Συναστρία 8ος Οίκος

Ερμηνεία πλανητών στον 8ο Οίκο της συναστρίας

Η θέση του Ήλιου στον 8ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα καταφέρνει να αλλάξει το σύντροφό της προς το καλύτερο. Μέσα από τη σχέση του ο άντρας ξεκινά μια καινούρια ζωή αφήνοντας πίσω του το παρελθόν του. Η σεξουαλική τους ζωή μετράει πολύ για αυτόν και από την ποιότητά της ανιχνεύει τις διαθέσεις της συντρόφου του.

zodia-zvdia-22

Η θέση της Σελήνης στον 8ο Οίκο του άλλου

Ο άντρας νιώθει πιεσμένος από τη σύντροφό του, παρά το γεγονός ότι καταβάλλει προσπάθειες να γίνει όπως αυτή θέλει. Γίνονται καλοί σύντροφοι μόνο όταν βάλουν κοινούς στόχους. Αν η Σελήνη της φαίνεται άσχημα στο ωροσκόπιό του, τότε ο άντρας δεν επιθυμεί να προχωρήσει η σχέση τους.

Η θέση του Ερμή στον 8ο Οίκο του άλλου

Δείχνουν μεγάλη κατανόηση ο ένας στις ιδιαιτερότητες του άλλου, προκειμένου να διατηρήσουν τη σχέση τους. Ωστόσο, στην περίπτωση που ο Ερμής φαίνεται άσχημα στο ωροσκόπιό της, τότε η γυναίκα τον εκμεταλλεύεται και προσδοκά οφέλη από αυτόν.

Η θέση της Αφροδίτης στον 8ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα είναι ερωτευμένη, αλλά δεν εκφράζει τα συναισθήματά της στο σύντροφό της. Αυτό του δημιουργεί ανασφάλειες και πολλές φορές αναζητά κάτι πιο μόνιμο σε άλλες σχέσεις. Για να μείνουν μαζί, πρέπει να αποδεικνύουν ο ένας στον άλλο πόσο βαθιά είναι τα αισθήματά τους.

Η θέση του Άρη στον 8ο Οίκο του άλλου

Ο άντρας παραμελεί τη σύντροφό του στην προσπάθειά του να αυξήσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Αν ο Άρης φαίνεται άσχημα από το ωροσκόπιό της, τότε η γυναίκα κατηγορεί συνέχεια τον άντρα ότι δεν την προσέχει. Η σχέση δε θα κρατήσει, αν δεν καταλάβει η γυναίκα ότι ο σύντροφό της έχει ανάγκη να εκφράσει τη δημιουργικότητά του στον επαγγελματικό τομέα.

Η θέση του Δία στον 8ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα μοιράζεται με τον άντρα όλο τον ελεύθερο χρόνο της. Από την άλλη πλευρά του αρέσει η συναναστροφή με το περιβάλλον της και αισθάνεται καλά μαζί της. Η ερωτική τους έλξη καταλήγει εύκολα σε μακροχρόνια σχέση ή γάμο. Αν ο Δίας της φαίνεται άσχημα στο ωροσκόπιό του, μάλλον θα κάνει γάμο συμφέροντος.

Η θέση του Κρόνου στον 8ο Οίκο του άλλου

Για να τα καταφέρουν μαζί θα πρέπει να αλλάξουν πολλές από τις συνήθειές τους. Η γυναίκα αισθάνεται ανασφαλής, όταν ο σύντροφός της δεν έχει οικονομική άνεση ή αν έχει, δεν της αρέσει που ξοδεύεται για χάρη της. Ο άντρας από την πλευρά του είναι δύσπιστος, γιατί η ζωή της δεν του αρέσει, ακόμη και όταν αυτή δείχνει ότι θέλει να αλλάξει.

Η θέση του Ουρανού στον 8ο Οίκο του άλλου

Η σχέση τους θα είναι γεμάτη μυστήριο και προστριβές για οικονομικές υποθέσεις. Ο άντρας είναι μυγιάγγιχτος όσον αφορά τις παρατηρήσεις της συντρόφου του και αυτή από την πλευρά της μπερδεύεται στις οικονομικές του υποθέσεις. Αν ο Ουρανός της φαίνεται άσχημα στο ωροσκόπιό του, τότε θα συγκρουστούν για το ποιος θα έχει τα ηνία στις σχέσεις τους.

Η θέση του Ποσειδώνα στον 8ο Οίκο του άλλου

Υπάρχουν πιθανότητες, αν ο Ποσειδώνας της φαίνεται άσχημα στο ωροσκόπιό του, να μην υπάρχει σεξουαλική ικανοποίηση. Σε γενικές γραμμές όμως η σχέση είναι πολύ καλή, παρά το γεγονός ότι ο άντρας, εξαιτίας της σχέσης του με τη σύντροφό του, δεν μπορεί να αυξήσει την περιουσία του ή να αναρριχηθεί επαγγελματικά.

Η θέση του Πλούτωνα στον 8ο Οίκο του άλλου

Τη σχέση τους τη διακρίνει μια ένταση, που οφείλεται στην προσπάθεια να αλλάξουν και να προσαρμοστούν στη νέα κοινή τους ζωή. Αν ο Πλούτωνας φαίνεται καλά, ξεπερνάνε τα προβλήματα και στήνουν ένα σπιτικό ζεστό και γεμάτο τρυφερότητα. Το σεξ για τη γυναίκα είναι πολύ σημαντικό, ενώ ο άντρας θέλει να μην τον καταπιέζουν.