Το σεξ των παντρεμένων

zwdia

Κοινοποίηση:

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το σεξ μετά το γάμο αλλάζει. Αλλά, ο γάμος δεν αποτελεί τη θανατική καταδίκη των διασκεδαστικών και ανέμελων ημερών. Δεν περνάνε όλοι οι γάμοι από το στάδιο της έλλειψης του σεξ. Θα υπάρξουν ηλιόλουστες μέρες, αλλά και μερικές βροχερές. Θα πρέπει να αποδεχτείτε και τις δύο και να μην το παρακάνετε στις προσδοκίες σας.

 

 

Ανταλλάξτε τις δουλειές για το σεξ

Αυτό είναι ένα από τα καλά που συμβαίνουν σε ένα γάμο. Μπορείτε να υποσχεθείτε σεξ για μερικές δουλειές του σπιτιού που πρέπει να γίνουν. Παρασύρετε τον σύντροφό σας να πλύνει τα πιάτα ή να πάρει τα παιδιά από το σχολείο και ανταμείψτε τον με ένα μασάζ, ένα ζεστό μπάνιο και με άφθονο σεξ.

zodia-zvdia-22

 

 

Διασκεδαστικό σεξ στις διακοπές

Που και που ξεφύγετε από τη καθημερινότητα για να θεραπεύσετε τη σχέση σας. Αφήστε πίσω τους λογαριασμούς, τα παιδιά, το νοικοκυριό και τους συγγενείς και περάστε χρόνο μαζί. Συμπεριφερθείτε σαν έφηβοι.

 

 

Εγώ πότε θα γίνω μάνα;

Αμέσως μετά το γάμο, το σεξ γίνεται προτεραιότητα και θα έχετε άγριες και τρελές νύχτες τουλάχιστον δηλαδή. Όμως, μόλις σκάσει η φράση «μόλις παντρευτήκαμε», παρασύρει μαζί της όλη την ενέργεια που διαθέσατε μέχρι τότε στο σεξ. Μην αφήσετε την ανάγκη σας για παιδί να επηρεάσει τη σεξουαλική σας ζωή.

 

 

Ώρα για ένα γρήγορο

Μόλις κάνετε παιδί, οι δραστηριότητες και οι προτεραιότητές σας θα αλλάξουν ριζικά. Θα πρέπει να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σε μερικά «γρήγορα». Αλλά, θα πρέπει επίσης να βρείτε χρόνο για μερικές παθιασμένες στιγμές ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Βάλτε τα παιδιά για ύπνο από νωρίς, φιλήστε τα για καληνύχτα και απολαύστε το βράδυ σας.

 

 

Ημέρες ξηρασίας

Μην συγκρίνετε τις μέρες πριν το γάμο με τις παρούσες στιγμές, γιατί θα ψάχνετε για μπελάδες. Μπορεί να ευχαριστηθήκατε τότε το σεξ σε σπίτια φίλων ή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, αλλά τώρα μπορείτε να το κάνετε όποτε θέλετε. Μην υποθέσετε πως το σεξ θα είναι τόσο άγριο όσο ήταν πριν το γάμο.

 

 

Μην νομίζετε πως τα πράγματα δεν πάνε καλά σε περίπτωση που δεν κάνετε αρκετό σεξ. Όταν είστε μαζί, εκμεταλλευτείτε το όσο μπορείτε, διότι ακόμα και μία αγκαλιά μπορεί να πει αυτά που εμείς δεν μπορούμε.