Οι Σχέσεις του Φιδιού με…

ζωδιο-φιδι-κινεζικο ωροσκοπιο-αστρολογια-9-κινεζικα-ζωδια-2015

Κοινοποίηση:

Ποντικό

Το Φίδι θα υπερισχύει σίγουρα σε αυτή τη σχέση. Εντούτοις, σε μια μονιμότερη σχέση είναι πιθανό το Φίδι να βρει την αυταρέσκειά του Ποντικιού μάλλον εκνευριστική.

 

 Βουβάλι

zodia-zvdia-22

Είτε πρόκειται για αισθηματική είτε για επαγγελματική σχέση, το πιο πιθανό είναι ότι θα εξελιχθεί σε μια καλή, διαρκή συνεργασία. Το Φίδι θα βρει στο  Βουβάλι ένα σπουδαίο συμπαραστάτη σε κρίσιμες περιστάσεις.

 

Τίγρη

Δεν είναι το ιδανικό ταίρι για το Φίδι. Δύο δυνατές προσωπικότητες, και αν ακόμα υπάρχει μεγάλο πάθος στην αρχή, αυτό πιθανότητα θα σβήσει μετά από κάποιο διάστημα.

 

Λαγό

Σύμφωνα με την αρχαία κινέζικη παροιμία, όταν το Φίδι ανταμώσει το Λαγό θα υπάρξει αληθινή ευτυχία. Είναι μια ιδιαίτερα ελπιδοφόρα συνεργασία για αυτούς που τείνουν να είναι ρομαντικοί.

 

Δράκο

Ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη συνεργασία, σε συναισθηματικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μια μακροπρόθεσμη σχέση μεταξύ τους είναι από τις πιθανότερες όλως των ζωδίων.

 

Φίδι

Θα υπάρχει βαθιά εκτίμηση του ενός για τον άλλο. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για αισθηματικούς δεσμούς, αλλά μια επαγγελματική σχέση ίσως ναυαγήσει εξαιτίας της έλλειψης αντικειμενικής σκέψης.

 

Άλογο

Μεταξύ δύο τόσο διαφορετικών χαρακτήρων είναι φυσικό να υπάρχουν πολλές παρεξηγήσεις. Για να διατηρηθεί ο δεσμός ο καθένας θα πρέπει να μάθει να σέβεται τις απόψεις του άλλου.

 

Πρόβατο

Πολύ αρμονικές και ευτυχισμένες αισθηματικές σχέσεις. Ο καθένας από τους δύο συντρόφους είναι πιθανό να εκτιμά βαθιά τον όλο κατανόηση και φροντίδα χαρακτήρα του άλλου.

 

Πίθηκο

Μια τέτοια συνεργασία θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στις δοκιμασίες. Και οι δύο θα πρέπει να μάθουν να είναι ειλικρινείς ο ένας απέναντι του άλλου και να μη δυσπιστούν για τα κίνητρά του.

 

Πετεινό

Αν και σπάνια θα έρθουν στα μαχαίρια, η έλξη μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων είναι τόσο δυνατή που η σχέση τους μάλλον θα αντέξει και στις πλέον ισχυρές θύελλες.

 

Σκύλο

Ο Σκύλος, δυστυχώς, θα είναι ο χαμένος σε αυτή τη σχέση. Ο ατομικιστικός χαρακτήρας του Φιδιού θα το κάνει να τραβήξει το δρόμο του και πολύ πιθανόν θα οδηγήσει στο μέλλον σε χωρισμό.

 

Χοίρος

Πιθανόν αυτοί οι δυο να έχουν γίνει ζευγάρι μάλλον εκ των περιστάσεων παρά από δική τους επιλογή. Δεν είναι η ιδανική σχέση, αλλά και οι δύο θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να το βρουν.