από λόγια και πράξεις αγάπης και πίστης που θα σας αποδοθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανταπαντήστε αναλόγως.

SEX TIP: Εντυπωσιάστε

 

σεληνη – Ζυγός: Υπάρχει η δυνατότητα μέσω διπλωματικού διαλόγου, να επαναφέρετε σχέση που έχει παγώσει. Οι μέρες μέχρι την Τρίτη είναι ιδανικές.

SEX TIP: Κινηθείτε λιγότερο

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Αν ευθύνεστε για άδικο χωρισμό, θα ήταν καλό αυτές τις μέρες να το ξανασκεφτείτε, και να προσπαθήστε για μια προσωπική συνάντηση.

SEX TIP: Δηλώστε τις προθέσεις σας.

 

σεληνη – Τοξότης: Πολλές οι σκέψεις και οι απαντήσεις που δεν έχετε. Μην κάνετε κάποια περιττή κίνηση ακόμα προς το άτομο που σας έχει προβληματίσει. Θα κάνει αυτό!

SEX TIP: Αποφύγετε τις τολμηρές δηλώσεις

 

σεληνη -Αιγόκερως:  Είσαστε μεταξύ σφύρας και άκμωνος, καθώς δεν έχετε αποφασίσει ακόμα, για το αν θα δώσετε μια ακόμα ευκαιρία στον σύντροφο και στην σχέση σας.

SEX TIP: Ψάξτε την αλήθεια

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Μην κοιτάτε αλλού για απαντήσεις .Τις έχετε μέσα στο κεφάλι σας. Ψάξτε τες και μετά προβείτε σε ανακοινώσεις εκεί και σε όποιον πρέπει.

SEX TIP: Διεκδικείστε περισσότερα

 

σεληνη – Ιχθύς:  Μια δύσκολη μέρα και μέχρι την Τρίτη που θα πρέπει να κρατήσετε  χαμηλούς τόνους, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους θα δημιουργήσει ερωτικά μπερδέματα.

SEX TIP: Απομακρυνθείτε από πηγές άγχους