Συναστρία 9ος Οίκος

imerisies-2314

Κοινοποίηση:

Ερμηνεία πλανητών στον 9ο Οίκο της συναστρίας

 

Η θέση του Ήλιου στον 9ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα επιθυμεί μια σχέση που να στηρίζεται στην επικοινωνία και όχι στο σεξ, ενώ ο σύντροφός της ερωτικά έλκεται πάρα πολύ από αυτή. Στην περίπτωση που ο Ήλιος της φαίνεται άσχημα στο ωροσκόπιό του, η διαφορά τους αυτή θα γεννήσει πολλές συγκρούσεις και θα κόψει το δίαυλο επικοινωνίας τους.

zodia-zvdia-22

 

Η θέση της Σελήνης στον 9ο Οίκο του άλλου

Δημιουργείται μια σχέση περισσότερο φιλική παρά ερωτική. Η γυναίκα μαζί του αισθάνεται άνετα και ωφελείται από τις συμβουλές και τη θετική του σκέψη. Η σχέση τους στηρίζεται στην καλή συνεργασία και στο ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο στον κοινωνικό τομέα. Δε θα ζήσουν ποτέ μεγάλα πάθη, αλλά δεν είναι και από αυτούς που τα αναζητούν.

 

Η θέση του Ερμή στον 9ο Οίκο του άλλου

Ο άντρας αποκτά μια ευρύτερη φιλοσοφία και ενδιαφέρεται για τα κοινά. Πολύ συχνά διατηρούν μια σχέση από απόσταση και τα καταφέρνουν θαυμάσια ή δυναμώνουν τη σχέση τους κάνοντας ταξίδια. Αν ο Ερμής της φαίνεται καλά, τότε θα δημιουργήσουν γερούς συνεκτικούς δεσμούς, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα διαφωνούν σε ιδεολογικό επίπεδο.

 

Η θέση της Αφροδίτης στον 9ο Οίκο του άλλου

Μέσω της σχέσης του, ο άντρας βλέπει τον κόσμο με άλλο μάτι, αλλάζει ριζικά αλλά συνήθως την αντιμετωπίζει σαν κάτι προσωρινό, χωρίς προοπτικές και μέλλον. Η γυναίκα από την πλευρά της μαθαίνει μαζί του να χαίρεται τη ζωή και θέλει να τον κρατήσει κοντά της. Είναι δύσκολο, όμως, να τον πείσει για τη σοβαρότητα, με την οποία αντιμετωπίζει το δεσμό τους.

 

Η θέση του Άρη στον 9ο Οίκο του άλλου

Αν έχουν κοινούς στόχους, η γυναίκα θα αγωνιστεί για να ευοδωθούν. Αν όμως δεν μπορούν να παλέψουν μαζί για ένα κοινό όνειρο, τότε θα συγκρουστούν και αυτή θα προσπαθήσει να του επιβληθεί. Ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρουν μαζί είναι να αναζητήσουν νέα πράγματα που θα ενδιαφέρουν και τους δύο.

 

Η θέση του Δία στον 9ο Οίκο του άλλου

Ο άντρας γνωρίζει μέσω της συντρόφου του τον κόσμο της φιλοσοφίας και των ιδεών. Η γυναίκα μαθαίνει να σκέφτεται θετικά, να επιλύει τα προβλήματά της, χωρίς να αγχώνεται. Η σχέση τους είναι σχέση εμπιστοσύνης και ο συνδυασμός των δύο πολύ καλός. Μπορούν να μείνουν πολύ καιρό μαζί, χωρίς να τους κουράσει η συμβίωση. Αυτή η πλανητική σχέση δίνει πολλές προοπτικές για γάμο στο ζευγάρι.

 

Η θέση του Κρόνου στον 9ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα κάνει το σύντροφό της πιο υπεύθυνο και τον προσγειώνει στην πραγματικότητα. Πρέπει όμως να βάζει όρια στις παρεμβάσεις της, γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί και να χαλάει τη σχέση τους. Πολλές φορές, εξάλλου, δίνει την εντύπωση στο σύντροφό της ότι κρέμεται από πάνω του. Ο άντρας δεν το αντέχει και την εγκαταλείπει.

 

Η θέση του Ουρανού στον 9ο Οίκο του άλλου

Χρειάζεται κατανόηση από μέρους του για να διατηρήσει το δεσμό τους. Πρέπει να καταλάβει τον τρόπο που σκέφτεται για να σταματήσει να την παρεξηγεί. Η γυναίκα από την πλευρά της πρέπει να ενδιαφερθεί για τα πράγματα που του αρέσουν και να πάψει να εκφράζει το δυναμισμό της ξεσπώντας πάνω του.

 

Η θέση του Ποσειδώνα στον 9ο Οίκο του άλλου

Η γυναίκα αρνείται να παραδεχθεί ότι κάνει λάθος σκέψεις και παρασέρνει και το σύντροφό της. Αυτός για να συμβιώσει μαζί της υποχωρεί, αλλά και της μαθαίνει ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα ή τη βοηθά να αποκτήσει καλύτερη οπτική γωνία σε σχέση με τη φιλοσοφία της στη ζωή.

 

Η θέση του Πλούτωνα στον 9ο Οίκο του άλλου

Ο άντρας προσπαθεί να δείξει στη σύντροφό του πόσο τέλειος είναι για να τον θαυμάζει και να ικανοποιεί τις ανάγκες του για αναγνώριση. Η γυναίκα, όμως, αντιδρά και εκφράζει τις διαφωνίες της, ενώ ο άντρας αρνείται να παραδεχθεί τις αδυναμίες και τα λάθη του.