Τα ζώδια στο κρεβάτι-ΔΙΔΥΜΟΙ

Κοινοποίηση:

Ο Δίδυμος έχει διπλή προσωπικότα, ή έτσι φαίνεται. Του αρέσει να διασκεδάζει τους άλλους και να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Λατρεύουν να διηγούνται ιστορίες και δεν είναι ποτέ βαρετοί. Χρειάζεται έναν σύντροφο πουμπορεί να συμβαδίσει μαζί του. Του αρέσει η ποικιλία, και ο αυθορμητισμός. Κάντε το σε ένα μέρος που μπορεί να σας πιάσουν.

Άντρας Δίδυμος στο κρεβάτι:

Σαν άνθρωπος με διπλή προσωπικότητα δείχνει μια διαφορετική πλευρά κάθε φορά. Τη μία θα σας ψιθυρίζει γλυκόλογα στο αυτί και την άλλη θα σας σκίζει τα ρούχα και θα σας ξαπλώνει στο κρεβάτι.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Δίδυμος στο κρεβάτι:

Η γυναίκα Δίδυμος δεν είναι ο τύπος που θα δεσμευτεί σε μία μακροπρόθεσμη σχέση γρήγορα. Χρειάζεται αυθορμητισμό, αλλιώς τη χάσατε.. Αν το σκηνικό παραμένει ίδιο, θα αλλάξει τους ανθρώπους γύρω της. Η γυναίκα Δίδυμος απολαμβάνει να μιλάει για το σεξ όσο απολαμβάνει το ίδιο το σεξ. Προετοιμαστείτε για κάτι διαφορετικό κάθε φορά.

Καλύτερη στάση:

69 – Θέλει να δίνει και να λαμβάνει ευχαρίστηση ταυτόχρονα.

Καυτά σημεία:

Οι Δίδυμοι κυβερνούν τους ώμους, τα χέρια και τα πόδια. Αν θέλετε να τους ανάψετε, ξεκινήστε με ένα μασάζ και επικεντρωθείτα σε αυτά τα σημεία. Τα χέρια τους είναι επίσης ευαίσθητα, οπότε γλείψτε τα και πιπιλίστε τα. Μετά από αυτό αναμένετε την επίθεσή τους.

Συμβατότητα:

Ο Δίδυμος είναι συμβατος με το Ζυγό, τον Υδροχόο, τον Κριό και τον Λέων.