Συναστρία 3ος Οίκος

zodia-oikos-3

Κοινοποίηση:

Ερμηνεία πλανητών στον 3ο Οίκο της συναστρίας

 

Η θέση του Ήλιου στον 3ο Οίκο του άλλου

Ανταλλάσσουν απόψεις για όλα, αλλά αυτός είναι καλύτερος ακροατής από τη σύντροφό του. Η σχέση του εκτός από ερωτικά στοιχεία κρύβει και μια βαθιά αλληλοεκτίμηση και φιλία. Πάρα πολλές φορές η φιλία νικά τον έρωτα και η σχέση από ερωτική μετατρέπεται σε φιλική. Μόνο αν κάποιοι άλλοι αστρικοί συνδυασμοί ευνοούν τον έρωτα η σχέση μπορεί να μείνει ερωτική.

zodia-zvdia-22

 

Η θέση της Σελήνης στον 3ο Οίκο του άλλου

Είναι υποκειμενική για αυτό και ο σύντροφός της δεν μπορεί να συζητήσει μαζί της βάζοντας κάτω τη λογική, όταν αυτό χρειάζεται. Αυτή ενθουσιάζεται από τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλός του και τον τρόπο που λύνει τα προβλήματα. Οι δύο τους όμως επικοινωνούν μόνο σε πνευματικό επίπεδο.

 

Η θέση του Ερμή στον 3ο Οίκο του άλλου

Ο άντρας αισθάνεται έντονη την ανάγκη να ανταλλάσσει απόψεις με τη σύντροφό του. Η επικοινωνία τους είναι άψογη εκτός και αν ο Ερμής της φαίνεται άσχημα από το ωροσκόπιό του. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και θέλει να έχει καλές σχέσεις με το περιβάλλον του, γεγονός που κάνει πολλές φορές τη σύντροφό του να αντιδρά.

 

Η θέση της Αφροδίτης στον 3ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα είναι συγκαταβατική και προτρέπει το σύντροφό της να γίνει κοινωνικός. Προσπαθεί να φτιάξει το χώρο τους πανέμορφο και επιζητεί την αρμονία στις σχέσεις τους. Του δημιουργεί την προδιάθεση να ασχοληθεί με τις τέχνες και τα γράμματα. Οι δυο τους συγκρούονται πολλές φορές γιατί η γυναίκα έχει την τάση να του μιλά για έρωτα και αγάπη, αλλά δεν κάνει τίποτα για να του αποδείξει ότι τον αισθάνεται.

 

Ο θέση του Άρη στον 3ο Οίκο του άλλου

Ο άντρας θέλει να γνωρίζει τα πάντα για αυτή και ψάχνει το παρελθόν της, όπως και οτιδήποτε μπορεί να κρύβεται πίσω από τις πράξεις της Αυτή δεν είναι τόσο αντικειμενική και δίνει την εντύπωση ότι επιμένει σε πράγματα των οποίων το βάθος αγνοεί. Κάθε προσπάθεια του άντρα να την πείσει για κάτι το οποίο δεν πιστεύει, επιφέρει συγκρούσεις και διαμάχες.

 

Η θέση του Δία στον 3ο Οίκο του άλλου

Όταν ο Δίας της φαίνεται καλά από το ωροσκόπιό του η σχέση τους είναι εποικοδομητική για αυτόν. Του μαθαίνει να κάνει πιο ουσιαστικές σκέψεις και να γίνει πιο καλοδιάθετος στις συναναστροφές του. Τον βοηθά να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις για τα πράγματα που τον ενδιαφέρουν. Η γυναίκα θέλει να μάθει τη ζωή μέσα από τις εμπειρίες της και δεν ανέχεται την καθοδήγησή του. Αν ο Δίας της φαίνεται άσχημα, του λέει πολλά ψέματα με αποτέλεσμα να συγκρούονται συχνά.

 

Η θέση του Κρόνου στον 3ο Οίκο του άλλου

Του προκαλεί την ανάγκη της προσήλωσης στα πράγματα που τον ενδιαφέρουν, τον μαθαίνει στην αυτοπειθαρχία. Οι δύο τους έχουν προβλήματα επικοινωνίας, κυρίως, επειδή η γυναίκα δε δέχεται τις συμβουλές του συντρόφου της. Αν θέλει η σχέση τους να επιβιώσει, πρέπει να γίνει πιο συγκαταβατική. Αν ο Κρόνος της δε φαίνεται καλά από το ωροσκόπιό του, αρχίζει σταδιακά να πλήττει μαζί του.

 

Η θέση του Ουρανού στον 3ο Οίκο του άλλου

Του δίνει τη δυνατότητα να βλέπει με άλλη οπτική γωνία τη ζωή του. Την κουράζει όμως το γεγονός ότι δυσκολεύετε συνήθως να τον πείσει. Αν ο Ουρανός της φαίνεται άσχημα, η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι σχεδόν πάντα ηλεκτρισμένη, καθώς δυσκολεύονται να επικοινωνούν ουσιαστικά.

 

Η θέση του Ποσειδώνα στον 3ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα του προκαλεί το ενδιαφέρον να ασχοληθεί με τη μάθηση. Ενώ ψυχικά επικοινωνούν σχεδόν τέλεια, στα λόγια τα χαλάνε, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται αντιθέσεις οι οποίες στην ουσία δεν υπάρχουν. Αυτός αισθάνεται την ανάγκη να κάνει πιο ξεκάθαρες σκέψεις, τις οποίες η σύντροφός του συλλαμβάνει. Αν ο Ποσειδώνας της φαίνεται άσχημα από το ωροσκόπιό του, τότε τον καθοδηγεί λανθασμένα και του δημιουργεί αμφιβολίες για την ορθή κρίση της.

 

Η θέση του Πλούτωνα στον 3ο Οίκο του άλλου

Τον οδηγεί σε νέα μονοπάτια σκέψης και γνώσης. Η ίδια αναλύει συνεχώς τους τρόπους που συμπεριφέρεται στη σχέση τους χωρίς όμως κριτική διάθεση, με αποτελέσματα θετικά για τη συνύπαρξή τους. Ο σύντροφός της για το καλό της σχέσης τους θα πρέπει να ακολουθήσει το δικό του τρόπο ζωής. Διαφορετικά, θα αφήσει στη σύντροφό του το περιθώριο να επιχειρεί κάθε φορά να επιβάλλει την άποψή της.