Συναστρία 10ος Οίκος

Συναστρία 10ος Οίκος

 

Ερμηνεία πλανητών στο 10ο Οίκο της συναστρίας

 

Η θέση του Ήλιου στον 10ο Οίκο του άλλου

zodia-zvdia-22

Γνωρίζουν και οι δύο ότι για να γεμίσει ο ένας τον άλλον, χρειάζεται να θέσουν ίδιους ή ανάλογους στόχους και να δώσουν κοινούς αγώνες. Η γυναίκα λειτουργεί πολλές φορές σαν μητέρα του συντρόφου της, ενώ ο άντρας καταφέρνει να εξαφανίσει τις οποιεσδήποτε ανασφάλειές της. Η εικόνα του συντρόφου της προς τα έξω την επηρεάζει θετικά ή αρνητικά και συχνά ανακύπτουν προβλήματα.

 

Η θέση της Σελήνης στον 10ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα λαμβάνει υπόψη της στη σχέση μόνο τη δική της πλευρά και αδιαφορεί για τα προβλήματα του συντρόφου της. Αυτός ενοχλείται με την επιπολαιότητά της, αλλά παρόλα αυτά δεν αντιδρά άσχημα. Προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα και να της δείξει ότι είναι κακή η έλλειψη αντικειμενικότητας από την πλευρά της. Αν η Σελήνη της φαίνεται καλά στο ωροσκόπιό του, υπάρχει έντονη επιθυμία για συμβίωση.

 

Η θέση του Ερμή στον 10ο Οίκο του άλλου

Πρωτεύοντα ρόλο στη σχέση τους παίζει η επικοινωνία και η κοινή διάθεσή τους για επαγγελματική ανέλιξη. Ο άντρας θέλει να είναι συνέχεια μαζί με τη σύντροφό του, γιατί τον στηρίζει και τον βοηθά ουσιαστικά στον επαγγελματικό τομέα, ανοίγοντας νέους δρόμους.

 

Η θέση του Άρη στον 10ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα δεν πρέπει να καταπιέζει το σύντροφό της, αλλά αντίθετα να τον αφήσει ελεύθερο να καινοτομεί και να κάνει επαγγελματικά ανοίγματα. Αν ο Άρης της φαίνεται άσχημα στο ωροσκόπιό του, θα υπάρξει ανταγωνισμός στη σχέση τους και αμοιβαία καταπίεση! Στην περίπτωση αυτή γίνονται ευάλωτοι σε εξωτερικούς παράγοντες που υπεισέρχονται στη σχέση και τη διαλύουν.

 

Η θέση του Δία στον 10ο Οίκο του άλλου

Το ζευγάρι έχει αυτοπεποίθηση και δεν επιβαρύνει τη σχέση του με μικροπροβλήματα που ανακύπτουν μέσα στην καθημερινότητα. Μπορεί μια ερωτική σχέση να καταλήξει εύκολα σε γάμο, ο οποίος μάλιστα πολλές φορές μπορεί να γίνει λόγω συμφερόντων. Ακόμη και τότε όμως μπορεί να διατηρηθεί η σχέση σε ικανοποιητικό επίπεδο.

 

Η θέση του Κρόνου στον 10ο Οίκο του άλλου

Ευνοούνται κυρίως οι επαγγελματικές και όχι οι προσωπικές σχέσεις. Στη δεύτερη περίπτωση η γυναίκα αντιμετωπίζει το σύντροφό της με μητρική στοργή, την οποία πολλοί άντρες επιθυμούν. Τέτοιοι άντρες ευτυχούν κοντά στη γυναίκα τους, που υποδύεται πολλούς ρόλους και καλύπτει πολλές ανάγκες.

 

Η θέση του Ουρανού στον 10ο Οίκο του άλλου

Η συνάντηση των δύο ατόμων αλλάζει ριζικά τη ζωή τους. Ισχυρές προσωπικότητες και οι δύο, επηρεάζουν ο ένας τον άλλο και εμμένουν στους στόχους τους. Ο άντρας θεωρεί τη σύντροφό του περίεργη και αυτή δεν κάνει τίποτε για να του αλλάξει γνώμη. Έτσι και αλλιώς της αρέσει ο τρόπος που της συμπεριφέρονται, βάσει των ιδιαιτεροτήτων της.

 

Η θέση του Ποσειδώνα στον 10ο Οίκο του άλλου

Ο άντρας δεν μπορεί να δει ξεκάθαρα τη σχέση του, ενώ η σύντροφός του κατανοεί τις ανάγκες και πραγματοποιεί τις επιθυμίες του. Παρά τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο άντρας τη σχέση του, πολλές φορές θυσιάζεται για τη σύντροφό του χωρίς να προσδοκά οποιοδήποτε κέρδος.

 

Η θέση του Πλούτωνα στον 10ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα επηρεάζει το σύντροφό της σχεδόν σε όλους τους τομείς, κυρίως όμως στην καριέρα του. Τον κάνει να αντιμετωπίζει με διαφορετική ματιά τις σχέσεις εξουσίας και δύναμης και τον φορτίζει συναισθηματικά.