Τα μυστικά ενός Διδύμου

Κοινοποίηση:

Οι περίεργοι Δίδυμοι ψάχνουν πάντα για πληροφορίες και τα μυστικά τους ενθουσιάζουν. Τους αρέσει να μεταδίδουν ό,τι έχουν μάθει. Έτσι γίνονται πολύ καλοί δημοσιογράφοι. Αλλά, μόλο που δεν κρατούν μυστικά, προστατεύουν τις πηγές τους για να τις ξαναχρησιμοποιήσουν. Η αστάθεια που τους χαρακτηρίζει τους κάνει να αλλάζουν στρατόπεδο εύκολα, πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα να μην κρατούν μυστικά για πολύ καιρό. Επίσης μέρος της σκοτεινής πλευρά των Διδύμων είναι και η ευχαρίστηση που ρους προκαλεί το συναίσθημα ότι γνωρίζουν τα μυστικά κάποιου και παρόλο που δεν είναι εκδικητικοί, πολλοί Δίδυμοι ευχαριστιούνται να πειράζουν το «θύμα» τους και να αντλούν με αυτό τον τρόπο μια αίσθηση δύναμης επειδή «σε κρατούν στο χέρι».

 

Οι Δίδυμοι έχουν το ταλέντο να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε κατάσταση και, σαν το χαμαιλέοντα, θα πάρουν το «χρώμα» του περιβάλλοντός τους, θα γίνουν ένα με το (αν κατορθώσουν να πάψουν μα μιλούν πολύ) και θα φανούν ότι δένουν αρμονικά με αυτό οποιουδήποτε και αν βρεθούν. Αυτή η ικανότητα, συνδυασμένη με την ευκολία τους για δημιουργικό ψέμα και την έμφυτη πανουργία τους, κάνει μερικούς Διδύμους ιδανικούς απατεώνες.

 

Χωρίς να σημαίνει ότι οι Δίδυμοι είναι άτιμοι, πολλοί από αυτούς δεν θα διστάσουν να παρακάμψουν λίγο τους νόμους αν παραστεί ανάγκη.

zodia-zvdia-22

Οι Δίδυμοι αγαπούν όσο τίποτα άλλο το κουτσομπολιό, επομένως το μυστικό που μοιραστήκατε μαζί τους το πρωί, μέχρι το απόγευμα θα έχει κάνει το γύρο της γειτονιάς. Οι μεταβλητοί αέρινοι Δίδυμοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν να μιλούν ακατάπαυστα για οτιδήποτε και οποιονδήποτε.