Συναστρία 7ος Οίκος

hqdefault (3)

Κοινοποίηση:

Ερμηνεία πλανητών στον 7ο Οίκο της συναστρίας

 

Η θέση του Ήλιου στον 7ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα είναι θαυμάσια σύντροφος, που στηρίζει το σύντροφό της σε κάθε αδυναμία του. Οι υο τους έχουν όλα τα προσόντα για να δημιουργήσουν μια ιδανική σχέση, την οποία μπορεί να διαταράξει μόνο ένας ανταγωνισμός μεταξύ τους. Αν ο Ήλιος της γυναίκας φαίνεται άσχημα από το ωροσκόπιό του, τότε αυτή θα προτιμήσει να μείνει αυτόφωτη από το να συνεργάζεται μαζί του.

zodia-zvdia-22

 

Η θέση της Σελήνης στον 7ο Οίκο του άλλου

Ενεργούν τόσο συγχρονισμένα που πολλές φορές δίνουν την εντύπωση ότι είναι ένα και το αυτό πράγμα. Οι σχέσεις τους είναι πάντα καλές. Μειονέκτημα, το γεγονός ότι η γυναίκα, όταν βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν ελέγχει τις αντιδράσεις της και ξεσπάει άδικα πάνω στο σύντροφό της.

 

Η θέση του Ερμή στον 7ο Οίκο του άλλου

Ο άντρας επικοινωνεί με τη σύντροφό του και κατανοεί τις επαγγελματικές της φιλοδοξίες. Αν το ζευγάρι συνεργάζεται και επαγγελματικά, έχουν καταπληκτικές προοπτικές. Στην προσωπική τους ζωή λύνουν τις διαφορές τους με διάλογο και γίνονται και οι δύο συγκαταβατικοί. Αν ο Ερμής του φαίνεται άσχημα από τους πλανήτες της, τότε οι διαφορές τους γίνονται δυσεπίλυτες και δημιουργούν χάσμα.

 

Η θέση της Αφροδίτης στον 7ο Οίκο του άλλου

Συνεργάζονται και βοηθούν ο ένας τον άλλο ακόμη και σε βάρος των δικών τους υποχρεώσεων. Στην περίπτωση που η Αφροδίτη της φαίνεται άσχημα στο ωροσκόπιό του, τότε η γυναίκα δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματά της, με αποτέλεσμα να την πνίγουν κάποια στιγμή και να ξεσπάει άσχημα πάνω του. Αν, όμως, η Αφροδίτη της έχει θετικές όψεις από το ωροσκόπιό του, έχουμε μία πολύ βασική ένδειξη ότι η σχέση μπορεί να καταλήξει στο γάμο.

 

Η θέση του Άρη στον 7ο Οίκο του άλλου

Η σχέση είναι ουσιαστική. Το ζευγάρι έχει τα ίδια όνειρα και αγωνίζεται το ίδιο σκληρά για να τα πετύχει. Αν οι δυο τους έχουν ανακαλύψει τις κρυφές πλευρές του εαυτού τους, τότε θα έχουν τη δύναμη να παραδέχονται και τα λάθη τους, ώστε να αποφεύγονται οι συγκρούσεις. Αν ο Άρης φαίνεται άσχημα από το ωροσκόπιό του, θα μαλώνουν συχνά και η σχέση τους θα περνάει από το μίσος και την αγάπη συνεχώς.

 

Η θέση του Δία στον 7ο Οίκο του άλλου

Ο άντρας καταλαβαίνει ότι με τη σύντροφό του περνάει καλύτερα και καταφέρνει περισσότερα πράγματα, για αυτό και εκτιμά την παρουσία της στη ζωή του. Η σχέση τους, όμως, θα περάσει από σαράντα κύματα αν η γυναίκα του ζητά να είναι τέλειος σε όλα και ταυτόχρονα δε θέλει να περιορίσει την ελευθερία της.

 

Η θέση του Κρόνου στον 7ο Οίκο του άλλου

Από τη μία πλευρά η γυναίκα θέλει να κρατήσει το σύντροφό της, από την άλλη όμως τον κριτικάρει συνεχώς και του φέρεται αυστηρά. Ο άντρας ξέρει ότι η σύντροφός του είναι πολύ ικανή και παρά τη σκληρή της στάση συνδέεται μαζί της με πολύ ισχυρούς δεσμούς. Κουράζεται αφάνταστα από την κριτική της και δεν τον έλκει ερωτικά.

 

Η θέση του Ουρανού στον 7ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα δεν είναι έτοιμη για σοβαρή σχέση ή γάμο, αλλά αποφασίζει βιαστικά να το ρισκάρει. Συνήθως αποτυγχάνει, φέρνοντας σε απόγνωση και το σύντροφό της, ο οποίος για να περισώσει ό,τι έχει απομείνει, πρέπει να την αφήσει ελεύθερη να κάνει αυτά που θέλει, ακόμη και αν γνωρίζει ότι θα κάνει λάθη. Από την πλευρά της η γυναίκα πρέπει να ξεφύγει από τα στερεότυπα.

 

Η θέση του Ποσειδώνα στον 7ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα καταφέρνει να πείσει το σύντροφό της ότι έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όμως,  άντρας καταλαβαίνει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Γενικότερα η σχέση τους εξελίσσεται διαφορετικά από ότι περίμεναν και αλληλοκατηγορούν ο ένας τον άλλον.

 

Η θέση του Πλούτωνα στον 7ο Οίκο του άλλου

Ο άντρας δεν μπορεί να καταλάβει τους λόγους που ώθησαν τη σύντροφό του στο να συνάψει σχέσεις μαζί του. Και η ίδια εξάλλου, αναρωτιέται τι ακριβώς ψάχνει από το σύντροφό της. Δημιουργούνται εντάσεις και η γυναίκα δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλλει προσπάθειες, ώστε να αμβλυνθούν οι αντιθέσεις.