Τα μυστικά ενός Λέοντα

zwdia-freedom

Κοινοποίηση:

Οι Λέοντες είναι πολύ αφοσιωμένοι, έτσι όσοι τους εμπιστεύονται τα μυστικά τους σπάνια απογοητεύονται. Είναι επίσης, πολύ ειλικρινείς και μόλο που έχουν περισσότερη υπομονή από άλλα ζώδια της Φωτιάς, δεν ανέχονται συνωμοσίες. Προτιμούν τον τίμιο συναγωνισμό. Είναι το πιο εχέμυθο από όλα τα ζώδια της Φωτιάς, καθώς η Σταθερή φύση του μετριάζει τον αυθορμητισμό του Πύρινου στοιχείου.

Οι Λέοντες δε διστάζουν να μοιράζονται τα μυστικά με ανθρώπους της εμπιστοσύνης τους, που τους θεωρούν ανώτερους και τους θαυμάζουν. Ποτέ με ανθρώπους κατώτερους από αυτούς, γιατί προσέχουν πάντοτε την αξιοπρέπειά τους, όπως αρμόζει σε ένα βασιλικό ζώδιο. Ωστόσο, έχουν και μια αφελή πλευρά, η οποία τους οδηγεί μερικές φορές να εμπιστεύονται άτομα που δεν αξίζουν. Αυτή τους της αδυναμία κάνουν ό,τι μπορούν για να την κρύψουν. Ο Λέων είναι εκπληκτικά ευαίσθητο ζώδιο που προσβάλλεται και πληγώνεται πολύ εύκολα. Ωστόσο, σπάνια οι Λέοντες μοιράζονται αυτά τα και με τη φωτεινή τους φύση μπορούν μεγαλόψυχα να συγχωρέσουν.

 

Τα μυστικά των Λεόντων επικεντρώνονται στην περηφάνια και τη φιλοδοξία, καθώς η σκοτεινή τους πλευρά είναι εγωκεντρική, αγαπά τη δύναμη και την εξουσία. Όλοι σχεδόν οι Λέοντες πιστεύουν στην ανωτερότητά τους. Πάντως, η συνήθως γενναιόδωρη φύση τους, τους ωθεί να κάνουν το καλό με μυστικότητα.

zodia-zvdia-22

Οι Λέοντες είναι ανοιχτόμυαλοι και με γενναιόδωρο πνεύμα, έτσι τα μυστικά που μπορεί να τρομοκρατούν άλλους ανθρώπους θα βρουν ένα καλό ακροατή στο Λέοντα. Το μόνο μυστικό που δεν ανέχονται οι Λέοντες είναι εκείνο που αν ποτέ αποκαλυφθεί, θα κάνει τους άλλους να τους περάσουν για ανόητους.