σχεσεις: 3 εμπόδια που μπορείς να αποφύγεις σε μία σχεση

σχεσεις-ραντεβου-zwdia-αριθμολογια

Κοινοποίηση:

σχεσεις: 3 εμπόδια που μπορείς να αποφύγεις σε μία σχεση

 

Στον δύσκολο δρομο του ερωτα, μερικά από τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε, μπορούν να καταστρέψουν σχεσεις. Οι σχεσεις χρειάζονται προσοχή και φροντίδα, όπως και ένα αυτοκίνητο χρειάζεται βενζίνη και αλλαγή λαδιών. Στο ταξίδι του ερωτα, αποφύγετε τρία αρκετά δύσκολα και κοινά εμπόδια που συμβαίνουν στις σχεσεις.

 

Τα χρήματα, η ανασφάλεια και ο φόβος της αλλαγής είναι τρεις δαίμονες που μπορούν να καταδικάσουν μία σχέση.

 

σχεσεις  εμπόδιο 1: χρήματα

Τα χρήματα δεν είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα σε μία σχέση όπως πιστεύουν οι περισσότεροι. Απλά διευκολύνει τους τσακωμούς. Τα χρήματα μας μαγεύουν με απρόβλεπτους τρόπους. Οι άνθρωποι που έχουν πολλά λεφτά ανησυχούν πως θα τα χάσουν. Αυτοί με λίγα χρήματα, ανησυχούν συνέχεια για αυτά, πονούν και χρειάζονται. Τα χρήματα τρελαίνουν τους ανθρώπους.

zodia-zvdia-22

 

Τα χρήματα αποτελούν την πιο εύκολη δικαιολογία. Όλοι τα χρησιμοποιούν. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξεκινήσεις έναν καυγά. Τα χρήματα μπορούν με μεγάλη ευκολία να επηρεάσουν τον αγνό ερωτα. Είναι μόνο μία μονάδα μέτρησης, ένα λογιστικό εργαλείο. Τα χρήματα είναι ένα μέσο ανταλλαγής και συναλλαγής. Δεν έχει καμία αξία μέσα στην δύναμη της σχέσης. Δεν μπορεί να αποτελέσει σύμβολο ρομαντικών επιτευγμάτων.

 

 

Τι αντίκτυπο έχουν οι αλλαγές, πως μπορείς να επωφεληθείς; Μην χάνεις τις ευκαιρίες…

καλεσε τωρα το μελλον σου στο 9011 40 41 78

 

Όταν αρχίσει να εξελίσσεται ένας τσακωμός που έχει να κάνει με τα λεφτά, κάντε ένα βήμα πίσω και αναρωτηθείτε «ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα εδώ;». Οι τσακωμοί για τα λεφτά, σπάνια έχουν να κάνουν με τα οικονομικά.

 

σχεσεις εμπόδιο 2: ανασφάλεια

Πολλές φορές, ο έρωτας και το συναίσθημα μπλέκονται σε ανάμεικτα συναισθήματα και επώδυνες ανασφάλειες. Σαν σύντροφος, πρέπει να εξισορροπήσετε την καρδιά με το μυαλό σας. Το να ζείτε κοντά με κάποιον είναι κάτι το υπέροχο. Αλλά πρέπει να μπορείτε να το διαχειριστείτε.

 

Η ανασφάλεια ξεκινά όταν ο συντροφος συμμετάσχει σε δραστηριότητες και έχει ενδιαφέροντα χωρίς να σας περιλαμβάνει. Ωστόσο, οι συντροφοι πρέπει να έχουν τη δική τους ταυτότητα και πρέπει να είναι σεβαστή. Μαζί, έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Χώρια, κυνηγάτε τα δικά σας. Μαζί είστε δύο ανεξάρτητα άτομα που έχουν έρθει κοντά για να κυνηγήσουν έναν κοινό στόχο.

 

ζωδια-ζωδιο-σχεσεις-ερωτας-καρμα-συναστρια

 

σχεσεις εμπόδιο 3: αλλαγή

Στην ζωή, ψάχνουμε για σταθερότητα, για τα πράγματα που μπορούμε να εμπιστευτούμε, να βασιστούμε και να πιστέψουμε. Περιμένουμε το ίδιο και από μία σχέση. Σαν άνθρωποι ψάχνουμε συνεχώς την τάξη σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς. Η σταθερότητα είναι φευγαλέα και σπάνια υπάρχει. Με το να αποδεχτούμε την πραγματικότητα του κόσμου μας και την ανάγκη να αγκαλιάσουμε την αλλαγή, δημιουργούμε διαφορετικές προοπτικές.

 

Τι μπορούμε να αλλάξουμε και τι όχι; Η γη που βρίσκεται τόσο σταθερά κάτω από τα πόδια σας είναι μία ψευδαίσθηση. Τα πάντα αλλάζουν. Αποδεχτείτε την αλλαγή. Συμβαίνει είτε το θέλουμε είτε όχι. Μόνο αν αποδεχτούμε και εκτιμήσουμε την αλλαγή, θα ενισχύσουμε την αγάπη.

 

σχεσεις διαβάστε επίσης