22-23/3/2014: Μαγική δημιουργικότητα

synodos-ermi-poseidwna-zwdia-astrologia

Κοινοποίηση:

Το Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014, ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων θα συναντήσει τον ονειροπόλο Ποσειδώνα. Έτσι το σαββατοκύριακο αυτό,  η φαντασία σας θα φτάσει στα ύψη! Οι πιθανότητες θα φαντάζουν πιο πλούσιες, η διορατικότητά σας θα είναι μαγική, ενώ η δημιουργικότητα θα ρέει άφθονη.

 

Το ένστικτό σας θα είναι έντονο και ίσως βιώσετε κάποιες απίστευτες εμπειρίες. Τα όνειρα θα γίνουν πιο ζωντανά και ενεργητικά. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να βρείτε ησυχία για να διαλογιστείτε ή να βρεθείτε μόνοι με τις σκέψεις σας. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι κάπως θολός, όμως θα έχετε ιδέες και θα παρατηρήσετε πιθανότητες που δεν θα μπορούσατε να αντιληφθείτε υπό φυσιολογικές συνθήκες.

 

Σε περίπτωση που σχετίζεστε με δημιουργικές δραστηριότητες, όπως είναι η ζωγραφική, η μουσική, το γράψιμο και όλες οι μορφές της δημιουργικής επικοινωνίας και έκφρασης, θα έχετε απίστευτη έμπνευση. Δημιουργείται μία περίοδος όπου το δεξί μέρος του εγκεφάλου σας (ένστικτο, δημιουργία) θα ενεργοποιηθεί όπως ποτέ άλλοτε, με αποτέλεσμα να δυσκολευτείτε να επικεντρωθείτε στο αριστερό τμήμα του εγκεφάλου (λογική, ρεαλισμός).

zodia-zvdia-22

 

Η κρίση σας, καθώς και η ικανότητά σας να είστε αντικειμενικοί δεν θα λειτουργούν όπως συνήθως, και θα είστε περισσότερο επιρρεπείς στην φαντασία. Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε μία σημαντική απόφαση, αφήστε έναν έμπιστο φίλο να σας βοηθήσει προτού δεσμευτείτε σε οτιδήποτε.