Σκορπιός με Ωροσκόπο Κριό

Κοινοποίηση:

Ο Σκορπιός με τον Κριό είναι ένας ευνοϊκός συνδυασμός. Η ιδεαλιστική και η ρεαλιστική πλευρά αναμιγνύονται τέλεια.

Γενικά, αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί έναν άνθρωποι που εξερευνά, ρισκάρει και δοκιμάζει πράγματα.

Ο συνδυασμός του Σκορπιού με τον Κριό δημιουργεί έναν γενναίο άνθρωπο με αποφασιστικότητα.

zodia-zvdia-22

Αυτό το άτομο είναι ατρόμητο με έναν περιορισμένο τρόπο και έχει στόχους. Η ενεργητική ζωντάνια και η φαντασία που έχει ο Κριός και ο Σκορπιός συνδυάζονται καταπληκτικά.

Όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει κάτι να γίνει για να διορθωθούν τα πράγματα, ο Σκορπιός με Ωροσκόπο Κριό ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει.

Ο Κριός είναι παρορμητικός και νευρικός αλλά, ο Σκορπιός έχει αρκετή δύναμη να ξεπεράσει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η ζήλεια και η κτητικότητα θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στις ερωτικές του σχέσεις.

Δεν πρέπει να αφήνουν προβλήματα ζήλειας να επηρεάζουν την ερωτική τους ζωή. Πρέπει να βρουν τρόπο να διορθώσουν τα λάθη και να μάθουν να ελέγχουν αυτή τη συμπεριφορά αλλιώς θα χωρίσουν.

Αν δεν το κάνουν τότε το πράσινο τέρας θα σκοτώνει τις σχέσεις τους συνέχεια.

Ο Σκορπιός σέβεται τον εαυτό του περίπου όσο και ο Κριός, αλλά ο Σκορπιός προστατεύει περισσότερο την αυτοπεποίθησή του, από ότι ο Κριός.

Αν αναρωτιέστε γιατί ένα ρομάντζο με έναν Σκορπιό δεν κυλά ομαλά, είναι επειδή ο Σκορπιός σκέφτεται πως δεν είστε το κατάλληλο άτομο για εκείνον ή το αντίθετο.

Το καταλαβαίνουν από το πρώτο ραντεβού. Ο Σκορπιός έχει απίστευτη διορατικότητα όσον αφορά τον έρωτα. Ξέρουν αμέσως αν η σχέση τους θα κρατήσει, ακόμα και αν συνεχίσουν να βγαίνουν με τον άλλον.

Ο λόγος που οι Σκορπιοί είναι έτσι οφείλεται στο γεγονός πως θέλουν να είναι σίγουροι πως οι σχέσεις τους θα τους ανταμείψουν και πως θα προστατεύσουν τον αυτοσεβασμό τους.

Ποτέ δεν θα γνωρίσετε έναν τρελαμένο από έρωτα Σκορπιό με Ωροσκόπο Κριό, ό,τι και αν σας αφήνουν να νομίζετε.