Τα φυλαχτά του ερωτα

zwdia-ταρο-tarw-taro-ταρω-ερωτα

Κοινοποίηση:

Τα φυλαχτά του ερωτα

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ΟΡΙΣΜΟΣ ΦΥΛΑΧΤΟΥ: Το ενεργειακό φυλαχτό επιδιώκει την αποτροπή, προληπτικά του κακού, είτε την επίτευξη του αγαθού και  της ευδαιμονίας. Τα φυλαχτά περιέχουν ή σχηματίζονται από ένα πλήθος αντικειμένων-υλικών όπως, κοκαλάκι νυχτερίδας, λιβάνια, ζάχαρη, κρυστάλλους, σφραγίδες,  πετρώματα, έλαια, περγαμηνές, βότανα, ιερά σύμβολα  κτλ.

 

 

Σε πολλά από αυτά τα στοιχεία, είναι δυνατόν να διαγνωστεί εύκολα, η συνειρμική λογική που τα συνδέει ως προς την έννοια της προφύλαξης.

zodia-zvdia-22

 

 

Οι Αιγύπτιοι είναι οι πρώτοι που κατασκεύασαν φυλαχτά…. με πιο συνηθισμένα τα μενταγιόν που απεικόνιζαν ζώα, ή αγαλματίδια-εμβλήματα που εμπεριείχαν ιερές επιγραφές. Ακόμα και στις θρησκείες  του σύγχρονου κόσμου, αποδίδονται θαύματα στα κειμήλια των Αγίων τους.

 

 

Κατηγορίες φυλαχτών

Πρακτικά τα φυλαχτά διαιρούνται σε 2 βασικές κατηγορίες:

 

 

  • Τα προσωπικά φυλαχτά, είναι εκείνα που προστατεύουν τον άνθρωπο από τις αρρώστιες, και τους όποιους κινδύνους, πνευματιστικούς και πρακτικούς.

 

 

  • Τα γενικά φυλαχτάλειτουργούν σε κοσμικό επίπεδο, σε μια ευρύτερη σφαίρα επιρροής και έχουν σκοπό να προστατέψουν πόλεις, σπίτια, επιχειρήσεις κτλ.

 

zwdia

 

Ο  τρόπος κατασκευής του φυλαχτού γίνεται με μια διαδικασία, που έχει ιδιαίτερη σημασία, όπως η σωστή χρονική περίοδος που είναι ευνοϊκές οι πλανητικές  επιδράσεις, από το κατάλληλο υλικό, με  συγκεκριμένο τελετουργικό τρόπο αλλά  και την ενέργεια του δημιουργού, όπου αθροιστικά όλα τα άνωθεν  δίνουν στο όποιο αντικείμενο την ιδιαίτερη δύναμη του.

 

 

Για τους σκεπτικιστές-τεχνοκράτες….η δημιουργία και η δράση των όποιων φυλαχτών, είναι μόνο το αποτέλεσμα της εξελιχτικής φαντασίας του πρωτόγονου πνεύματος, και η ανάγκη για μια ανώτερη ολική προστασία!

 

 

Να διευκρινιστεί, ότι για τον κάθε άνθρωπο το ενεργειακό φυλαχτό είναι μοναδικό και ξεχωριστό, και πρέπει να δημιουργείτε αυστηρά και σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες.

 

zwdia-zodia-ariela

 

Τα πιο «δημοφιλή» φυλαχτά, είναι  αυτά που προστατεύουν από τις αρνητικές όψεις των πλανητικών επιρροών, αλλά επίσης παρέχουν Θεραπεία, Κάθαρση, Αρμονία, Πνευματική και Αστρική Εξέλιξη._

 

 

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η δύναμη και αποτελεσματικότητα των φυλαχτών, βρίσκεται στην πίστη του κατόχου τους!

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia