Οι σεξουαλικές φοβίες των ζωδίων

tarw

Κοινοποίηση:

Με τους αβέβαιους οικονομικούς και πολιτικούς καιρούς, υπάρχει ένα πράγμα που ο καθένας έχει μέσα του και μπορεί να προσδιορίσει τη ποιότητα της ζωής μας –το καλό σεξ. Είναι μία τέχνη που πρέπει να μελετηθεί, που είναι ωραίο να εξασκείται και που απελευθερώνει τις περισσότερες ανασφάλειες από οποιαδήποτε άλλη προσωπική πράξη.

Μπορεί να είναι η πιο όμορφη ή η πιο άσχημη εμπειρία της ζωής μας καθώς και βάση για την αυτοπεποίθησή μας, και αν μάθουμε υπολογίζουμε αποτελεσματικά τους πιθανούς εραστές και υιοθετήσουμε σεβασμό για τον εαυτό μας και τους άλλους, οι πιθανότητες αρνητικών περιπτύξεων μειώνονται ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουμε να νοιαζόμαστε για τον εαυτό μας και να είμαστε χαρούμενοι με αυτά που έχουμε.

 

Όπως τα ηλιακά μας ζώδια καθορίζουν σημαντικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, την ίδια στιγμή μας προγραμματίζουν να αντιδρούμε στις ανασφάλειες και στο σεξ με συγκεκριμένο τρόπο. Με το να καταλάβουμε πως εμείς και ο σύντροφός μας αντιδρά στο σεξ και τι είναι σημαντικό για τον καθένα συνειδητοποιούμε καλύτερα τι να περιμένουμε από μία κατάσταση και πως μας βλέπει ο σύντροφός μας.

zodia-zvdia-22

Παρακάτω, θα βρείτε τους σεξουαλικούς φόβους του κάθε ζωδίου ελπίζοντας πως αν τους καταλάβετε θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά με το σύντροφό σας και να σιγουρευτείτε πως είστε αρκετά καλοί σε αυτό που κάνετε.

zodia-astra-tarot

Κριός

Σεξουαλικός φόβος: Κατώτερος των περιστάσεων

Ο ιδεαλισμός είναι το βασικό κίνητρο για έναν Κριό, και ο φόβος πως εκείνος ή ο σύντροφος δεν θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες είναι ένας συνεχής φόβος του. Είναι σπάνιο το αγνό σεξ για έναν Κριό –έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση, τον έλεγχο, το πάθος και τον έρωτα στη σωματική ικανοποίηση.

Πώς να τον καθησυχάσετε: Με πολλά κομπλιμέντα.

 

 

Ταύρος

Σεξουαλικός φόβος: Λήψη κακής απόφασης

Η καρδιά του Ταύρου γιατρεύετε με αργό ρυθμό, και ενώ δεν είναι αντίθετος με το σεξ της μιας βραδιάς, προτιμά να βρίσκεται σε μία μονογαμική σχέση με έναν άξιο εμπιστοσύνης σύντροφο. Με την αισθησιακή του φύση και την ευαίσθητη καρδιά του, η σωστή επιλογή ερωτικού συντρόφου είναι απαραίτητη για να νιώσει ασφάλεια.

Πώς να τον καθησυχάσετε: Να του παρέχετε σταθερότητα.

 

 

Δίδυμοι

Σεξουαλικός φόβος: Αρνητικές επιπτώσεις

Ο Δίδυμος –που πάντα πετάει από το ένα όνειρο στο άλλο –τρομοκρατείται στην ιδέα πως οι πράξεις του θα έχουν αντίκτυπο και θα τους οδηγήσουν σε παγίδες. Η εγκυμοσύνη, τα άσχημα συναισθήματα, οι ασθένειες και η λύπη βασανίζουν το μυαλό του Διδύμου, αλλά σπάνια θα το καταλάβετε καθώς συμπεριφέρεται σαν να υπάρχει μόνο για να διασκεδάζει.

Πώς να τον καθησυχάσετε: Με επικοινωνία για τις προσδοκίες σας.

 

 zwdia-fotia

Καρκίνος

Σεξουαλικός φόβος: Αμηχανία

Ο αμυντικός, ευαίσθητος Καρκίνος είναι ανασφαλής όσον αφορά το σεξ μέχρι να βρει έναν σύντροφο που θα δεσμευτεί μαζί του. Η σταθερότητα και η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητα και ενώ μπορεί να πειραματιστεί με αγνώστους, δεν νιώθει άνετα να το κάνει συχνά, διότι οι μεγαλύτερες αρετές του φανερώνονται όταν βρίσκεται στην άνεση και στην ηρεμία του σπιτιού του.

Πώς να τον καθησυχάσετε: Συναισθηματική υποστήριξη και φιλία.

 

 

Λέων

Σεξουαλικός φόβος: Βαρεμάρα

Ο «σεξουαλικός μαγνητισμός» είναι συνώνυμο του Λέοντα και αν υπάρχουν περισσότερα ροχαλητά από βογκητά στη κρεβατοκάμαρα τότε ο Λέων αρχίζει να ανησυχεί. Μήπως φταίει αυτός, μήπως φταίτε εσείς, μήπως η σχέση σας είναι καταδικασμένη; Η μετριότητα δεν είναι κάτι που μπορεί να καταλάβει ή να δεχτεί. Δεν μπορεί να ηρεμίσει μέχρι να ξαναρχίσουν οι καλές στιγμές.

Πώς να τον καθησυχάσετε: Ποικιλία.

 

 

Παρθένος

Σεξουαλικός φόβος: Συναισθηματικό δέσιμο

Ενώ είναι ικανός να δώσει τον εαυτό του σεξουαλικά, ο Παρθένος δεν αφήνει τα πράγματα να εξελιχθούν συναισθηματικά. Μπορεί να αιτιολογήσει τη κατάσταση λέγοντας πως το σεξ είναι καλύτερο όταν εκφράζεται με ένταση και όχι φόβο, αλλά καταλαβαίνει πως ο τομέα που κινδυνεύει πραγματικά δεν είναι αυτός της κρεβατοκάμαρας, αλλά αυτός της καρδιάς.

Πώς να τον καθησυχάσετε: Μην εμπλέκετε τα συναισθήματα στο σεξ.

zodia-agni

 

Ζυγός

Σεξουαλικός φόβος: Να μην έχει τον έλεγχο

Πολλοί από τους Ζυγούς είναι άνετοι με την σεξουαλικότητά τους και έχουν ένα πνευματικό τρόπο να προσεγγίζουν το σεξ. Δεν ανέχονται να τους καθοδηγούν ή να τους παγιδεύουν για σεξ, αλλά η επιθυμία τους να ικανοποιούν το σύντροφό τους μπορεί να τους παγιδέψει σε μία νοοτροπία στην οποία είναι καλοί μόνο στο σεξ και πως το σεξ είναι ο μοναδικός τρόπος για να τραβήξουν τη προσοχή.

Πώς να τον καθησυχάσετε: Πολλά μη σεξουαλικά και συγκεκριμένα κομπλιμέντα.

 

 

Σκορπιός

Σεξουαλικός φόβος: Να μην τον χρειάζονται

Ο Σκορπιός είναι ένα ιδιαίτερα σεξουαλικό πλάσμα που χρειάζεται τον σύντροφό του και έχει ανάγκη να τον χρειάζεται και αυτός. Είναι σχεδόν αδύνατο για αυτόν να δεχτεί οποιαδήποτε σχέση στην οποία δεν υπάρχει ισότητα σε καθημερινή βάση και που η αγάπη είναι δύναμη.

Πώς να τον καθησυχάσετε: Μην παίζετε παιχνίδια εξουσίας.

 

 

Τοξότης

Σεξουαλικός φόβος: Απώλεια ενθουσιασμού

Η σεξουαλική ελευθερία είναι ιδιαίτερη σημαντική για έναν Τοξότη. Για να μην πούμε πως δεν είναι ικανοί για μονογαμική σχέση, προτιμούν συντρόφους με φινέτσα και φαντασία. Η δημιουργικότητα και το έξυπνο πνεύμα είναι βασικά χαρακτηριστικά της σεξουαλικότητας του Τοξότη και επειδή δεν μπορούν να νιώσουν άνετα σε μία κατάσταση ρουτίνας, την βαριούνται πολύ εύκολα. Ένας βαρετός σύντροφος ή κάποιος που δεν έχει την ικανότητα να κάνει μία έξυπνη συζήτηση μαζί του θα τον ξενερώσει αμέσως.

Πώς να τον καθησυχάσετε: Συνεχείς αλλαγές στη καθημερινότητα.

 

 

Αιγόκερως

Σεξουαλικός φόβος: Αποτυχία ή περιορισμός

Κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει τον έλεγχο του εαυτού του περισσότερο από έναν Αιγόκερω, και αν και ονειρεύεται να τον παρασύρει το πάθος, τρέμει πως θα χάσει τον έλεγχο. Ευτυχώς για αυτόν, είναι σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο, αν όχι αδύνατο. Η έλλειψη του ελέγχου αυτομάτως σημαίνει έλλειψη της ικανότητας να ελέγξει τη ζωή του, και ακόμα κάτι υποτιθέμενα εύκολο όπως το σεξ μπορεί να έχει φρικτές συνέπειες. Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο σε αυτό το ζώδιο.

Πώς να τον καθησυχάσετε: Μην βιάζεστε.

 

 tarw-erwtoskopio

Υδροχόος

Σεξουαλικός φόβος: Έλλειψη προσωπικής δύναμης

Ο όχι ιδιαίτερα αισθησιακός Υδροχόος γνωρίζει τη δύναμη του σεξ και συχνά έλκεται από αυτό μόνο για αυτό το λόγο. Όμως, το να βρίσκεται σε μία κατάσταση που χρησιμοποιείται εναντίον του δεν είναι κάτι που του αρέσει και γρήγορα θα βρει τρόπο για αντιστρέψει τα πράγματα. Για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον αυτού του ζωδίου, οι σεξουαλικές επαφές θα πρέπει να είναι εμπειρίες μάθησης και να μην βασίζονται σε ανάγκες ικανοποίησης.

Πώς να τον καθησυχάσετε: Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας για κοινό όφελος.

 

 

Ιχθύες

Σεξουαλικός φόβος: Να εκτεθεί

Μεταφορικά μιλώντας , οι Ιχθύες δεν νιώθουν άνετα γυμνοί. Είναι ένα ζώδιο που τείνει να υποφέρει από ανασφάλειες και πρέπει να αποκτήσει σεβασμό πριν πιστέψει τα κομπλιμέντα των άλλων και νιώσει άνετα σε σεξουαλικές καταστάσεις.

Πώς να τον  καθησυχάσετε: Με πολλή στοργή και τρυφερότητα.

zwdia-66