Συμβουλές για ιδανικό νυφικό μακιγιάζ

Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις απαιτήσεις που ισχύουν για το μακιγιάζ της νύφης , να ξέρετε ότι είναι από τις ποιο δύσκολες δημιουργίες. Το πρόσωπο της νύφης πρέπει να είναι ωραίο στην αρχή της ημέρας του γάμου μέχρι αργά το βράδυ. Έκτος από αυτό το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να αναδείξει τη φυσική ομορφιά και την τρυφερότητα της νύφης, πράμα που σημαίνει ότι πρέπει να έχει αρκετά εκφραστικό και φυσικό αποτέλεσμα. Πολύ σημαντικό επιπλέον είναι η φωτογράφηση του γάμου.

Η εικόνα μιας νύφης με ένα «γυμνό» πρόσωπο μοιάζει ημιτελής. Για να έχετε όλη την μέρα του γάμου τέλειο νυφικό μακιγιάζ σας προτείνω κάποιες συμβουλές:

• Επιλέξτε ένα μακιγέρ να σας κάνει επαγγελματικό νυφικό μακιγιάζ. Το νυφικό μακιγιάζ είναι μεσαίο μεταξύ καθημερινό, βραδινό και μακιγιάζ φωτογράφησης. Η φωτογραφία δείχνει όλες τις ατέλειες και τρώει 20% του χρώματος. Ένα πραγματικά ποιοτικό μακιγιάζ αναδεικνύεται μονό από τα χέρια και την άποψη ενός επαγγελματία. Επιλέγοντας μακιγιέρ κοιτάξτε το πορτφόλιο του από τις δουλειές του. Πολύ σημαντικό επίσης είναι η πρόβα του νυφικού μακιγιάζ, για να αποφύγετε την μέρα του γάμου δυσάρεστες εκπλήξεις.

zodia-zvdia-22

• Την παραμονή του γάμου μην πίνετε πολλά υγρά υπάρχει φόβος να πρηστούν τα ματιά σας. Ο καλός ύπνος θα σας βοηθήσει να έχετε φρέσκο πρόσωπο με ανοιχτό βλέμμα. Τα χείλη θα πρέπει να είναι απόλυτα λεία και απαλά. Τη νύχτα και το πρωί χρησιμοποιήστε στα χείλη ειδικά balm , τα οποία παρέχουν απαλότητα και προστατεύουν από τις ρωγμές.

• Το σχήμα των φρυδιών καλύτερα να το κάνετε μια μέρα πριν γάμου, όχι την ίδια ημέρα της γιορτής ! Για να αποφύγουμε κοκκινίλες κάτω από τα φρύδια.

• 72 ώρες πριν από το γάμο, μη καταναλώνετε τρόφιμα που μπορεί να σας προκαλέσουν οίδημα κάνοντας το δέρμα λιπαρό (λιπαρά, πικάντικα φαγητά, αλκοόλ, καφεΐνη , γλυκά).

• Αποφύγετε τα καλλυντικά που έχουν μεγάλο SPF, μπορούν να προκαλέσουν λευκή λάμψη στις φωτογραφίες.

• Αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι το ειλικρινές χαμόγελο και η αγάπη στα μάτια σας.

Η ώρα η καλή !

Γράφει η Ειρήνη Νικολάου