Συναστρία 4ος Οίκος

erwtikes

Κοινοποίηση:

Ερμηνεία των πλανητών στον 4ο Οίκο της συναστρίας

 

Η θέση του Ήλιου στον 4ο Οίκο του άλλου

Ο άντρας ζητά από τη σύντροφό του να του φέρεται όπως του φερόταν η μαμά του. Αν ο Ήλιος φαίνεται καλά από το ωροσκόπιό του, έχει καλώς, διαφορετικά αυτή η διάθεσή του θα προκαλεί συνεχώς διαφωνίες. Η γυναίκα από την πλευρά της, επιδιώκοντας μια άνετη ζωή, θα τον πιέσει να εργαστεί πολύ σκληρά για να το πετύχει και πολλές φορές η πίεσή της αυτή θα τον κουράσει.

zodia-zvdia-22

 

Η θέση της Σελήνης στον 4ο Οίκο του άλλου

Αν δεν έχουν ίδιες εμπειρίες, οι ανασφάλειές τους θα βγαίνουν κάθε τόσο στην επιφάνεια με έντονο τρόπο. Εάν η Σελήνη της φαίνεται καλά από το ωροσκόπιό του, ο άντρας αισθάνεται οικεία μαζί της. Η γυναίκα θέλει πολύ να νομιμοποιήσει τη σχέση τους, εκτός από τη περίπτωση που η Σελήνη δε φαίνεται καλά, οπότε και αλλάζει συχνά τόπο διαμονής και δεν επιδιώκει τη σταθερότητα.

 

Η θέση του Ερμή στον 4ο Οίκο του άλλου

Ο άντρας γίνεται περισσότερο ευέλικτος και προσαρμόζει τη σκέψη του στη δική της. Η σχέση τους, όμως, βοηθά και τη γυναίκα που αλλάζει χώρο και βρίσκεται με ανθρώπους που της ταιριάζουν περισσότερο. Πρέπει να στρέψει την προσοχή της στο να βλέπει τα πράγματα χωρίς να νιώθει ότι είναι απαραίτητο να τα αναλύει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

 

Η θέση της Αφροδίτης στον 4ο Οίκο του άλλου

Προσπαθεί να εμφυσήσει στο σύντροφό της την αγάπη και την ομορφιά που νιώθει. Ο άντρας από την πλευρά του, τη βοηθά να ομορφύνει περισσότερο αλλά και να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσής τους. Το σπίτι αυτών των δύο, ακόμη και αν δεν υπάρχουν οικονομικές δυνατότητες για να γίνει τέλειο, είναι σίγουρο ότι θα γίνει πολύ κομψό.

 

Η θέση του Άρη στον 4ο Οίκο του άλλου

Τον εκτιμά και αυτός κολακεύεται από τη στάση της. Η σχέση τους κρίνεται από την πρώτη ματιά. ΑΝ ο Άρης φαίνεται καλά, αγαπιούνται με πάθος. ΑΝ όχι, από την αρχή αντιπαθούν ο ένας τον άλλο. Η σχέση τους είναι γεμάτη καβγάδες και διαφωνίες, κυρίως λόγω της διάθεσης για ανεξαρτησία του άντρα και της προσπάθειας της γυναίκας να του επιβληθεί.

 

Η θέση του Δία στον 4ο Οίκο του άλλου

Μαζί της αναδύονται μνήμες και ικανότητες καλά κρυμμένες στο υποσυνείδητο. Ο άντρας νιώθει ευγνώμων και εκφράζει τα συναισθήματά του. Η γυναίκα γίνεται πιο δυνατή και αισθάνεται ασφαλής μαζί του. Επιδιώκοντας και οι δύο την ασφάλεια, στήνουν ένα σπιτικό γεμάτο θαλπωρή και αγάπη.

 

Η θέση του Κρόνου στον 4ο Οίκο του άλλου

Αν ο Κρόνος της φαίνεται άσχημα στο ωροσκόπιό του, γίνεται ψυχρή και δεν μπορεί να τον προσεγγίσει. Ο μόνος τρόπος για να εκλείψει αυτή την ψυχρότητα είναι να εκλείψουν οι φόβοι και οι ανασφάλειες που της προκαλεί. Η σχέση τους δημιουργείται σιγά-σιγά, προκειμένου να θεμελιωθεί πρώτα μεταξύ τους ένα μίνιμουμ εμπιστοσύνης.

 

Η θέση του Ουρανού στον 4ο Οίκο του άλλου

Ο άντρας γίνεται σπιτόγατος, καθώς βρίσκει όλα όσα έψαχνε κλεισμένα μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτικού, που με περίσσια φροντίδα έφτιαξε η σύντροφός του. Η ίδια, εξάλλου, κάνει ό,τι μπορεί για να τον πείσει ότι έξω από το σπίτι γίνεται ασταθής. Τον κάνει να επανεξετάσει τις σχέσεις του με το περιβάλλον του και του δημιουργεί ανασφάλειες. Πολλές φορές μαλώνουν χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς.

 

Η θέση του Ποσειδώνα στον 4ο Οίκο του άλλου

Ο άντρας ασκεί μια ιδιαίτερη γοητεία στον κοινωνικό του περίγυρο. Αυτό γοητεύει τη σύντροφό του που κάνει ό,τι μπορεί για να τον κάνει να λάμψει περισσότερο. Σημείο αιχμής στις σχέσεις του, το γεγονός ότι προσπαθεί συνεχώς να τον αποκόψει από τους οικείους του. Οι σχέσεις τους γίνονται δύσκολες και επέρχονται προστριβές, αλλά δε φτάνουν ποτέ στα άκρα.

 

Η θέση του Πλούτωνα στον 4ο Οίκο του άλλου

Τον βοηθά να εξηγήσει τη συμπεριφορά του, που στηρίζεται κυρίως σε ενστικτώδεις κινήσεις. Η γυναίκα έλκεται από το σύντροφό της πάρα πολύ, χωρίς ουσιαστικά να εξηγήσει το λόγο. Αν δε φαίνεται ο Πλούτωνας καλά, του φέρεται άσχημα στα θέματα που αφορούν την επαγγελματική του ανέλιξη. Πολλές φορές, εξάλλου, του κάνει τη ζωή δύσκολη και το σπίτι γίνεται εχθρικός χώρος για αυτόν.