Οι Σχέσεις του Αλόγου με…

κινεζικα-ζωδια-αστρολογια-ζωδιο-αλογο-κινεζικα-ζωδια-2015

Κοινοποίηση:

Ποντικό

Αυτά τα δύο ζώδια έχουν τόσο αντίθετα ενδιαφέροντα και απόψεις που οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Η σεξουαλική έλξη θα πρέπει να είναι πολύ ισχυρή για να επιζήσει μια τέτοια σχέση.

 

Βουβάλι

zodia-zvdia-22

Κάποια αμοιβαία αντιπάθεια και δυσπιστία εμποδίζει αυτά τα δύο ζώδια να δημιουργήσουν μια πραγματικά στενή σχέση. Έχουν την τάση να βλέπουν ο ένας τον άλλον σαν αντίζηλο και όχι σαν σύντροφο.

 

Τίγρη

Υπέροχη εκλογή! Και οι δύο μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας κοινής ευτυχίας και να προσφέρουν άπλετη υποστήριξη ο ένας στον άλλο.

 

Λαγό

Υπάρχει ελάχιστη κατανόηση ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια. Μπορεί να μείνουν ενωμένοι από καθήκον και μόνο, αλλά όχι από μια βαθιά αγάπη.

 

Δράκο

Τους περιμένει θυελλώδης ζωή! Πρόκειται για ένα πολύ φιλόδοξο συνδυασμό, με παρτενέρ αποφασισμένους να δουλέψουν επίμονα και να κάνουν σκληρό παιχνίδι. Ο συνδυασμός δουλειάς και έρωτα θα είναι πετυχημένος.

 

Φίδι

Αυτή είναι μια σχέση μέτρια με τα καλά και τα κακά της στοιχεία ομοιόμορφα μοιρασμένα. Οι παρτενέρ είναι εκ φύσεως διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά ικανοί να συμφωνήσουν.

 

Άλογο

Μια σχέση που θα έπρεπε να πετύχει αλλά που πολύ συχνά δεν πετυχαίνει. Αυτοί οι δύο μοιάζουν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, αλλά μπορεί να λείπει η μαγεία. Τα παιδιά μπορεί να σταθεροποιήσουν το δεσμό.

 

Πρόβατο

 

Έξοχος συνδυασμός βασισμένος σε αληθινή αγάπη και σε διαρκή κατανόηση που θα σας προσφέρει ικανοποίηση, χαρά και ευτυχία. Αν το Άλογο είναι ο άντρας, ακόμα καλύτερα.

 

Πίθηκο

Πολύ επιτυχημένη σχέση, επαγγελματική ή αισθηματική ή και τα δύο. Υπάρχει μια έντονη ενστικτώδης έλξη και μια βαθιά αγάπη ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια.

 

Πετεινό

Αυτά τα δύο άτομα ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τη δική τους προσωπική κατάσταση που καταφέρνουν να δουν την άποψη του άλλου. Αυτός ο συνδυασμός θα  δημιουργήσει δυσκολίες.

 

Σκύλο

Δυνατή σχέση, βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την πίστη και την αγάπη. Ένας συνεταιρισμός όπου και οι δύο παρτενέρ δίνουν και παίρνουν και αντιμετωπίζουν με ευθυμία τις δυσκολίες που παρουσιάζονται.

 

Χοίρο

Περισσότερο πρακτική παρά ρομαντική σχέση. Κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να αγχωθεί για τις τυχόν διαφορές τους. Η ζωή είναι πού σύντομη για να ασχολείται κανείς με τέτοια μικροπράγματα.