Σεληνιακές ερωτικές επιρροές. Τρέλα είναι ή έρωτας, μην με ρωτάς!

zwdia

Σεληνιακές ερωτικές επιρροές. Τρέλα είναι ή έρωτας, μην με ρωτάς!

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο

Κριός: Δεν έχετε ακόμη πει εσείς στο ταίρι σας, την τελευταία σας λέξη. Από την νέα εβδομάδα θα μιλήσετε για όλα αυτά, που θέλετε και οι απαντήσεις, το πιο πιθανόν είναι να σας δικαιώσουν.
You and Me – Επικοινωνίες με το παρελθόν

Ταύρος: Αδιαφορείτε ούτως ή άλλως για το παρελθόν σας, αλλά τώρα με αυτά που θα μάθετε κιόλας, ίσως και να αρχίσετε να γελάτε. Μετά από εσάς, πραγματικά το τίποτα.
You and Me – Αισθηματικά ερωτηματικά

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Με την πανσέληνο να πλησιάζει 29/05 και να συντελείται πάνω στο άξονα σας, εσείς θα έχετε μόνο επιτυχίες πλέον και στον έρωτα και στα οικονομικά σας ζητήματα.
You and Me – Επικίνδυνα πάθη

Καρκίνος: Πολλά τα ευχάριστα διλήμματα που θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας, που ζητά επιτέλους και καθαρά, να του πείτε τι ζητάτε. Θα το λάβετε λοιπόν στο πολλαπλάσιο.
You and Me – Συζητήσεις με νόημα

taro-tarw

Λέων: Είσαστε προκλητικοί και το ξέρετε. Αυτό έχει πιάσει την ερωτική ματιά – προσοχή κάποιου που είναι γύρω σας, και μέσα στο Σαβ/Κο αυτό θα σας πλησιάσει περισσότερο.
You and Me – Ερωτικές επανασυνδέσεις

Παρθένος: Με τις δράσεις τις πετυχημένες στα οικονομικά σας, οι διαθέσεις όλων γύρω σας, θα πιάσουν κορυφή. Το έχετε ξαναδεί το έργο! Παρατηρήστε πιο αναλυτικά αυτήν την φορά και τον άνθρωπο σας.
You and Me – Επιτυχία στα οικονομικά

Ζυγός: Οι πιθανές αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε, μέσα στην σχέση σας, ήδη έχουν δρομολογηθεί από τον άνθρωπο σας, που ξέρει τι λείπει από το μεταξύ σας και θέλει να το διορθώσει.
You and Me – Δημόσιες σχέσεις

zwdia - love

Σεληνιακές ερωτικές επιρροές. Τρέλα είναι ή έρωτας, μην με ρωτάς!

Σκορπιός: Θέλετε ένας άνθρωπος, να συνδυάζει πολλά χαρακτηριστικά για να μπορεί να είναι δίπλα σας. Μάλλον τον έχετε εντοπίσει και θέλετε να τον πλησιάσετε, με τον τρόπο σας.
You and Me – Ένωση και δέσμευση

Τοξότης: Ο αυθορμητισμός σας, είναι ότι πιο ωραίο και αληθινό έχετε επάνω σας. Είναι ίσως και αυτό, που ο πρώην σας δεν έχει ακόμη καταφέρει, να βρει …και θα επιστρέψει πίσω σε εσάς.
You and Me – Ερωτικά ξεκαθαρίσματα

zodia-88

Αιγόκερως: Με διάλυση της ίδιας της σχέσης, έχετε δηλώσει…ότι θα αντιδράσετε, αν συνεχίσει ο σύντροφος σας, να είναι απόμακρος και χαμένος στον δικό του κόσμο.
You and Me – Προσοχή σε νέες γνωριμίες

Υδροχόος: Ένας ουσιαστικός σύντροφος, θέλει πολύ ψάξιμο και σίγουρα κάτι ανάλογο αντιστοιχεί και σε μια καλή εργασιακή απασχόληση. Από τον Ιούνιο θα τα έχετε και τα δύο.
You and Me – Τυχαίες συναντήσεις

Ιχθείς: Όσα και να σας πουν, όσο και μόνοι σας να ψάξετε για γνώσεις γύρω από τις σχέσεις, μόνο η ίδια η ζωή και η εμπειρία σας, μπορεί να σας δείξει ποιος σας ταιριάζει.
You and Me – Θεμιτές συναντήσεις συντρόφων

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.