Οι Σχέσεις του Δράκου με…

sxeseis-drakou-zvdia

Κοινοποίηση:

Ποντικό

Ο Ποντικός και ο Δράκος έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα που οδηγούν σε μια αρμονική προσωπική σχέση. Αυτό μπορεί να υπονοεί είτε μια ανθηρή επαγγελματική συνεργασία είτε έναν επιτυχημένο γάμο.

 

Βουβάλι

zodia-zvdia-22

Βουβάλι και Δράκος έχουν διαφορετική προσέγγιση στη ζωή. Αν και μπορεί να υπάρξει άμεση έλξη μεταξύ τους, οι συγκρούσεις ενδιαφερόντων επιβάλλουν να γίνεται προσπάθεια για να εξασφαλιστεί η διαρκής επιτυχία.

 

Τίγρη

Μεγάλου δυναμισμού ζώδια, τρέφουν σεβασμό ο ένας για τα χαρίσματα του άλλου. Αυτός ο συνδυασμός καταλήγει σε μια εξαιρετική επαγγελματική συνεργασία ή σε μια γεμάτη πάθος αισθηματική σχέση.

 

Λαγό

Αυτές οι δυο πολύ δύσκολες προσωπικότητες δεν εκτιμούν εύκολα ο ένας τις απόψεις του άλλου, με αποτέλεσμα να υπάρξει παρανόηση μάλλον παρά αντιπαράθεση. Το πιθανότερο είναι να χωρίσουν σύντομα.

 

Δράκο

Δύο Δράκοι μαζί αποτελούν ένα ζωηρό δίδυμο με κοινά ενδιαφέρονται και μοιράζονται τις ίδιες απερισκεψίες. Είναι ένα σημαντικό ζευγάρωμα, με αίσθηση του χιούμορ στην επαγγελματική και αισθηματική ζωή.

 

Φίδι

Ένας καλός συνεργάτης. Ο ένας έχει λαμπρές ιδέες και ο άλλος την ικανότητα να συμπληρώσει τις λεπτομέρειες. Ιδιαίτερα αρμονικοί στις σχέσεις, ειδικά αν ο Δράκος είναι ο άντρας και το Φίδι η γυναίκα.

 

Άλογο

Ένας γερός συνδυασμός. Το Άλογο προσφέρει στο σθεναρό και παράτολμο Δράκο, σταθερή, ενθαρρυντική υποστήριξη, ενώ ο Δράκος προσφέρει στο πιστό Άλογο συντροφιά γεμάτη ενθουσιασμό και ερεθίσματα.

 

Πρόβατο

Όχι ιδανική σχέση. Το ευγενικό και ευαίσθητο Πρόβατο μπορεί να δυσπιστεί απέναντι στα κίνητρα του Δράκου ενώ ο Δράκος μπορεί να θεωρήσει ανασταλτικό για τον ίδιο τον εσωστρεφή χαρακτήρα του Προβάτου.

 

Πίθηκος

Είναι ένας ασυνήθιστος συνδυασμός, και ο καθένας δρα σαν καταλύτης για τον άλλο. Οι επαγγελματικές προοπτικές είναι τρομερές ενώ η αλληλοκατανόηση αποτελεί τη βάση για μια λαμπρή αισθηματική σχέση.

 

Πετεινό

Δεν είναι το ιδανικό ταίριασμα αφού και οι δύο είναι έντονα ατομιστές. Παρατηρείται έλλειψη κατανόησης όταν υπάρχουν διαφορές, και εχθρότητα που προέρχεται από ζήλια όταν υπάρχουν ομοιότητες.

 

Σκύλο

Ο Δράκος και ο Σκύλος έχουν μια εντελώς διαφορετική αντίληψη για τη ζωή. Αλλά αν μάθουν να σέβονται ο ένας την ατομικότητα του άλλου, τότε μπορεί να αλληλοσυμπληρωθούν και να ζήσουν μαζί αρμονικά.

 

Χοίρο

Σε αυτή τη σχέση ο Δράκος θα έχει πάντα το πάνω χέρι και θα εκμεταλλεύεται το Χοίρο. Αλλά μολονότι είναι καταδικασμένος να υποφέρει σιωπηλά, ο Χοίρος θα παραμείνει πιστός και φιλικός.