Συναστρία 1ος Οίκος

synastries-zvdiwn-zwdia-astrologia-zodia

Ερμηνεία πλανητών στον 1ο Οίκο της συναστρίας

 

Η θέση του Ήλιου στον 1ο Οίκο του άλλου

Εκτιμώντας ο άντρας τις ικανότητες της γυναίκας έλκεται από αυτή. Του προκαλεί μεγάλη εντύπωση, ενώ από την άλλη πλευρά ο ψυχικός του κόσμος την ενθαρρύνει να γίνεται πιο ουσιαστική. Της προκαλεί ανησυχία για την εικόνα που του έχει δώσει.

zodia-zvdia-22

 

Η θέση της Σελήνης στον 1ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα αισθάνεται αρκετά έμπειρη και θέλει να προσφέρει στη σχέση δείχνοντας την εμπειρία της. Κατανοεί πλήρως τις διεργασίες που γίνονται μέσα στον άντρα, περιμένει ανταπόκριση και γνωρίζει τον ψυχικό του κόσμο. Υπάρχει έντονη φυσική έλξη και συνδέονται αμέσως με ένα τρόπο που δε δικαιολογείται, παρά μόνο μέσα από μακροχρόνια γνωριμία. Εάν η Σελήνη φαίνεται καλά από τους πλανήτες του ωροσκοπίου του, διεγείρει τη φαντασία του, ενώ αν δε φαίνεται καλά, η σχέση περνάει συχνές περιόδους κρίσης. (Με τον όρο «φαίνεται» ένας πλανήτης, εννοούμε τις όψεις που δέχεται. Φυσικά ότι σε αυτή την περίπτωση που εξετάζουμε τη συναστρία δύο ωροσκοπίων, εννοούμε τις όψεις που δέχεται από τους πλανήτες του ωροσκοπίου του άλλου ατόμου.)

 

Η θέση του Ερμή στον 1ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα αντλεί δυνάμεις από το σύντροφό της και αυτός το εκτιμά ιδιαίτερα. Από την άλλη πλευρά, ο άντρας εκτιμά τη βοήθεια που δέχεται στην επαγγελματική του ανέλιξη. Ο Ερμής κάνει τον άντρα ανήσυχο και ταξιδιάρη και εκεί εντοπίζονται οι συχνές συγκρούσεις τους. Το ζευγάρι δείχνει πολύ ταιριαστό, αλλά η σχέση χρειάζεται εμβάθυνση.

 

Η θέση της Αφροδίτης στον 1ο Οίκο του άλλου

Τη συμπαθεί πολύ και έλκεται από αυτή. Πολύ γρήγορα αποκτούν μεγάλη οικειότητα. Η γυναίκα δεν έχει παρά να τον προτρέπει να λειτουργεί με τον τρόπο του Έτσι και αλλιώς αισθάνεται μια πολύ δυνατή έλξη για το σύντροφό της, η οποία αυξάνει με τον καιρό. Θέλει να είναι μαζί του για πάντα. Συγχωρούν πολύ εύκολα ο ένας τα λάθη του άλλου. Αν η Αφροδίτη της φαίνεται άσχημα στο ωροσκόπιό του, τότε τη ζηλεύει.

 

Η θέση του Άρη στον 1ο Οίκο του άλλου

Θέλει το σύντροφό της ενεργητικό Τον βοηθά και του στέκεται σε ώρες ανάγκης. Βέβαια, είναι προτιμότερο να μην «πέφτει» πάνω του, αλλά να θέτει κοινούς σκοπούς μαζί του και να διοχετεύει εκεί όλη την ενεργητικότητά της. Αν δεν το κάνει αυτό, δυστυχώς, θα επέλθουν συγκρούσεις στη σχέση που μπορεί να οδηγήσουν στο χωρισμό. Στην περίπτωση που ο Άρης της φαίνεται καλά από το ωροσκόπιό του μπορούν να συνάψουν πολύ καλές επαγγελματικές σχέσεις. Η γυναίκα γίνεται πολύ καλή επιχειρηματίας λόγω των καλών της σχέσεων, ενώ ο άντρας θα πρέπει να φανεί δυνατός και ανεξάρτητος. Εάν ο Άρης της δε φαίνεται καλά, τότε η σχέση θα κινδυνέψει παρά τη φυσική τους έλξη.

 

Η θέση του Δία στον 1ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα δημιουργεί μια σχέση ευτυχισμένη και σταθερή. Ο άντρας της αισθάνεται εκτός από ερωτικός σύντροφος και φίλος της. Μέσα από τη σχέση αυτή η γυναίκα ωριμάζει και ο άντρας είναι συνέχεια καλοδιάθετος. Αν ο Δίας της φαίνεται καλά στο ωροσκόπιό του τότε τον βοηθάει να επιτύχει τους στόχους του, ενώ αν φαίνεται άσχημα, τότε αυτός αρνείται να βελτιωθεί και να δεχτεί τις παρατηρήσεις της.

 

Η θέση του Κρόνου στον 1ο Οίκο του άλλου

Τον κάνει υπεύθυνο, αλλά δεν τον βοηθά να δει τα αισθήματα που κρύβει μέσα της. Ακόμη και αν είναι ευτυχισμένη δεν τον αφήνει να το καταλάβει. Πολλές φορές δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν. Αν ο Κρόνος της φαίνεται άσχημα στο ωροσκόπιό του η σχέση δεν πρόκειται να κρατήσει. Αυτός αναλαμβάνει για τη σύντροφό του πολλές ευθύνες, ενώ αυτή του προσφέρει την πείρα της.

 

Η θέση του Ουρανού στον 1ο Οίκο του άλλου

Μπαίνει στη ζωή του ξαφνικά και του φέρνει στην επιφάνεια άγνωστες πλευρές της προσωπικότητάς του. Αυτός αντιστέκεται, αλλά οι άγνωστες αυτές πλευρές τον κάνουν να έλκεται από τη σύντροφό του υπερβολικά. Αυτός είναι και ο λόγος που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, οι οποίες τον σοκάρουν και προκαλούν διαμάχες, ειδικά αν ο Ουρανός της φαίνεται άσχημα στο ωροσκόπιό του. Για να συνεχιστεί η σχέση, πρέπει να είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίζει τη διάθεσή της για αλλαγές και νέες επαφές.

 

Η θέση του Ποσειδώνα στον 1ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα γνωρίζει ότι μπορεί να επικοινωνήσει με το σύντροφό της μέσα από τα συναισθήματά του και τη φυσική του καλοσύνη. Πρέπει σαφώς να βλέπει τα πράγματα πιο πεζά από αυτόν για να μην αρχίσουν να πετούν στα σύννεφα. Ο σύντροφός της με τη συνδρομή της μπορεί να ελέγχει τη φαντασία του. Αυτός πρέπει να έχει συνεχώς το νου του, ώστε να μην ταυτιστεί συναισθηματικά μαζί της, καθώς είναι δύσκολο να την κατανοήσει, ειδικά αν ο Ποσειδώνας της φαίνεται άσχημα από το ωροσκόπιό του.

 

Η θέση του Πλούτωνα στον 1ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα ενεργεί πάνω στο σύντροφό της σχεδόν απόλυτα, τον ελέγχει χωρίς να καταβάλλει καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτός από την πλευρά του αισθάνεται καταπίεση και παίρνει τα μέτρα του. Όλα εξαρτώνται από το πώς φαίνεται ο Πλούτωνάς της στο γενέθλιο ωροσκόπιό του. Πολλοί αστρολόγοι ισχυρίζονται ότι αυτός ο πλανητικός συνδυασμός φανερώνει τη συνέχιση μιας σχέσης από προηγούμενες ζωές.